Samo nek dovedem to u red kroz trudnocu. Da malo prestanem mazati taj belogent. Poslije cu lakse mazati to smece... a i moci cu napraviti kvalitetnu obradu na alergije. Sad se ziva pojedem kad to mazem, a samo mi to pomaze.
Samo nek dovedem to u red kroz trudnocu. Da malo prestanem mazati taj belogent. Poslije cu lakse mazati to smece... a i moci cu napraviti kvalitetnu obradu na alergije. Sad se ziva pojedem kad to mazem, a samo mi to pomaze.
Sada nisu rane, tek je pocelo pa se nadam da nece biti. Trudim se da mazem i mastim ruke svako malo.U prvoj trudnoci su bile rane i uzasno je peklo ali nisma mazala kortice. Vjerovatno nisu onda rane kao kod tebe ako bas moras Belogent. Sjecam se d ami je trajalo to mjesec ili dva i ona krema u rozo bijeloj tubi mi je pomogla te rukavice kod pranja sudja itd. Ja inace nakon toga nemam problema s tim osim evo opet sad u trudnoci malo. Mala ima AD (dal je to moje uticalo, ne znam). Sto se tice alergijske reakcije od mm sam dobila za Novu paket Lush kozmetike kao i svake Nove godine jer nam je to tradicija i sada sam se tusirala sa dva razlicita gela i dobijem tackasti osip po tijelu koji prodje za 20ak minuta. Koza reaguje bas drugacije kako sam trudna.