Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Kako s dječjim krevetom od točke A do točke B?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Prevesti se vjerojatno moze i u vecim karavanima, Passat, Oktavia i sl.

Al i mi smo otvorili onu rupu za ulaz/izlazu to doba, a posto je nas u toj dobi obozavao prometne znakove, nacrtala sam znak Zabranjeno penjanje na krevet (okrugli s crvenim rubom i prekrizena slicica djeteta koje se penje na ogradu) i začudo poštovao ga je. Povremeno sam ga podsjetila na znak. Svoj krevet i sobu je dobio valjda s 3,ne znam vise. Al i danas dodje po noci k nama.

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Oho, hvala na idejama
    Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Kad je moj veliki počeo izlaziti van onda sam skinula ijednu ogrwducu i stavila ouzlu i jastuk ispred tog prolaza
    S y4 godine je s tatom izradio žuti krevet 120x70 od iveral a i prišafili nogice,koje su originalno kupljene u istom dućanu 10-12 cm,ok malo kasnije je došla beba koja je bila kratko i kimbaću,pošto je imala zdravstvenih problema spavala je s nama,ali kimbač je ostao u sobi u produžetku je bio tek žuti krevrt
    Svi su u dobi od 4-7 spavali u njemu,poslije prešli u veliki drvrni
    Prvotno sam htjela skinuti stranicu, ali nije to takav kinderbet, ak se jedna skine cijela konstrukcija ode k vragu. Nisam ni ja mogla vjerovati, ali eto moja krivnja jer nisam provjeravala kad sam kupovala (glupa trudnica, samo sam gledala kako izgleda i paše u sobu).
    Imam nekakvih ostataka koje smo krivo kupili iverpan (pod ostataka misilm da ploču 3x2 metra) i podnicu od odraslog jednostrukog kreveta kojoj se strgalo par zadnjih letvica, mislila sam s tim napraviti Montessori krevet (fensi naziv za: Dijete mi spava na podu) da fino iskoristim materijal - a ne može se s njega pasti. Kasnije bih dodala nogice, ali iskreno ne da mi se krojiti drvo itd. i znam da ću imati dodatnih troškova (jako dobro ljepilo za neke rubove poravnat, pa te nogice, uvijek mi treba neko novo svrdlo za slijepe rupe, punilo za drvo).
    Kombi prijevoz sam zanji put plazila 900kn za dvije ture na toj relaciji od niti 10km (a kao 150kn sat vremena) jer je kasnije govorio kak je potrošio više benzina i bila su dvojica (skupo za platit lika koji stoji i puši cigaretu i sere mom bratu da to neće proć kroz vrata ). Sad bih ajde za jednu turu platila manje, ali i 300kn mi je glupo dat zbog 1 kreveta.
    Frendovi, svi jadni milenijalci ko i ja, uglavnom imaju Sparkiće i Swiftove i sl. zato mi ta opcija nije dolazila u obzir. Znam da se može naručit Uber da bude veći auto... Ugl. pitat ću nekog da posudi auto od staraca koji je pristojne veličine, međugeneracijska solidarnost možda učini svoje.
    Pitala sam mamu i rekla je da su oni to vozili okolo po Zagrebu u Ladi kad sam ja bila klinka, ali i onda je svašta bilo dopušteno na cesti što danas ne bi prošlo.

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Prevesti se vjerojatno moze i u vecim karavanima, Passat, Oktavia i sl.

Al i mi smo otvorili onu rupu za ulaz/izlazu to doba, a posto je nas u toj dobi obozavao prometne znakove, nacrtala sam znak Zabranjeno penjanje na krevet (okrugli s crvenim rubom i prekrizena slicica djeteta koje se penje na ogradu) i začudo poštovao ga je. Povremeno sam ga podsjetila na znak. Svoj krevet i sobu je dobio valjda s 3,ne znam vise. Al i danas dodje po noci k nama.
    Predobra je ideja, budem isprintala taj znakić. Skužila sam da je i moja u toj fazi da voli gledati znakove i pokazuje na njih, objašnjavam joj što znače. Jako je tužna kad vidi da negdje u parku ne mogu psi, iako nemamo psa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •