Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2968

Tema: Testiranje tijela vježbanjem, trčanjem, plivanjem, plesanjem i vožnjom 2020

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nano jel ima uopce na trzistu K2 rola?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Nano jel ima uopce na trzistu K2 rola?
    Nisam sigurna ima li ih kid nas.
    A 8 nisam sigurna bih li izdvojila toliko novaca.

Moje su Roller blade, i solidno su me poslužile. Juniorki sam uzela Roces.

Iako, trebalo bi za K2 bacit oko na Amazon

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam sigurna ima li ih kid nas.
    A 8 nisam sigurna bih li izdvojila toliko novaca.

Moje su Roller blade, i solidno su me poslužile. Juniorki sam uzela Roces.

Iako, trebalo bi za K2 bacit oko na Amazon
    Nase doma su sve K2. Nekad ih semoglo naci, no sad mi se cini da ih nisam dugo vidjela, pa zato pitam.
    Meni su one odlicne. A stare su 16-17 godina, jos su dobre, ali mi je kopca na njima pocela hrdjati.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

I ja ponosno mogu prijaviti jogu, uglavnom svaki dan, ali...trebam pomoć iskusnijih...Završni dio, relaksaciju, nerijetko preskočim : ) Rastezanje mi je super, al kad se treba opustit na kraju, e to mi neide, bude mi dosadno...Čim prestanem misliti o pokretima, misli mi odlutaju da tisuću drugih stvari i ne mogu postići ono opuštanje cijelog tijela koje bi tu trebalo doći...Eto, ako ima tko kakav savjet koji bi mi pomogao da ostanem u tom stanju opuštanja na kraju...

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj cappy prvotno napisa Vidi poruku
    I ja ponosno mogu prijaviti jogu, uglavnom svaki dan, ali...trebam pomoć iskusnijih...Završni dio, relaksaciju, nerijetko preskočim : ) Rastezanje mi je super, al kad se treba opustit na kraju, e to mi neide, bude mi dosadno...Čim prestanem misliti o pokretima, misli mi odlutaju da tisuću drugih stvari i ne mogu postići ono opuštanje cijelog tijela koje bi tu trebalo doći...Eto, ako ima tko kakav savjet koji bi mi pomogao da ostanem u tom stanju opuštanja na kraju...
    ne uspije ni meni uvijek
    tj. baš se trebam potruditi, odnosno svjesno i namjerno se opuštati
    probaj naći neku vođenu savasanu, sigurno ima na youtubeu
    gdje ti govori: sada opusti ovo, sad ono (npr kada kaže odljepi jezik od nepca - ja tek tada skužim da ga držim zaljepljenim)
    mislim da nakon par puta već uhvatiš suštinu načina na koji bi trebalo opustiti tijelo, pa onda kasnije samo primjenjuješ, neće ti ni trebati youtube

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cappy prvotno napisa Vidi poruku
    Meditacija je bitna, jer osigurava duboku relaksaciju. Očito si još nisi našla odgovarajuću metodu. Probaj ovako: https://alternativa-za-vas.com/index...cle/joga-nidra

Ključna stvar je isprazniti mozak od "brbljajućih majmuna". Ako ti ne odgovara ležanje (ja zaspim ako sam preumorna), možeš relaksaciju obaviti i tijekom šetnje, kako to rade Kinezi: https://www.sensa.hr/clanci/relaksac...-duha-i-tijela

Ako ne možeš svjesno opustiti mozak, smisli neku recitaciju - joga nidra ima metodu s odlukom. To je kratka ritmična rečenica koju ponavljamo u sebi (ili naglas) više puta. Na primjer, za mene je uobičajena rečenica "Živim zdravo i mršavim"

Ima još toga - potpuno jogijsko disanje, pranayama za astmu, gledanje u svijeću... ima još toga, ali ne mogu se sjetiti na brzinu. Uostalom, čini mi se da molitva ima u biti istu svrhu. Moja mama i svekrva to primjenjuju...

Nije to tipično samo za jogu. Evo primjera havajske tehnike ho'oponopono - https://hooponoponotehnika.com/2013/...i-mi-volim-te/

Ono što ja radim svakodnevno za opuštanje prije spavanja (izuzetak su dani kad sam mrtva umorna i samo se izvrnem u krevet) je meditacija zahvalnosti - u mislima nabrojim sve ono što se taj dan dobro i lijepo dogodilo i što je općenito dobro i lijepo u mom životu i svijetu općenito.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ono što ja radim svakodnevno za opuštanje prije spavanja (izuzetak su dani kad sam mrtva umorna i samo se izvrnem u krevet) je meditacija zahvalnosti - u mislima nabrojim sve ono što se taj dan dobro i lijepo dogodilo i što je općenito dobro i lijepo u mom životu i svijetu općenito.
    Peterlin ovo mi je prekrasnoooo : zaljubljen: to i ja znam radit povremeno, sad si me baš podsjetila da to radim malo češće.

Dok sam išla na jogu, ja bih jako brzo utonula u to neko stanje ne znam ga opisati, onako ni na nebu, ni na zemlji, kao da poluspavam a nisam, svjesna sam sebe. Jel bi to trebao bit taj osjećaj ili ne?

Ja navečer kad legnem osvjestim disanje iz dijafragme i to me jako brzo uspava, a moguće i moj turbo dnevni ritam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •