Pokazuje rezultate 1 do 50 od 108

Tema: Trebamo li ići psihologu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Po meni je već da, ako se pitaš trebamo li ići, znači da trebaš ići. Nije odlazak psihologu neka operacija, nešto strašno, neka stigma - ako tamo odeš, gotovo je - da bi se trebala toliko dilemiti, čini mi se. Pretpostavljam da ćete dobiti umirenje i usmjerenje i možda neke konkretnije upute - nešto što i sami možda polusvjesno znate, ali će vam osvijestiti. Uzmi u obzir da ja govorim iz pozicije nekog prosječno OK djeteta, koje ima svoj karakter, svoje slabe i jake strane, i zapravo mi je trebala treća strana da me usmjeri i da to sve skupa izverbaliziramo i da mi objektivo mišljenje. Nisam išla na radionice (nisu nam ni bile nuđene, nije bilo neke potrebe), samo na mislim jedno mišljenje i procjenu, moje je iskustvo jednog privatnog dječjeg ZG psihologa. Puno puta (a već je 6 god od tog jednog ili 2 posjeta prošlo) se sjetim tih uputa i jasne slike opisa karaktera koju sam dobila (što mi je bilo wow, kako to brzo neki stručnjak vidi i odmah skuži) i još uvijek mi se to uklapa i pomaže mi oko nekih stvari.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 17.01.2020. at 19:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •