Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1313

Tema: Odbrojavanje 1/2020 by Character & Hula.hop

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Citiraj hula.hop prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ljube jesi pricala s ginekologivom o tome? Ne znam sto tocno uzrokuje povecanje i strukturu sluzi, ali sumnjam da bi nedostatak nje same bio uzrok problema. Ona samo pomaze da spermici dodu di trebaju doci. Ja sam spavala s dignutim nogama za vrijeme pokusaja. Vjerujem da oni sami nadu put, ali sam im svejedno pomagala. Mozda je uzrok njenog nedostatka veci problem, popricaj malo s doktoricom?

Ja inace ne pijem kavu, nikad nisam. Ali sam zato cajoljubac, i pijem prave cajeve, ne filter vrecice... Cajevi nisu tako bezveznog ucinka, pogotovo u vecim kolicinama. Nekad su oni bili lijekovi. Kako ja ne pijem kavu, ako bi popila zeleni popodne ne bi mogla zaspati. Vjerujem da su vocni bezopasni, popijem tu i tamo rooibos, samo nisam opustena da pijem sve bez straha, no to je sve pojacano u mojoj glavi. Bit ce bolje kad prodemo 12 tt.
    hula hop ja sam uzela neki dan za trudnice čaj u mulleru iskljucivo vjerujuci da ce mi malo smiriti zeludac i mucninu. Jabuka, komorac...blag je i ok. Bar sam sigurna da ga mogu piti.
    U mene mucnine postaju ajmeeeeeeee

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
    Posljednje uređivanje od character : 02.02.2020. at 13:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •