-
-
Hvala, vidim da ću se morati posvetiti ovome, do sada što smo radili je bilo visemanje u skladu s preporukama ali jako je teško držati kontinuitet a ja se isto ljutim kad 100x nešto dogovorimo i on opet nakon 5-10 dana po starom...
Ima tu s lektirom i naše krivice, npr pustali smo ga da gleda crtice na engleskom sa starijom sestrom jer je ona čitala titlove, i na kraju shvatili da on odgledala film i smisli cijelu svoju paralelnu priču umjesto da proba shvatiti što se desava u filmu. I onda su mu trebale godine da se prebaci na to da prati radnju a ne da smislja svoju ali mozak mu je već utreniran da bez imalo problema prelazi preko totalnih rupa i nelogičnost bez da se zapita - ovdje je nešto cudno. Zadnju lektiru npr je u drugom čitanju napokon uspio primjetiti da fale 4 strane i zapitati se što se tu dogodilo... Do sad bi samo nastavio bez da se imalo brine što mu fali nešto u priči. Sad sam ga počela ispitivati poglavlje po poglavlje i napokon hvatamo dijelove koje nije razumio ali samo siba dalje... Kad mu ja pročitam te neke kljucne dijelove onda tek razumije. Plus kompenzacijski mehanizam mu je da cima druge da mu daju odgovore na pitanja koje ne zna, tu je svjetski šampion. Ovi magovi, iscjelitelji i slični bi mogli kod njega na instrukcije kako iz ljudi izvući odgovor koji oni tebe pitaju ili da te uvjere da su oni nesto rekli a u stvari si im ti rekao.
Posljednje uređivanje od sillyme : 10.05.2022. at 08:50
-
Jao, kad se sjetim koje smo krivine izvodili da poboljšamo radnu memoriju djeci... Od audio priča, pa puzzle, memory, domino i razne kartaške igre bile su početak. Danas se vide posljedice koje su dijelom neočekivane: moj mlađi sin (ljevak, disleksija) tako je dobro naučio kartati da mu je to danas omiljena zabava i često vikendom s dečkima na taj način trati vrijeme
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma