Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2968

Tema: Testiranje tijela vježbanjem, trčanjem, plivanjem, plesanjem i vožnjom 2020

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Spajka, daj razmazila si nas s pokojom dužom pričom s traila, pa kad uloviš malo vremena, napiši koju
    Nije valjda da si bila na ovom kišnom i vjetrovitom trailu na jugu? Bravooo za tako veliku kilometražu bilo da je bio trening ili utrka

Boxice mraak, baš te krenulo!

Ja sam direkt s posla 9.6km na 5:16, bome noge mi nekako bile teške nakon toliko sati sjedenja i štikli.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Spajka, daj razmazila si nas s pokojom dužom pričom s traila, pa kad uloviš malo vremena, napiši koju
    ovo nije bio klasicni trail u organizacijskom smislu.
    Bio je 24satni trail u lokalnoj sumi na stazi koji trcimo svi jos od korone duljine cca 9.5 km i elevacije cca 400 m
    kotizacija je bila daj sta das
    okrepna stanica jedna na start/stop. bilo je svega od domacih kolaca, voca, cuge... kuhana je i hrana samo u doba koje meni nije odgvoaralo.
    ja sam odradila 4 kruga uzastopno, nisam se kvalificirala za nagradu jer za istu zene su trebale narpaviti 5. u noc nisam zeljela ici u sumu, a ujutro mi se nije dalo.

tako da tesko mogu napisati neki opis jer to mi je kao da opisujem svoju osobnu kucu.
    iako imam niz lijepih slikica i predivnu ekipu s kojom sam odradila tu svoju ludu avanturu.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 01.10.2020. at 14:23

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ovo nije bio klasicni trail u organizacijskom smislu.
    Bio je 24satni trail u lokalnoj sumi na stazi koji trcimo svi jos od korone duljine cca 9.5 km i elevacije cca 400 m
    kotizacija je bila daj sta das
    okrepna stanica jedna na start/stop. bilo je svega od domacih kolaca, voca, cuge... kuhana je i hrana samo u doba koje meni nije odgvoaralo.
    ja sam odradila 4 kruga uzastopno, nisam se kvalificirala za nagradu jer za istu zene su trebale narpaviti 5. u noc nisam zeljela ici u sumu, a ujutro mi se nije dalo.

tako da tesko mogu napisati neki opis jer to mi je kao da opisujem svoju osobnu kucu.
    iako imam niz lijepih slikica i predivnu ekipu s kojom sam odradila tu svoju ludu avanturu.
    wooow meni ovo zvuči predobro!!! spajka pa ti si skoro maraton pretrčala i to uz elevaciju u super društvu i uz klopu, di ćeš bolje!!!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.10.2020. at 14:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •