Danas ovo
https://www.lovingfit.com/exercises-...-burn-workout/
Zaboravila sam koliko volim intervale![]()
![]()
Danas ovo
https://www.lovingfit.com/exercises-...-burn-workout/
Zaboravila sam koliko volim intervale![]()
![]()
Ja sam danas cardio shred 1 i heartbreaker body 3 i yogu. Nemojte zaliti za utrkama i teretanama, svi koji cete moci biti doma, tj neki vec sad mogu i trebali bi, a mnogi ce tek morati, trebaju biti svjesni svoje privilegije.
Saša [emoji813]
I svi ostali koji ste po bolnicama, ambulantama... :hug_iz_daljine:
Ginger, ja često trčkaram sa klincima, oni nekad trče, nekad su na bajku.
Sad još preživam nakon ručka, a onda se moram pokrenuti
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
upravo odradila jillku, wo 9
sad odoh sloziti cimet rolice, tijesto mi se taman diglo
sutra u planu 85 min trcanja...hm...
odradila brzu šetnju s klincima 4,2 km
zuzka beginner strength #13
plank izazov 4x50sec
Maza i ja otrcali 5 km bez pauzamamino dite
![]()
pravi nogometaš, oni imaju puno kilometara u nogama po utakmici![]()
Danas fb lower body strength, 40 min https://www.fitnessblender.com/video...-thigh-workout
i joge cca 30 min.
Mislim da cu jos malo uzbrdo u setnju, do gornjeg prekrizja.
Hvala vam cure, mama je ponosna na njega![]()
Bravo malena beba za tebe i tvoga zmaja! I chris blue i ostalima!
Ja sam napravila 15 minute fat burn #20 danas
Betty, ostajem pri tome da je lakse radit reverse burpees sa utezima nego bez. Sad kad sam radila bez, treba se bas jako zaletit da doletis u cucanj, kad to nisam uspila morala sam se hvatat za krevet ko neka baba da ustanem![]()
Jutros šumska fantazija s ekipom, vrhunski trail trening, priroda divnaaa, ptičice cvrkuću, cvijeće pupa, sunce a svježe
Šestine Lukšići Talani Risnjak Grafičar Kraljičin Lagvić Šestine krug 13.7 km uspona nekih 660m tehnički zahtjevna staza al lijepa.
Poslije na parkingu špric špric svi dezificijens, iako se ne diramo al ono u duhu corone
Nisam trčala 3 dana samo biciklirala i obilazila dućane, baš mi falilo.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 15.03.2020. at 13:12
Zadnji tjedan malo trka što zbog upaljenih nogu što zbog obveza doslovce svaki dan poslije posla. Otkako sam smanjila obujam trkačkih treninga sa zimske baze, bome stigla 1 kilica. A uopće ne jedem puno, al se ne trošim toliko.
A spominju i karantenu, ajme treba to psiho-fizički izdržat. Morat ću i ja na kućne treninge.![]()
Danas ovo https://www.lovingfit.com/exercises-...booty-workout/
Hvala, Sani
Pocela sam sa 20kg pa sam smanjivala opterecenje nakon pete runde. Zavrsila sam sa 10kg opterecenja.
MB, bravo za oboje
Ginger, jesi ti otrcala onih svojih milijardu minuta?![]()
Ovih dana samo joga zbog ciklusa.
Nasla sam neku divnu talijanku na Alo moves koja ima odlicne workoute, core, flexibility, mobility, ma bas po mom gustu pa ona po njoj drvim. Jos kad kaze exhale zvuci kao da kaze excell, sto je superšarmantno.
Mi smo se zbuksali doma, djeca odu do parkica i to je to. Nema hodanja po ducanu jer nije pametno siriti virus i apeliram na sve koji citaju da se klone ducana osim nabave nasusnih namirnica. Mislimo i na druge u ovim trenutcima, a osobito na one koji nisu obdareni snaznim imunitetom.
jutros sam odradila kratko sljemenarenje, prije nego je narod stigao na rucak na brdo, i ostatak dana odmaram. za sutra sam slozila kucne verzije teretane, pa da vidimo kako ce to ici
Betty fora
Ja i maza bili u setnji, poslin mozda otrcim kratko.
Ne idemo nigdi, u ducan cu samo kad mi nesto bude bas trebalo. Nasa trenerica namjerava drzat fitness, ja mislim da je to neodgovorno :/
Mi smo prošetali s djecom uz Savu po suncu, što dalje od ljudi, baš je lijepo vrijeme.
Bome sam se danas nadisala zraka šta sljemenskog,šta uz Savu.
Sad ležarina i odmor.
MB pa je neodgovorno, u Zg jako puno fitnessa i teretana se zatvara.
Lijep je dan, da, ali puse fino i bas je zima - narocito ujutro.
Mene je prevarilo, issla sam u 8 na malkice trckaranja i po piceka sutra za juhu - trckaranje bilo super, ali piceka jedva nasla - ljudi sve pokupovali, uzimaju po 10 komada. Na Dolcu vise nije bilo pa sam uzela jednog u purexu. Ali ima krasnih jagoda - prodaje covjek 1,5 kg za 20 kn.
zhangjesam, 85 minuta - 13,6 km
nisam mogla zaokruziti na 14, jer sam jedva dotrcala doma do wc-a
al i plan je bio 85 minuta
mi smo isto zbuksani
djeca ne idu ni u parkic
bili smo danas kod sveki na rostilju, vikendica na selu sa ogromnim dvoristem
al sveki sutra ide na posao pa mislim da se ni sa njom necemo druziti
nego, za prezivjeti namirnica imam dovoljno, al mi fali voca i povrca![]()
e da, down dog mi ne radi
izgleda da kako su dali besplatno, malo je preoptereceno...
Kod nas zabrana ulaska u klub, zasad se trenira po nasipu na otvorenom, bez rukovanja, ne donose se stvari na trening nego svi odmah idu doma. Ja ionako ne stižem ići na klupske treninge, pa mi svejedno.
Trener najavio u skoroj budućnosti samostalne treninge po programu. A taman sam se htjela "riješiti" solo treninga
Cross Fit zatvorio danas i najavili on line treninge svaki dan u 18h.
Ginger bravoooo draga, razvaljujeeeš!!!!
Posljednje uređivanje od Lili75 : 15.03.2020. at 20:08
ginger bravo
ja sam nakon 5 km setnje s mazom otisla u trk, opet 5 km. napokon sam razbila tu prepreku u glavi, vec misecima me nesto kocilo u trcanju
ocito mi je pomoglo trcanje u paru. Sutra opet planiram trk s mazom.
Za danas samo brza šetnja, ali 8 km, pa ajde nek se piše barem to
I plank izazov, 4x50 sekundi
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
meni su isto ukinuli tai chi jer ga imamo u školskoj dvorani. Ja danas po 14 km planinarenja po Medvednici.
Jučer i danas po sat vremena s psom u sumi, joga i neki darebee sa utezima. Jučer tricepsi, prsa i ramena, danas bicepsi i leđa.
Imam samo bučice od 5kg, budu poslužile.
Ja sam napravila danasnji 12 minute body
To je jedan od onih workouta gdje pogledas breakdown, pomislis "da ovo je ok" i onda krenes radit i skuzis da NE, NIJE OK.
I do mene je, jer sam cijela nekako sugava krenula u njega, ali vidim u komentarima da se dosta ljudi mucilo vise nego su ocekivali
Sutra planiram summer shred
Ovo danas https://www.lovingfit.com/exercises-...ut-and-cardio/
S time da nisam radila elevated, ne bih mogla 8 rundi.
I isto sam jucer i danas sa psetom po sumi prosetala.
Sutra bih trebala rest uzeti, nisam par dana...
Sasa, kako si?
Danas 9kmna 5:00 i maloprije s djecom sat vremena cross fit on line trening jer su zatvorili fitness.
zuzka i tati
down dog proradio pa sam danas 40 min full practice yoge
i oznojila se dobro
sutra u planu krace trcanje, mozda s velikim curama, moram vidjeti sto je sa skolom
Bravo cure!!
Ja ssm otrcala 5 km sa sestrom pa nesto kratko sa mazom, grc ga uvatio. U totalnoj sam brizi sta ce bit oko svega ovog....uzas
Ja sam summer shred #5. Modificirala sam samo side plank leg lift, umjesto toga sam radila hip raise. Tang, supet it je ovaj Summer shred, totalno je duable.
Poslije toga oko sat vremena joge. Malo me opustilo. Ne znam do kad ce drzat.
Ja sam danas svoj standardni rest.
Nisam bas sjajno. Neizvjesnost je velika, nitko od nas ne zna sto ce i kako biti i sto ce se od nas traziti. Ukoliko ostanemo zdravi, naravno. Jos kod kuce nakon posla imam malu prvasicu s kojom treba odraditi sve sto je uciteljica taj dan poslala u whatsappu. Vidjeti cemo kako ce se stvari razvijati. Fizicka mi aktivnost ipak pomaze u borbi s anksioznoscu, tako da se treninga ne odricem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
<3 za sve pod radnom obavezom
ja sam modificirala trening teretane u kuci, imam neke bucice, pa sam se snasla. i malo istrcala pseto dok smo jos slobodni kretati se
sasa
danas cu setnju ili neko kratko trcanje, neman pojma, kakve volje budem popodne. neda mi se ni u kuci vjezbat, bar dok se moze izac jos, to trcanje mi je jedini izlazak.
Ginger, vidim sad u Down dog aplikaciji da sam na levelu Intermediate 1
oprosti što te zavarah
jesi li već prešla na Beginner 2? Možeš slobodno i na Intermediate preći
betty jesam
jucer sam radila 40 minuta full practice na beginner 2 i posteno se oznojila
nisam sigurna da bih mogla intermediate
nego, meni danas po rasporedu bio 35 min slow run
pa sam odlucila uzeti svoje velike cure na trk (ne idu na igraliste ili bilo gdje van pa da se malo razgibaju)
ajme
di su one od tvog maze, mb
najstarija je skoro krepala nakon 1km, lol
dvojkica se bolje drzala
na kraju su uspjele 3 km
poslije toga sam jos sama malo brzih 4 km
Posljednje uređivanje od Ginger : 17.03.2020. at 16:32
Ginger![]()
Bravo i za tebe i za curke
Ja cu setnju danas, 3 dana za redom trcanje, nesmin pretjerat
bome mb, danas samo lagano
ja sam isetala pseto i jacala ruke bacajuci lopticu. dobra je stvar biti ambidekster![]()
Magriz danas samo lagano
Bila u setnji, oko 7,5km, bas mi je tribalo![]()