meni se cini da je vertex na dobrom tragu, a i ti cappy, samo sto si verovatno mrvu pretegnula

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
Kli_kli meni taj tempo izgleda nestvarno i ako cemo iskreno prilicno nezdravo. Zao mi je. mozda pretjerujem, nemoj zamjeriti.
Spajalice, ne zameram jer verujem da su ti namere dobre, ali cu i ja biti iskrena i reci da me uznemiravaju tvoje natuknice da idem protiv svog zdravlja. Ovaj topic je moje happy place, najvise zbog toga sto smo svi ovde posveceni opstem boljitku. Mislim da ne poznajes ni mene ni okolnosti mog zivota u dovoljnoj meri da bi mi natuknula da se samounistavam, a nije prvi put da mi to napises (ponavljanje me u stvari najvise uznemirava). Recimo, ako se zaista samounistavam i ne vidim to, mozes li mi reci na osnovu kojih pokazatelja si to zakljucila? Ako si u pravu, ja zelim to da znam, jer mi samodestrukcija NIJE cilj. Imala sam jednu jedinu overtraining epizodu letos, prepoznala je i oporavila se. Nemam povreda. U kuci nista ne pati zbog mog vezbanja, cak sto vise, imam vise energije. Meni je 2019 bila jako teska iz razloga koje nisam mogla kontrolisati. Iz toga smo se izvukli, i i za ocekivati je da ce mi recimo skola za nijansu bolje ici u boljim uslovima (da, da, meni je 2020 poboljsanje, i to prilicno). Ja nisam juce izmislila da sam izdrzljiva, tj. da mi je endurance faktor u nekoj meri iznadprosecan. Moj zivot je epizoda za epizodom izdrzljivosti, od malih nogu. Brzina mi je ispodprosecna, delom i jer sam relativno teska za trkacicu, s svojih 66kg. Razumem da ako bih se lomila da trcim brzo kao lili i posle crkavala u bolovima, da bi to bilo too much. Ali mene nista ne boli, i ne razumem kako to preterujem. Poslednjih 2-3 godine uvodim bicikliranje i plivanje bas zato sto sam oprezna, i zelim si uvesti u zivot lower-impact cardio koje mogu konzumirati kasnije u zivotu u slicnom endurance stilu.