Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2968

Tema: Testiranje tijela vježbanjem, trčanjem, plivanjem, plesanjem i vožnjom 2020

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Žuta nisi valjda mislila ić na ligu Puntijarka na Bikču? Ma to ti je jako strmo uzbrdo pogotovo ako nisi u formi.
    Zaviri na fejsu Vikendom na Medvednicu, imaš sutra planinarski izlet iz Gračana,to je baš za planinarenje, nikakvo trčanje.

Vratila se sa Žumberak traila,ajme bilo je prevruće. Start u 11h, a valjda 9-10km skrpz na čistini, direkt na suncu po vinogradima. Zapravo je šuma bila samo na početku i kraju traila. Ja sam opet uspjela fulat i to nizbrdo pa onda hodala nazad uzbrdo,išla za nekim likom nisam od njega vidjela naprijed, mislila da on gleda :skartoc:
    I to me koštalo postolja u kategoriji kao prošli put
    Bila sam negdje 5. ukupno na 9om km a onda završila ko 11. žena i 4.u kategoriji.
    1h 51min

No svejedno sam zadovoljna jer sam super trčala, znam po tome jer je samo 1 dečko iz naše 1.grupe bio ispred,a ostali su ostali iza mene, inače svi zajedno treniramo tako da sam super izvukla po toj ludoj temperaturi trčeći po suncu izmedju 11h i 13h. Na nizbrdici zahtjevnijeg terena sam imala na 1km pejs 4:30 luda žena haha

Poslije smo doslovce sjeli pod pipu u robi i rashladili se, zavalili se na travu i čekali proglašenje.

Edit:
    Nisam baš stigla uživat u prelijepom krajoliku jer mi se mozak pržio
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 22.08.2020. at 19:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •