Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2968

Tema: Testiranje tijela vježbanjem, trčanjem, plivanjem, plesanjem i vožnjom 2020

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Inace kako kaze ova jedna yoga trenerica- mind the self talk- uvijek se sjetim kako smo ja i moja frendica, isto vjezbacica, komentirale kako se dozivaljavamo kada vjezbamo. Ona je kad bi joj trening bio lagan uvijek pomislila kako nije dovoljno napravila, a kada bi joj bio tezak kako je jadna i neutrenirana, nesposobna. A ja uvijek kad mi je trening lagan pomislim kakva sam nindza, a kad mi je tezak cestitam samoj sebi kako sam ga odradila unatoc tome kako mi je tesko bilo. Tako i to- ovaj low impact je bas fini trening za donji dio tijela- nista tu nije prelagano.

Sent from my iPhone using Tapatalk

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Inace kako kaze ova jedna yoga trenerica- mind the self talk- uvijek se sjetim kako smo ja i moja frendica, isto vjezbacica, komentirale kako se dozivaljavamo kada vjezbamo. Ona je kad bi joj trening bio lagan uvijek pomislila kako nije dovoljno napravila, a kada bi joj bio tezak kako je jadna i neutrenirana, nesposobna. A ja uvijek kad mi je trening lagan pomislim kakva sam nindza, a kad mi je tezak cestitam samoj sebi kako sam ga odradila unatoc tome kako mi je tesko bilo. Tako i to- ovaj low impact je bas fini trening za donji dio tijela- nista tu nije prelagano.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    a kad ideš na vođeni trening onda ti je glas trenera pravi korektiv tog toksičnog unutarnjeg glasa
    kad trener kaže "bravo, svaka čast" meni motivacija naraste ko kuća
    što je skroz glupo, al je tako

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •