Citiraj character prvotno napisa Vidi poruku
Hula hop, neumjesno pitanje, ali hopsate li (ili ti nije ni do toga), mene je strah prije nego mi dr ne uradi pregled a nije da neku pretjeranu zelju i imam, vise kao relax neki. [emoji85][emoji23]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ne. U zadnjoj trudnoci smo stali po preporuci doktora, sad nisam ni pitala novu doktoricu nego sam sama stala s prvom sjenom na testu. U biti meni je seks prije testa rekao da sam trudna. U trudnoci mi nakon orgazma bas jako bolno steze maternica. I to je bilo 5 dan prije ocekivane M. Zadnji put mi je rekao doktor da te kontrakcije nece dovesti do pobacaja, ali mogu do krvarenja. Pitat cu i novu doktoricu na iducem pregledu. Bez orgazma nema straha. Koliko detalja

Buncek, strah me cajeva, svega me strah Ja inace ne pijem kavu, vec zeleni caj. Njega sam odmah izbacila, zbog puno teina. Strah me koje cajeve smijem, koje ne pa sve izbjegavam, iako ih inace obozavam. Znam da sam paranoicna, ali ne mogu si pomoci. Koliko sam citala mogla bi rooibos i slicno, sigurno i jabuka nema tein, ali nije mi nikad pala na pamet.