Citiraj hula.hop prvotno napisa Vidi poruku
Citiram pravila: "Kada neka od cura s liste zatrudni, ona u svoju cast otvara novo "Odbrojavanje" koje onda dobiva i njezino ime te odredeni broj, ovisi koje je po redu u ovoj godini." Znaci ne mora biti potvrdena srcana akcija. Iskreno, ja sam cekala svoju potvrdu, ali vise radi sebe nego radi pravila, a Character nije inzistirala na svojoj potvrdi od ginekologa pa eto. Dosta mi je to individualno, pravila zbilja nisu tako kruta, procitala sam ih prije preuzimanja liste. Nazalost, i potvrda ginekologa nije pecat na sigurnu trudnocu pa bi bilo glupo inzistirati na tome. Mozemo samo pozitivno vibrati za druge i sebe.

Pikulice, sorry na oduzimanju jednog dana, nisam uvijek na ti s brojevima Ja sam radila test 5 dana prije ocekivane menstruacije i to je stvarno bila najslabija crtica na svijetu (muz je nije vidio). Dan poslije je bila ok, stavila sam sliku na odbrojavanje. Na dan ocekivane menstruacije sam piskila na digitalni i bilo mi je 1-2 tt. Character je vjerojatno imala raniju ovulaciju. Ili nosi dvojceke. Sretno ti!

Himalaya, sretno s listom i neka ovo bude najkrace odbrojavanje!
Meni svejedno zvalo se odbrojavanje po meni ili ne. Meni jedino sto je bitno je taj +.
Moram priznati da me paranoja lagano uhvatila. Znaci, kada odem na wc strah me pa skeniram papir, ne daj Boze sukrvice ili sl. Osluškujem i najmanji mogući bol ili zatezanje. Onda sam skuzila kako cu to rijesiti, cim sa posla -krevet i spavanje. Tako cu bar biti mirna. A spavati mi zaisza nije problem, spava mi se stalno!

Jel zaista mislite da onako tamna crta na dan kada je trebala doci M moze znaciti dvojčeke? Ne mogu dočekati 5.2.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk