-
Po meni je već da, ako se pitaš trebamo li ići, znači da trebaš ići. Nije odlazak psihologu neka operacija, nešto strašno, neka stigma - ako tamo odeš, gotovo je - da bi se trebala toliko dilemiti, čini mi se. Pretpostavljam da ćete dobiti umirenje i usmjerenje i možda neke konkretnije upute - nešto što i sami možda polusvjesno znate, ali će vam osvijestiti. Uzmi u obzir da ja govorim iz pozicije nekog prosječno OK djeteta, koje ima svoj karakter, svoje slabe i jake strane, i zapravo mi je trebala treća strana da me usmjeri i da to sve skupa izverbaliziramo i da mi objektivo mišljenje. Nisam išla na radionice (nisu nam ni bile nuđene, nije bilo neke potrebe), samo na mislim jedno mišljenje i procjenu, moje je iskustvo jednog privatnog dječjeg ZG psihologa. Puno puta (a već je 6 god od tog jednog ili 2 posjeta prošlo) se sjetim tih uputa i jasne slike opisa karaktera koju sam dobila (što mi je bilo wow, kako to brzo neki stručnjak vidi i odmah skuži) i još uvijek mi se to uklapa i pomaže mi oko nekih stvari.
Posljednje uređivanje od ina33 : 17.01.2020. at 19:30
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma