Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: Problem s koncentracijom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ozujak avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Naručiti ću se privat kod psihologa na još jedno mišljenje.
    Hvala vam..

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Ozujak prvotno napisa Vidi poruku
    Naručiti ću se privat kod psihologa na još jedno mišljenje.
    Hvala vam..
    Iz iskustva - prvi pregled rijetko kad donese neki značajan pomak, jer tek kad odeš više puta, cijela priča dobije smisao. Mi smo išli s mlađim sinom i u PC Medveščak i u Suvag, a sa starijim samo u Suvag. Prvi dojmovi su često ovakvi kako opisuješ... Ja sam se isto digla na stražnje noge kad mi je logopedica u Suvagu napisala nešto o površnosti i brzopletosti, ali kasnije se pokazalo da je ona odličan logoped. U prvom susretu nismo uspjeli uspostaviti sjajan kontakt, ali kasnije je to sjelo na svoje mjesto. Ja sam shvatila da mi je njezin nalaz ukazao na probleme koje nisam sama uočila, a ona je u kasnijim nalazima davala mišljenja koja su bolje opisivala probleme našeg djeteta i upućivala nas što treba činiti kako bi se oni ublažili.

Stariji je išao drugoj osobi u istoj instituciji, zbog drugih smetnji (slušanje i govor, tek kasnije smetnje koncentracije i teškoće čitanja..) i to je od prve funkcioniralo.

Tek puno kasnije shvatila sam da ne treba zanemariti ni utjecaj karaktera moje djece - stariji je izrazito suradljiv, a mlađi... paaaa... skloniji istjerivanju maka na konac i ne uvijek poslušan, pa se to odražavalo i na nalazima logopeda i psihologa.

Kako god bilo - moraš naći osobu u koju imaš povjerenja i koja se dobro slaže s tvojim djetetom. To je puno važnije za terapiju nego za dijagnostiku. Na dijagnostiku se ide 1-2x godišnje, a za terapiju je izrazito važno da se logoped ili psiholog i dijete dobro slažu, jer samo tako možeš očekivati pomake na bolje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •