Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1313

Tema: Odbrojavanje 1/2020 by Character & Hula.hop

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    I vise neznam sta bi po tom pitanju napravila i kako si pomogla... i sigurna sam da u tome problem da ne dolazi do T

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
    Pa ljube jesi pricala s ginekologivom o tome? Ne znam sto tocno uzrokuje povecanje i strukturu sluzi, ali sumnjam da bi nedostatak nje same bio uzrok problema. Ona samo pomaze da spermici dodu di trebaju doci. Ja sam spavala s dignutim nogama za vrijeme pokusaja. Vjerujem da oni sami nadu put, ali sam im svejedno pomagala. Mozda je uzrok njenog nedostatka veci problem, popricaj malo s doktoricom?

Ja inace ne pijem kavu, nikad nisam. Ali sam zato cajoljubac, i pijem prave cajeve, ne filter vrecice... Cajevi nisu tako bezveznog ucinka, pogotovo u vecim kolicinama. Nekad su oni bili lijekovi. Kako ja ne pijem kavu, ako bi popila zeleni popodne ne bi mogla zaspati. Vjerujem da su vocni bezopasni, popijem tu i tamo rooibos, samo nisam opustena da pijem sve bez straha, no to je sve pojacano u mojoj glavi. Bit ce bolje kad prodemo 12 tt.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj hula.hop prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ljube jesi pricala s ginekologivom o tome? Ne znam sto tocno uzrokuje povecanje i strukturu sluzi, ali sumnjam da bi nedostatak nje same bio uzrok problema. Ona samo pomaze da spermici dodu di trebaju doci. Ja sam spavala s dignutim nogama za vrijeme pokusaja. Vjerujem da oni sami nadu put, ali sam im svejedno pomagala. Mozda je uzrok njenog nedostatka veci problem, popricaj malo s doktoricom?

Ja inace ne pijem kavu, nikad nisam. Ali sam zato cajoljubac, i pijem prave cajeve, ne filter vrecice... Cajevi nisu tako bezveznog ucinka, pogotovo u vecim kolicinama. Nekad su oni bili lijekovi. Kako ja ne pijem kavu, ako bi popila zeleni popodne ne bi mogla zaspati. Vjerujem da su vocni bezopasni, popijem tu i tamo rooibos, samo nisam opustena da pijem sve bez straha, no to je sve pojacano u mojoj glavi. Bit ce bolje kad prodemo 12 tt.
    Pricala sam... ona kaze da unutra ima sluzi dovoljno kao... nema veze da ne vidim nju vani... ali ja mislim mozda nema dovoljno

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Citiraj hula.hop prvotno napisa Vidi poruku

hula hop ja sam uzela neki dan za trudnice čaj u mulleru iskljucivo vjerujuci da ce mi malo smiriti zeludac i mucninu. Jabuka, komorac...blag je i ok. Bar sam sigurna da ga mogu piti.
    U mene mucnine postaju ajmeeeeeeee

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
    Posljednje uređivanje od character : 02.02.2020. at 13:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •