-
Hvala Himalaya i ostalima na pozitivnim željama. Calista, pročitala sam sto ti se desilo i žao mi je. Tako je meni bilo proslu trudnoću, samo sam počela krvariti i sve je samo otislo. Puno manje stresno nego missed.
Meni je najcudnije sto su mi se negdje od prosle nedjelje smanjili simptomi. Zacudila sam se sto mi je beta preko 20000, stvarno sam mislila da je definitivno kraj. U prvoj neuspjesnoj trudnoci mi je na 67. dan beta bila na nesto preko 30000, a sad 20000 na 47. dan. Kad gledam duplanje od onog kad sam vadila na 14-16 dpo i 16-18 dpo je skroz ok. Uzela sam u obzir da je moguce da je ovulacija bila najkasnije 29.4. Nema sanse da je bila kasnije od toga jer onda bih onaj dosta vidljiv plus na clearblue bio na 8 dpo?!?!? Ne moguce. U svakom slucaju nadam se da cu u utorak sve znati. Nadam se da ovo ne zvuci jako bezdusno, ali cak se i pomalo veselim sto cu moci nastaviti trenirati i vec planiram na koju cu dijetu. Smiruje me kad razmisljam o pozitivnim stranama cijele te tragedije. Skemba mi je kao u prvoj trudnoci 4. mjesec
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma