Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: Problem s koncentracijom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Samo mala opaska (najte zamerit).
    Djeca dokazano loše koncentracije (i add, i adhd) najčešće pohađaju muzičku jednako kao što pohađaju OŠ. Ako s njima doma morate sjediti da naprave zadaću iz HJ, MAT, PRI, morat ćete sjediti i uz instrument pa ukalkulirajte to u dnevni raspored.
    GŠ nije dramska ili plesna oko koje doma nemate brige.
    Takva djeca nemaju vremenski kapacitet za
    puno slobodnih aktivnosti jer su spora u obavljanju zadaća.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 28.04.2022. at 17:16

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Samo mala opaska (najte zamerit).
    Djeca dokazano loše koncentracije (i add, i adhd) najčešće pohađaju muzičku jednako kao što pohađaju OŠ. Ako s njima doma morate sjediti da naprave zadaću iz HJ, MAT, PRI, morat ćete sjediti i uz instrument pa ukalkulirajte to u dnevni raspored.
    GŠ nije dramska ili plesna oko koje doma nemate brige.
    Takva djeca nemaju vremenski kapacitet za
    puno slobodnih aktivnosti jer su spora u obavljanju zadaća.

điz....ja bih se ubila da je srednji u glazbenoj....)))) Ima problema sa koncentracijom...dolazi u tuđoj jakni doma. Izgubio je nebrojeno vesti i jakni. Nikad ne zna gdje mu je što. Kakva glazbena... ide na sport svaki dan, da se izdivlja..

Sad je peti razred. ocjene su dobre, jer ja radim s njim dosta (više tjeram učiti...brzo sve kuži). Nekoliko zapisa tjedno...moj najdraži...iz engleskog
    Unit 3 School Samostalno i točno odgovara na pitanja vezana uz tekstove i osobna pitanja na temu škole. Uspješno upotrebljava vokabular iz prethodno obrađenih sadržaja koristeći ga pri prepričavanju ili objašnjavanju. Učenik se za vrijeme odgovaranja okreće i šara po ploči! ocjena: 5

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa Vidi poruku
    điz....ja bih se ubila da je srednji u glazbenoj....)))) Ima problema sa koncentracijom...dolazi u tuđoj jakni doma. Izgubio je nebrojeno vesti i jakni. Nikad ne zna gdje mu je što. Kakva glazbena... ide na sport svaki dan, da se izdivlja..

Sad je peti razred. ocjene su dobre, jer ja radim s njim dosta (više tjeram učiti...brzo sve kuži). Nekoliko zapisa tjedno...m...
    Ajme kao da mog opisuješ, plus još neki dodatni problemi s memorijom i riječnikom. Znači učenje s njim idućih 4 godine, do sad sam davala sve od sebe da se osamostali i iako je napredak prisutan kasni bar dvije godine za onim što je očekivanje...
    Inače je pametan i sve brzo kuži ali čsr, lektira, učenje napamet - em koncentracija nula em i kad se koncentrira i nauči do sutradan zaboravi riječi, zna objasniti ali ne zna riječi. On bi najradije živio u nekom "simplified" jezičnom svijetu. Sad je četvrti i već vidim da će peti biti veseli... a tek sedmi, osmi

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme kao da mog opisuješ, plus još neki dodatni problemi s memorijom i riječnikom. Znači učenje s njim idućih 4 godine, do sad sam davala sve od sebe da se osamostali i iako je napredak prisutan kasni bar dvije godine za onim što je očekivanje...
    Inače je pametan i sve brzo kuži ali čsr, lektira, učenje napamet - em koncentracija nula em i kad se koncentrira i nauči do sutradan zaboravi riječi, zna objasniti ali ne zna riječi. On bi najradije živio u nekom "simplified" jezičnom svijetu. Sad je četvrti i već vidim da će peti biti veseli... a tek sedmi, osmi
    Moja kcer je isto tako , ali ona ima potvrdenu disleksiju , disgrafiju i jos neke specificne poteskoce zbog kojih ne moze naci tocnu rijec ili pojam kad ju treba izgovoriti ( iako zna što treba izgovotiti).
    Sin koji ima poteskoce koncentracije je bio rastresen i imao je problema sa nalazenjem/prisjecanjem pojmova i rijeci zbog koncentracije ( uz druge stvari), ali on ih je uz malu pomoc lako nalazio.

Treba obratiti paznju i na nacin usvajanja gradiva. Sin je imao ( i ima) odlicnu slusnu memoriju i pamtio je odlicno nove rijeci i jezik, ali je imao problema sa prisjecanjem.

Kcer ima losu slusnu memoriju, zbig disleksije i drugih specificnih poteskoca. Kod nje ne pali nist sto je palio kod sina. Kod nje je vizualna memorija bolja, iako ne i najbolja.

Hocu reci da problemi s koncentracijom mogu biti zbig nekog drugog razloga, ne samo zbog prirodno losije koncentracije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •