-
MB svaka cast, a trenerica ti je blesava, hahahaha.
Riri samo napred, kao sto rekoh ranije, iskoristi period kad je dete ispod 2god, tad se najlakse smrsavi.
tang, potpuno se slazem da je vezbanje spas u haosu. poslednje dve godine su mi izuzetno teske zbog naporog zivota i licnih problema, i kad god me neko pita kako izdrzim ovo ili ono ja se mislim, 'pa trcim!!'
lili, samo se ti odmaraj i uzivaj, moraju se i tvoje nogice nekad oporaviti skroz :D
Evo i mene, dobila mecu pre 3 dana, nakon strasnog straha od trudnoce. Naime, poslednjih godinu dana su mi ciklusi kratki, poslednjih pola godine cak 25-26 dana, a ovaj ciklus bio 31 dan! Precrkla sam... No medjutim, izgleda da je telo odreagovalo na intenziviranje treninga. Izostanak mece zbog mrsavljenja ili vezbanja mi nije neobican, cak sto vise to je nesto zbog cega sam uvek na oprezu jer mi se desavalo. Ove god sam napunila 41 i mislila sam da je drugacije kad je zena starija, ali eto vraga. No dobro, nisam trudna! Jihiiii
Fizicki sam super podnela novi rezim. Konacno pijem magnezijum redovno i lili setim te se svakodnevno barem zbog toga. Znaci niti jednom nisam osetila premor celog tela od kad ga pijem, a trebalo bi jer sam maltene poduplala broj sati u aerobnom vezbanju. Ne znam koji drugi faktor bi mogao da bude...
Znaci prijava ista kao prosle nedelje, dva trka po 14km, jedan od 25, i tri spinning intervalna treninga od sat vremena. Dizem i tegice s najstarijim sinom svakodnevno kao mali dodatak.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma