Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: Problem s koncentracijom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala na savjetima, puno toga već radimo, a dio možda da probam, ovo s ppt nije loša ideja jer kad piše bilješke na papir to ni sam kasnije ne zna pročitati.

A knjige, to moram ja uzeti ovaj vikend npr njegov udzbenik iz matematike (iz 2019. ) i obrisati apsolutno sve zaokuržene zadatke što su 3 generacije prije njega imale za zadaću. Jer on sad pojma nema što je riješio a što ne, pa da samo zaokruži svoje.
    Tako da i to je dodatno ponekad problem, knjige su išarane od prethodnih vlasnika. Nekom organiziranom urednom i koncentriranom to ne bi bio problem - njemu je.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na savjetima, puno toga već radimo, a dio možda da probam, ovo s ppt nije loša ideja jer kad piše bilješke na papir to ni sam kasnije ne zna pročitati.

A knjige, to moram ja uzeti ovaj vikend npr njegov udzbenik iz matematike (iz 2019. ) i obrisati apsolutno sve zaokuržene zadatke što su 3 generacije prije njega imale za zadaću. Jer on sad pojma nema što je riješio a što ne, pa da samo zaokruži svoje.
    Tako da i to je dodatno ponekad problem, knjige su išarane od prethodnih vlasnika. Nekom organiziranom urednom i koncentriranom to ne bi bio problem - njemu je.
    Ufff, da, to je problem. Probaj obrisati, a ako ne bude išlo, možda da potražiš po antikvarijatima imaju li koji primjerak u boljem stanju... Knjige iz matematike mi smo u OŠ obično kupili duplo, jer mi je bilo stalo da nam i ostanu u vlasništvu nakon završene školske godine. Stariji sin je imao traljavu nastvu iz matematike (veliku fluktuaciju profesora) pa smo silom prilika morali imati udžbenike doma. Puuuno kasnije, poklonila sam ih dalje. I u srednjoj smo nabavili vlastite knjige iz matematike (Element-ova izdanja) ali to je već druga priča.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •