Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1313

Tema: Odbrojavanje 1/2020 by Character & Hula.hop

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Jelena, ma super ste vi to pokrili! Znas kak se kaze da bolje da plivaci cekaju JS nego obrnuto, oni su izdrzljiviji.

Garawa

Ja sam dobro, evo jucer na Valentinovo sam simbolicno bila na ultrazvuku bebina srceka, i sve je u redu! Doktorica mi je otklonila i ono malo straha sto sam imala u vezi sa povecanim nuhalnim i mogucim anomalijama. Iako nitko ne moze 100% garantirati ali ja vjerujem da je malac zdrav. Osjecam se dobro, izmjenjuju se zgaravice i glavobolje, ali ja sretna i zbog toga

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena, ma super ste vi to pokrili! Znas kak se kaze da bolje da plivaci cekaju JS nego obrnuto, oni su izdrzljiviji.

Garawa

Ja sam dobro, evo jucer na Valentinovo sam simbolicno bila na ultrazvuku bebina srceka, i sve je u redu! Doktorica mi je otklonila i ono malo straha sto sam imala u vezi sa povecanim nuhalnim i mogucim anomalijama. Iako nitko ne moze 100% garantirati ali ja vjerujem da je malac zdrav. Osjecam se dobro, izmjenjuju se zgaravice i glavobolje, ali ja sretna i zbog toga
    Valjda ce bit nesto
    Zelim ti sve najbolje i cuvaj se,ma proci ce i te zgaravice nebrini,ja kazem to su slatke muke,probaj jesti kokica one su dobre za zgaravicu,bar meni pomognu kad me muci...
    Posljednje uređivanje od JelenaR : 15.02.2020. at 13:41

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •