Pokazuje rezultate 1 do 50 od 54

Tema: Prava onkoloških bolesnika

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Zato jer ti lijecnici kod svih tih pretraga pisu sifru vezanu za karcinom. Tako mi kaze jedna magistra farmacije. Ovisi o dobroj volji lijecnika.
    Mogu, al i ne moraju. I vec prema tome besplatno dopunsko moze biti veci trosak nego da si ga covjek placa.

I da...zelim ti svako dobro i izlijecenje!
    hvala ti!

eto iz prve ruke, zvala sam hzzo i po mom OIB-u, provjerom u njihovom sustavu, je rekla da sam potpuno oslobođena svakog plaćanja po svakoj šifri.
    rekla sam joj da sam čula da sam oslobođena samo onih pregleda po šifri karcinoma pa mi je objasnila.
    tko ima policu zdravstvenog osiguranja hzzo-a od prije ima sve besplatno, tko nije imao policu, besplatni su mu samo pregledi vezani uz karcinom.
    naravno prije svega treba proći vještačenje i dobiti rješenje.

a ta magistra priča bez veze. recimo ja sad idem na fizikalnu terapiju za lumbalnu kralježnicu, znači prastara priča,
    hernije diska. kako bi mi reumatologica to mogla vezat uz karcinom? nikako

kosjenka to s nekretninama je za osobnu invalidninu. glupost neviđena, ali živimo tu gdje živimo.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku

tko ima policu zdravstvenog osiguranja hzzo-a od prije ima sve besplatno, tko nije imao policu, besplatni su mu samo pregledi vezani uz karcinom.
    naravno prije svega treba proći vještačenje i dobiti rješenje.

.
    Evo ,sad imamo punu info.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jelena napisala si da se liječi godinu i četiri mjeseca, valjda već ima onkologa u tom razdoblju.
    a šta da ti kažem kako, postoji stotinu načina.
    kad se čovjek nađe u toj situaciji nađe bilo kakav način. raspituje se, surfa po netu, imaš na fejsu grupe za oboljele sa puno informacija, susjedi, rodbina, prijatelji. uvijek postoji netko tko će ti dati korisnu informaciju. i onda filtriraš i izabereš.
    zapravo, uopće nije teško.
    ovisi i koliko imaš vremena, kakakv je protokol liječenja. ja sam u vrijeme punkcije i biopsije tražila kirurga.
    u pripremama za operaciju već sam se odlučila za onkologicu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •