Nisam našla temu pa otvaram novu. Jel netko radio u Dm ili tisku Cewe fotografije na platnu, jel to lijepo izgleda, ima li to smisla, tj. dali ljepše izgleda od običnog okvira...
To bi bilo ovo:
https://cewe.hr/zidne-dekoracije/fot...na-platnu.html
Nisam našla temu pa otvaram novu. Jel netko radio u Dm ili tisku Cewe fotografije na platnu, jel to lijepo izgleda, ima li to smisla, tj. dali ljepše izgleda od običnog okvira...
To bi bilo ovo:
https://cewe.hr/zidne-dekoracije/fot...na-platnu.html
Konačno neko iskustvoPepi hvala puno
Kod koga si radila, jesu li to baš te fotografije na platnu, koju dimenziju imaš...
Napravila bi rado jednu obiteljsku ali neznam ni otprilike kako bi moglo izgledati...
SUper, onda radim, već dugo to škicam ali kao da nitko nikad nije radio, ti si prva koja si mi rekla da imaš. Hvala puno![]()
MI smo imali 3 sepia...nakon 5 godina su dosta izblijedile. Ali jako lijepo, da.
Nevena, ja sam prije par godina radila svekijima za poklon baš to, cewe u dm-u, otisak na platnu. Lijepo je ispalo, jedino mi je bilo žao što nisam veću dimenziju napravila, to mi je bila jedina zamjerka što je nekako mala.
A nisam radila veću jer je slika bila s mobitela ne baš predobre rezolucije (lošije kamere prije xy godina) a i nije baš bila zanemariva razlika u cijeni. Mislim da je ova veličina koju sam napravila (nešto malo veće od A4) bila dvjestotinjak kuna, a veća je bila dosta skuplja.
Imam i ja, ali nisu Cewe.
Predivne su mi, meni osobno puno ljepše od običnog okvira. Da ne bi izbljedila treba je premazati s nekom tekućinom. Meni su to odmah napravili tamo gdje sam radila fotografije. Može se napraviti i da se sjaji i da bude mat, to ponude da izabereš kako ti se više sviđa.
Cure hvala vam svima...
Šta je to sepia stil?
U Cewe koliko vidim ne premazuju, barem ne piše tako? Nadam se da nece bas izbljediti uskoro...
Barbi, jesi li to radila ovu dimenziju 40x60 od 267 kn (to je neki 2:3 format) ili je bila manja, jel još uvijek lijepo izgleda
Cewe ima akciju razvijanja fotki 0,45kn/kom. Jel to ok cijena? Imam vecu kolicinu pa da to odradim, pitam jerne znam kako se uopce krecu cijene.
Kakve su kvalitete, mozda imate za preporuciti gdje razviti?
Hvala
Posljednje uređivanje od mašnica : 26.06.2020. at 10:36
To ti je ok cijena, i ok su fotke. Ja stalno tako razvijam