Tako meni prijateljica koja radi masaže i vodi rekreacije kaže da joj stalno s ashtanga joge dolaze s ozlijeđenim kralježnicama. A i trčanjem se "usreći" onaj tko nema konstituciju za dugotrajna i intenzivna trčanja. Generalno, izgubio se osjećaj za umjerenost, mislim da to nije prepametno.
Što se vježbanja tiče, plivala sam ovog ljeta, ne nešto puno, ali dovoljno. Kroz lipanj sam išla na neki basic pilates (naučila neke stvari koje nisam znala, npr baš za taj lumbalni dio, koliko ga sabijam u nekim vježbama gdje ga se uvija) pa je trenerica na rastanku rekla: "Nemojte mi "plivat" preko ljeta. Pliva se barem 20 minuta u kontinuitetu da bi to bio trening." Pa sam ja po pola sata, što mi je bilo dosta da se umorim i da mi se tresu noge po izlasku.
Kroz srpanj je bila joga sa summer (vinyasa), i evo nastavile od prošlog tjedna. Prilično zahtjevna, ali možemo mi to :D.
Nadam se baletu od 1. listopada, jako se nadam baletu. Iako, žao mi je ovu jogu ostavit...krasno bi bilo oboje, ali previše vremena bi otišlo.

jer tamo ima puno trzaja i velike težine se dižu.