Ja sam danas napravila body crush 42, 8 min 16 i yogu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam danas napravila body crush 42, 8 min 16 i yogu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
bravo svima! čak i zhang za tih mizernih 50 kila
ja sam isto napravila 15minfb #6, i 15 minutnu jogu
rahela, zbunjuješ me, kako si ispala iz forme, jesam ja odhalucinirala da si ti s nama radila zuzku zadnjih mjeseci?
a što se tiče promjena na tijelu i godina, i ja to primjećujem, uvijek sam bila kruška, dobra strana čega je bila da bar ravan trbuh nije bilo teško postić, ali zadnje dvije godine priroda je okrutna prema meni
ma jesam ja u formi sa Zuzi, tj. ajmo reć da jesam
ali sam krenula natrag na svoje treninge plesa, a to nisam u formi jer nisam išla 8 mjeseci
tu su sasvim neke druge stvari u igri
jest da mi je lakše i pomaže što radim Zuzku, ali mi to pomogne samo na zagrijavanju
na to sam mislila
a izgled, šlaufovi i viškovi - ok, netko bi rekao da toga ni nemam, ali ako ja na sebi vidim promjene u odnosu na prošlo ljeto, onda ću se potruditi da se vratim u to stanje koje mi se više sviđalo (recimo u izgled iz 2017. godine).
nije tu ni puno kila u pitanju, 3-4, ali ako ovako nastavim, neće biti dobro
a to što drugima i sada izgledam ok, meni nije mjerilo (a naravno da ne idem u ekstreme, jer i dalje volim fino jesti, a i mislim fino jesti. samo na svakodnevnoj prehrani moram poraditi na količinama i izbaciti što ustvari ne trebam uopće ni jesti)
ovo boldano je ključno
poanta je da kad pređeš neke godine jednostavno moraš više paziti, nije tako jednostavno i lako riješiti i maknuti taj šlauf kao prije
ali to je tako i toga treba biti svjestan, pa onda ili prihvatiti šlaufić ili si dati još malo više truda
Posljednje uređivanje od rahela : 21.05.2020. at 09:58