Citiraj Himalaya prvotno napisa Vidi poruku
Lista za
15.04.2020.

(Ne) čekalice

ljube555~~~~~~~~~ 29.dc

Odbrojavalice

JelenaR~~~~~~~~~~ 23.dc
mašnica ~~~~~~~~~ 18.dc
Calista ~~~~~~~~~~ 18.dc
IvchyOs ~~~~~~~~~ 15.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~~ 13.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~13.dc
BornToRun ~~~~~~~~12.dc
Himalaya ~~~~~~~~~ 6.dc
Buncek~~~~~~~~~~ 4.dc
Pikulica1985~~~~~~~ 4.dc
Garawa~~~~~~~~~~ 2.dc

Ljube, jesi li bila na hsg? Vidim ti u potpisu da si bila u postupcima. Odustala si od njih ili?
Ivchy, i ja bih na vašem mjestu pokrila to još jednom.
Nakon drugog djeteta ja nisam mogla zanositi dugi niz god i nakraju imala vanmatericnu nakon vanmatericke bila pauza god.dana... i isla obaviti hsg rtg i ispostavilo se potpuno zacepljenje obje dvje strane jajovoda... ali kako vrijeme islo dosla opet zelja za bebom i jedino na bilo da idemo na vantjelesnu posto rekli mi nakon hsg da necu prirodno vise i zato smo isli na ivf... to mi uspjelo iz drugog pokusaja odmah cim sam dobila nakon neuspjelog postupka M krenula u istom ciklusu i ostala trudna curica navrsila 21.3 cetiri god... kako smo prije dugi niz god.ne pazili i dijagnoza zacjepljeni jajovode i beba ivf nitko ne ocekivao neko cudo... nakon poroda cekala sam kontrolu kod gin.i sa sest i pol tjedana dr.dao zeleno svijetlo i taman dosao suprug i njemacke i naravno bio odnos nakon trudn.i poroda posto bila sam na strogom mirovanju .. i nije bilo nista beba bila na prvom mjestu... taj prvi odnos rezultat cuda... nisam nista znala ni imala bilo kakve simptome osim kaj beba od dva mjeseca odbacila cicu i nije htjela vise...i naravno ja cekala M... ali posto dugo nije bilo M a mala vec navrsila 21.7 cetiri mjeseca ja 26.7 isla kod gin.koji u cudu ustanovio da je trudn.od 10tt... nakon poroda nisam ni dobila M i bio samo taj odnos... dok ta cetvrta beba bila navrsila god.dana u drugom mjesecu u trecem iz prve ostala trudna i odmah trojkice ali lose zavrsilo se sa 14+6 i bila kiretaza...6.7.2018... i od tad ne dolazi do trudnoce... sve super sa moje i supruga strane a trudnoci nema... bila sam prosle god.na hsg u osmom mjesecu i sve super prohodno... neznam vise sta bi mislila i zasto bog tako kazni...

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk