Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
postoji puno nerazumjevanja oko toga što perfekcionizam jeste, ali sasvim sigurno nije težnja za čistim stanom, dapače, rekla bih da je takvo shvaćanje perfekcionizma dio razloga zašto ga ljudi često ne prepoznaju. Perfekcionizam je gotovo lišen samopouzdanja, jer perfekcionisti nikad nisu zadovoljni urađenim. Perfekcionizam je inherentno neuspješan.
Hmm..zanimljivo mi je ovo pročitati, nisam nužno povezivala perfekcionizam s manjkom samopouzdanja.

Onako na prvu wiki kaže: Perfekcionist je osoba koja teži savršenstvu i postavljanju nedostižnih standarda, što često dolazi u kombinaciji sa samokritikom i opterećenošću tuđim mišljenjem. Dakle, prema ovom tumačenju (nisam se prepoznala u ovoj definiciji) moj „problem“ je imao neki drugi naziv samo ne znam koji. Podcijenila sam točnu definiciju perfekcionizma, definitivno jesam.

Bravo cure za sve odrađeno do pola, ma i četvrtinu, odrađeno je odrađeno i bolje išta nego ništa.

Riri, al će bit mlijeka i kalorija sagorenih bravo rahela i tang!

Meni se trenutno nikako ne da presvuć u sportsku robu i trkom doma, a znam mamu mu čim virnem glavom van ureda i porte da ću bit happy da trčkaram po svježem zraku. Uf…idem se natentat.