-
Žuta nisi valjda mislila ić na ligu Puntijarka na Bikču? Ma to ti je jako strmo uzbrdo pogotovo ako nisi u formi.
Zaviri na fejsu Vikendom na Medvednicu, imaš sutra planinarski izlet iz Gračana,to je baš za planinarenje, nikakvo trčanje.
Vratila se sa Žumberak traila,ajme bilo je prevruće. Start u 11h, a valjda 9-10km skrpz na čistini, direkt na suncu po vinogradima. Zapravo je šuma bila samo na početku i kraju traila. Ja sam opet uspjela fulat i to nizbrdo pa onda hodala nazad uzbrdo,išla za nekim likom nisam od njega vidjela naprijed, mislila da on gleda :skartoc:
I to me koštalo postolja u kategoriji kao prošli put 
Bila sam negdje 5. ukupno na 9om km a onda završila ko 11. žena i 4.u kategoriji.
1h 51min
No svejedno sam zadovoljna jer sam super trčala, znam po tome jer je samo 1 dečko iz naše 1.grupe bio ispred,a ostali su ostali iza mene, inače svi zajedno treniramo tako da sam super izvukla po toj ludoj temperaturi trčeći po suncu izmedju 11h i 13h. Na nizbrdici zahtjevnijeg terena sam imala na 1km pejs 4:30 luda žena haha
Poslije smo doslovce sjeli pod pipu u robi i rashladili se, zavalili se na travu i čekali proglašenje.
Edit:
Nisam baš stigla uživat u prelijepom krajoliku jer mi se mozak pržio
Posljednje uređivanje od Lili75 : 22.08.2020. at 19:38
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma