Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2968

Tema: Testiranje tijela vježbanjem, trčanjem, plivanjem, plesanjem i vožnjom 2020

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam danas napravila body crush 42, 8 min 16 i yogu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

bravo svima! čak i zhang za tih mizernih 50 kila
    ja sam isto napravila 15minfb #6, i 15 minutnu jogu

rahela, zbunjuješ me, kako si ispala iz forme, jesam ja odhalucinirala da si ti s nama radila zuzku zadnjih mjeseci?
    a što se tiče promjena na tijelu i godina, i ja to primjećujem, uvijek sam bila kruška, dobra strana čega je bila da bar ravan trbuh nije bilo teško postić, ali zadnje dvije godine priroda je okrutna prema meni

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku

rahela, zbunjuješ me, kako si ispala iz forme, jesam ja odhalucinirala da si ti s nama radila zuzku zadnjih mjeseci?
    a što se tiče promjena na tijelu i godina, i ja to primjećujem, uvijek sam bila kruška, dobra strana čega je bila da bar ravan trbuh nije bilo teško postić, ali zadnje dvije godine priroda je okrutna prema meni
    ma jesam ja u formi sa Zuzi, tj. ajmo reć da jesam
    ali sam krenula natrag na svoje treninge plesa, a to nisam u formi jer nisam išla 8 mjeseci
    tu su sasvim neke druge stvari u igri
    jest da mi je lakše i pomaže što radim Zuzku, ali mi to pomogne samo na zagrijavanju
    na to sam mislila

a izgled, šlaufovi i viškovi - ok, netko bi rekao da toga ni nemam, ali ako ja na sebi vidim promjene u odnosu na prošlo ljeto, onda ću se potruditi da se vratim u to stanje koje mi se više sviđalo (recimo u izgled iz 2017. godine).
    nije tu ni puno kila u pitanju, 3-4, ali ako ovako nastavim, neće biti dobro
    a to što drugima i sada izgledam ok, meni nije mjerilo (a naravno da ne idem u ekstreme, jer i dalje volim fino jesti, a i mislim fino jesti. samo na svakodnevnoj prehrani moram poraditi na količinama i izbaciti što ustvari ne trebam uopće ni jesti)

ovo boldano je ključno
    poanta je da kad pređeš neke godine jednostavno moraš više paziti, nije tako jednostavno i lako riješiti i maknuti taj šlauf kao prije
    ali to je tako i toga treba biti svjestan, pa onda ili prihvatiti šlaufić ili si dati još malo više truda
    Posljednje uređivanje od rahela : 21.05.2020. at 09:58

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •