Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
Spajka, ma meni tek predstoji da se okušam. Imam pojas od prije, ali me živcira i nije mi ugodan pa bih manji ruksak zbog vode. Volim pokrivene listove pa sam i ljeti u tajicama, ali tko zna, sve info dobro dođu.
Ja isto ovako. Imam pojas isto Salomonov, al meni sve oko struka
jako smeta
i živcira me beskrajno. Puno mi je ugodniji osjećaj s trail ruksakom. Ko da ga nemam i koristim ga ne samo za trailove nego i za druge prilike (npr ako trčim s posla doma, u njega stavim novčanik, mobitel, ključeve, naočale za čitanje i sl.; praktičan je i zbog mjeha, pa ako planinarim ovako mi je jednostavnije piti da ga ne skidam s leđa, ne moram ništa prtljat). Eh da s obzirom da ti i planinariš i planiraš trčat trailove, dobro bi ti bilo nabavit malu prvu pomoć (zna biti u Decathlonu, DM-u..), ja sam naučena da je uvijek nosim u planinu i na trailove, čak i ako nije propisana kao obvezna oprema. Mala je i lagana, a nekome može puno pomoći u nuždi.

Da sam kao spajka išla na 38km traila sigurno bih išla u kompresijskim jer je oporavak mišićnih vlakana puno brži.

Spajka, opet svoje podvige jako skromnima prikazuje

Ja sam u štednja modusu trenutno, al kad se izvučem nagradit ću se nekom "sitnicom" hahaha