-
tang, nadam se da je bolje danas
a što se yoge nakon summer shreda tiče, ne znam što bih rekla, yogu mi nikad nije teško raditi. Volim te spore workoute, a kako je moj hermitizam sada došao na svoje, onda ih radim bez grižnje savjesti i uživam. A možda je i do instruktora 
rahela, nadam se da nije ozbiljno. Al da te utješim, čak i da je ruptura meniska, ne mora se svaka operirati, mm-u su samo fizijatra na rupturu preporučili. Al sigurno nije ruptura! 
ja sam jutros Cardio shred mislim 44, kratko i slatko, idem sada s Dylanom true stenght i neku mobilnost ili fleksibilnost.
Primjetila sam da su ovi instruktori joge puno benevolentniji i puno manje perfekcionisti nego npr Zuzka. Jutros radim taj cardio shred i kaže Zuzka: ako ne možete napraviti overhead squat (s utezima u zaključanom laktu, pazusi usmjereni naprijed, leđa ravna bez izvijanja u bilo kojem smjeru, bez podizanja peta itd itd) onda imate problema s mobilnošću. Ooook, jasno mi je, ali zar doista trebam ne raditi tu vježbu? ovi na jogi, s druge strane, čak i kad je riječ o mobilnosti govore kako radiš do kud možeš, da ideš za osjećajem, a ne da dostigneš cilj, kako je sasvim ok ako možeš samo ovoliko...
u svakom slučaju, rekla bih da mom perfekcionizmu puno više odgovaraju ovi yoga instruktori. Ne znam jel me kuži tko, meni je to jutros bilo baš prosvjetljenje
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma