Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2968

Tema: Testiranje tijela vježbanjem, trčanjem, plivanjem, plesanjem i vožnjom 2020

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ponekad sjednem u meditaciju i brojim udahe do 10, to mi pomaže ukrotiti misli : ) Kod joge nidre moja učiteljica kaže: prestanite kontrolirati disanje, tu negdje moje misli automatski krenu...Čim se ne treba koncentrirati na pokrete i disanje, ja se izgubim...I nekako mi to opuštanje dijelova tijela nije "opipljivo", ono ne osjetim ga intenzivno i zato se valjda mozak buni...Al valjda s vremenom bude bolje, mantra će mi biti :" smirena sam i opuštena" , jer sam prečesto u nekoj nervozi i nestrpljenju : )...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cappy prvotno napisa Vidi poruku
    Ponekad sjednem u meditaciju i brojim udahe do 10, to mi pomaže ukrotiti misli : ) Kod joge nidre moja učiteljica kaže: prestanite kontrolirati disanje, tu negdje moje misli automatski krenu...Čim se ne treba koncentrirati na pokrete i disanje, ja se izgubim...I nekako mi to opuštanje dijelova tijela nije "opipljivo", ono ne osjetim ga intenzivno i zato se valjda mozak buni...Al valjda s vremenom bude bolje, mantra će mi biti :" smirena sam i opuštena" , jer sam prečesto u nekoj nervozi i nestrpljenju : )...
    Pa dođe to s vremenom. Osim toga, ovisi i kako se čovjek inače osjeća. Ja se isto ne mogu opustiti ako sam preumorna ili pod stresom, a tada je baš bitno to odraditi... U takvim slučajevima šetnja mi bolje odgovara od ležanja. Za zauzdavanje misli brojim korake, tako da ne mislim ni na što drugo. Samo brojim, pa točno znam koliko koraka ima od mog doma do nekih točaka u susjedstvu

Za opuštanje u situaciji stresa pomaže i tuširanje ili još bolje - kupka u toploj vodi s eteričnim uljima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •