Citiraj Andydea123 prvotno napisa Vidi poruku
Cestitam na novom odbrojavanju! Ali mala opaska,hula.hop je trebala cekat character da doktor potvrdi srce ili sama otvorit odbrojavanje. Ili je meni nesto promaknulo? Kako sam shvatila character ima tek pocetkom 2.mjeseca kontrolu i onda moze novo odbrojavanje.
Citiram pravila: "Kada neka od cura s liste zatrudni, ona u svoju cast otvara novo "Odbrojavanje" koje onda dobiva i njezino ime te odredeni broj, ovisi koje je po redu u ovoj godini." Znaci ne mora biti potvrdena srcana akcija. Iskreno, ja sam cekala svoju potvrdu, ali vise radi sebe nego radi pravila, a Character nije inzistirala na svojoj potvrdi od ginekologa pa eto. Dosta mi je to individualno, pravila zbilja nisu tako kruta, procitala sam ih prije preuzimanja liste. Nazalost, i potvrda ginekologa nije pecat na sigurnu trudnocu pa bi bilo glupo inzistirati na tome. Mozemo samo pozitivno vibrati za druge i sebe.

Pikulice, sorry na oduzimanju jednog dana, nisam uvijek na ti s brojevima Ja sam radila test 5 dana prije ocekivane menstruacije i to je stvarno bila najslabija crtica na svijetu (muz je nije vidio). Dan poslije je bila ok, stavila sam sliku na odbrojavanje. Na dan ocekivane menstruacije sam piskila na digitalni i bilo mi je 1-2 tt. Character je vjerojatno imala raniju ovulaciju. Ili nosi dvojceke. Sretno ti!

Himalaya, sretno s listom i neka ovo bude najkrace odbrojavanje!