Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2968

Tema: Testiranje tijela vježbanjem, trčanjem, plivanjem, plesanjem i vožnjom 2020

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ola evo me, tu sam.

Kod mene svakakvih događanja preko vikenda: primopredaja stana (gotovi građevinski radovi), planinarenje po Medvednici, čišćenje stana, proslava sa starcima u obližnjoj pizzeriji (bit će još prava proslava kad dođe kuhinja i uselimo). Jučer nabavke raznih čuda za stan, muž paralelno sređuje zube (ima neke probleme). U petak se spuštamo na jug i ne mogu dočekat jer smo se ovaj tjedan nakrcali sa svakakvim aktivnostima u vezi stana, neke proslave rođendana, zubare, svašta nešto. Kad ću se pakirat fakat ne znam al znam da idem na otok, pa makar samo s rezervnim gaćama u rukama

Što se tiče mog resta, evo svečano prisežem da i dalje restam od trčanja (planirala cca 2 tjedna) i nastojat ću se toga držat. Povremeno odem na bajk, malo plivat ili planinarit, al to je to, jedino što ne restam od ostalih obaveza kojih je more. Tako da sam iskreno odmornija dok treniram nego kad ne treniram, a imam ovoliko obaveza al ajd opet treba i tijelo odmorit bar 2x godišnje. I čovjek se seli svega par puta u životu u novi stan tako da ipak je to pozitivno uzbuđenje.

Planinarila sam sama, išla na PD Lipa, ne poznajem uopće taj istočni dio Medvednice. Krenula stazom 29 (hmmm krasnih trešnaja sam se najela), pa na 1M al sam skrenula za nečijim putokazom na drvetu na desno umjesto ravno tako da sam se u jednom trenu našla usred ničega, šuma a nema više staze, prepala sam i jadnog srndaća koji se tamo zatekao jer valjda tamo ne dolaze ljudi aj dobro da nije bila svinja. Uglavnom uspjela sam fulat planinarski dom, taman sam nekako ispod njega prošla, nabadajući naslijepo (a tako su mi se jele štrudle), onda sam se opet spojila na 1M i zaokružila nazad na Čučerje sa stazom 53. Bilo mi je baš uzbudljivo i zabavno,a šuma ima iscjelujući ućinak na mene, sve zeleno, cvrkut ptica, milina I doslovce tu nedjelju nisam srela živo biće osim tog srndaća, što je ogromna razlika u odnosu na ove staze prema zapadu.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.06.2020. at 16:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •