Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2968

Tema: Testiranje tijela vježbanjem, trčanjem, plivanjem, plesanjem i vožnjom 2020

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Rahela bravo ja sam trebala jucer trcati duzinu za zadnje kolo lige al me preksinoc nakon trcanja ukocilo. Upalio mi sw neki zivac izgleda, nisan se mogla pomaknit!
    Jucer sam cili dan prelezala, nakljukala san se normabelom i brufenima (mozete mislit kako mi je bilo onda jer ja mrzim tablete i teska sam i za glavu popit kad me boli). Jutros sam kao malo bolje al i dalje nw mogu glavu okrenit :/

Flopi

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Tanči, nadam se da si se naspavala.

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    al me preksinoc nakon trcanja ukocilo. Upalio mi sw neki zivac izgleda, nisan se mogla pomaknit!
    Jucer sam cili dan prelezala, nakljukala san se normabelom i brufenima (mozete mislit kako mi je bilo onda jer ja mrzim tablete i teska sam i za glavu popit kad me boli). Jutros sam kao malo bolje al i dalje nw mogu glavu okrenit :/
    ajme malena beba, baš mi je žao nisam skužila koji dio tijela ti se pokočio, kralježnica prema vratu ili prema nozi? Što god, želim ti da što prije prođe i da se oporaviš : kiss:

Tang, držim fige da grlo što prije prođe!

Bravoo Flopice, rahela, spajka
    Super članak za plank. Ja sam nakon onog dugog izdržaja imala baš upalu absa, ne pamtim tj. vrlo rijetko imam upale trbušnjaka. Trup mi je najjači dio tijela,a ruke najslabiji (eh da i ruke/ramena sam osjetila). V
    aljalo bi probat ovu kompliciraniju varijantu s podizanjem nogu.

Jučer rest.

Jutros prije posla u 6:30h trk 11,8 km (prvih par km spavam i trčim a onda se razbudim jer kad prođe rastrk ide brže trčanje ), tuš, pa na posao s bajkom, našla sam rutu od 6km s manje semafora.

Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.06.2020. at 11:17

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •