Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2968

Tema: Testiranje tijela vježbanjem, trčanjem, plivanjem, plesanjem i vožnjom 2020

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja sam ubacila trčanje uz treninge koje radim doma.
    U trčanju sam prava početnica, od srednje škole nisam potrčala..
    Sad, nakon nekih 3-4 tjedna, mogu bez problema otrčati 5.5-6 km, pace 6.
    Prepostavljam da to nije baš nekaj (još se ne kužim u te brojeve), ali to je trenutno tempo koji mi paše.
    Mislim da bih mogla i više km, ali pratim neke upute za početnike i ne želim pretjerivati.
    A i krenem u hipo tu negdje, nekad blago, nekad brzinom munje što bude dosta scary.

Inače, totalno sam se zaljubila u trčanje!
    Jedva dočekam taj svaki drugi dan.
    Razlog zakaj nisam trčala ranije - ah, it's complicated.. i dalje mi je trčanje challenge, nije se još sprijateljilo s mojim dijabetesom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj LolaMo prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam ubacila trčanje uz treninge koje radim doma.
    U trčanju sam prava početnica, od srednje škole nisam potrčala..
    Sad, nakon nekih 3-4 tjedna, mogu bez problema otrčati 5.5-6 km, pace 6.
    Prepostavljam da to nije baš nekaj (još se ne kužim u te brojeve), ali to je trenutno tempo koji mi paše.
    Mislim da bih mogla i više km, ali pratim neke upute za početnike i ne želim pretjerivati.
    A i krenem u hipo tu negdje, nekad blago, nekad brzinom munje što bude dosta scary.

Inače, totalno sam se zaljubila u trčanje!
    Jedva dočekam taj svaki drugi dan.
    Razlog zakaj nisam trčala ranije - ah, it's complicated.. i dalje mi je trčanje challenge, nije se još sprijateljilo s mojim dijabetesom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

wow, pa super si ti to uspila, kao fellow početnik ja ti skidam kapu
    mi puno sporije napredujemo, ali zato što ne idemo svako 2. dan, ispadne svako sedmi

inače moja prijateljica ima dijabetes i znam da je rekla da joj redovito trčanje pomaže da drži šećer pod kontrolom

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Meni se skroz smrdala probava otkako imamo ovu pauzu, živi dokaz koliko fizička aktivnost utječe na organizam. I još nisam ležala na kauču nego sam radila snagu, žustro hodala, planinarila....al to je meni sve slabo, baš mi fali kardio da mi ubrza metabolizam.

Tako da iako je služb. početak pon, ja ću odmah sutra, ned mi je slobodna,ne mogu dočekat, a u pon ću ujutro prije posla s curama na snagu, pa jutarnji footing.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 28.11.2020. at 21:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •