Pokazuje rezultate 1 do 50 od 477

Tema: Psihoterapija i dozivljaj iste u drustvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nisam mislila bit uvredljiva, nego meni je to bilo apstraktno, a ja mogu odgovrat samo iz svog iskustvenog blatnog ratnog rova jer su neke situacije su bile ko ratiste, neke scene ko scene iz serije csi sa stonstvari na podu itd.. I zato jer mislim dan vezano za stigmu i nepijenje lijekova, nije kod teskih sama stigma glavni uzrok nego strah od nuspojava i stanja u koja ces ovaj put upast, odbijanje uopce vidjet da ti u nekom stanju pomoc treba. Npr, cini minse da ce je depresivci puno cesce potrazit od manicara - manicarima je super,n kog vraga bi se lijecili, i to bas sad, bas sad kad im je konacno krenulo, drugi su ludi, a ne oni!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 23.01.2020. at 20:13

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam mislila bit uvredljiva, nego meni je to bilo apstraktno, a ja mogu odgovrat samo iz svog iskustvenog blatnog ratnog rova jer su neke situacije su bile ko ratiste, neke scene ko scene iz serije csi sa stonstvari na podu itd.. I zato jer mislim dan vezano za stigmu i nepijenje lijekova, nije kod teskih sama stigma glavni uzrok nego strah od nuspojava i stanja u koja ces ovaj put upast, odbijanje uopce vidjet da ti u nekom stanju pomoc treba. Npr, cini minse da ce je depresivci puno cesce potrazit od manicara - manicarima je super,n kog vraga bi se lijecili, i to bas sad, bas sad kad im je konacno krenulo, drugi su ludi, a ne oni!
    razumijem. moj obiteljski primjer nije bio tako razarajući, odnosno jeste, ali je situacija doista dovedena u kontrolu - u okvirima mogućeg s tako teškom dijagnozom. Ne bez posljedica po obitelj, naravno. Mislim da su kolateralne žrtve s teškim bolestima gotovo neizbježne. Odmak je jedino rješenje, a ne možeš se odmaknuti od npr. roditelja kad si dijete itd.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •