Pokazuje rezultate 1 do 50 od 75

Tema: Zero waste u svakodnevnom životu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

U subotu sam pregledavala smece (to je dan kad dolazi cistoca) i otkrila sam stvari s kojim nema pomoci -npr.maciji pijesak i kosti od mesa i riba, ali i stvari za koje nisam sigurna. Npr.ako imam jako prljavu krpu od pranja balkona - bacila sam ju umjesto oprala pa nosila reciklirati. Hrckove ostatke piljevine s kakicom sam bacila umjesto da izvadim kakicu a piljevinu bacim u kompost. Priznajem da sam lijena iako imam dobre namjere i velike planove.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    U subotu sam pregledavala smece (to je dan kad dolazi cistoca) i otkrila sam stvari s kojim nema pomoci -npr.maciji pijesak i kosti od mesa i riba, ali i stvari za koje nisam sigurna. Npr.ako imam jako prljavu krpu od pranja balkona - bacila sam ju umjesto oprala pa nosila reciklirati. Hrckove ostatke piljevine s kakicom sam bacila umjesto da izvadim kakicu a piljevinu bacim u kompost. Priznajem da sam lijena iako imam dobre namjere i velike planove.
    Meni se ne čini da je to tako veliko odstupanje... Bitno je izdvojiti plastiku, papir, staklo - ono što se može reciklirati, a ako piljevina bude u običnom smeću - to nije problem. Veći je problem ako je vrećica ili plastična boca u biootpadu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •