Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: Problem s koncentracijom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Tako nekako.
    Puno toga još i mi doma moramo napraviti.
    "Pišem iz perspektive osobe koja je s djetetom doktorirala vježbanje i poduku strategija učenja." Može koji savjet?
    Vidim da moram i ja mijenjjati, pojačati svoj angažman.
    Povećava se obujam gradiva. Mislim povećao se. Online skola je donijela svoje, pubertet isto tako. Sve ovo sto smo prolazili i situacija u kojoj smo sada isto nosi svoje.
    Posljednje uređivanje od Kosjenka : 14.05.2022. at 09:34

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ma evo ponekad napišem nešto tu, malo mi bude lakše, jasno mi je da je takav kakav je i da neće to odjednom nestati (iako gajim nade u odrastanje) samo me ponekad jednostavno "prehiti" kak se kaže, kad se nakupi svega toga (npr ironija da je napokon našao kabanicu dan nakon što mu je najviše trebala, da ne spominjem da doma nema tople vode ni grijanja što ove kišne epizode čini posebno zabavnim )

Za ocjene - a što sad. Nije da će past razred. Ali kad vidim kako neki višemjesečni trud prosipa na kraju godine jer je rastresen (plus bavi se isprpravljanjem problematičnih predmeta pa "neproblematični" ne dođu na red) mi je (on je naravno potpuno miran, ne vidi nigdje problema, samo će na kraju se začuditi kad vidi zaključene ocjene i bit zbunjen ali i dalje savršeno očuvanog samopouzdanja da je sve ok nego eto nešto čudno se desilo/zvijezde su se loše poklopile pa ima lošu ocjenu iako on to zna i nema nikakvih problema )

Bar je danas pitao koja je prognoza, ima nade još tjedan dana dok mu je prethodni događaj još u glavi. Nakon toga vjerojatno slijedi uvjeravanje da nema nikakvih problema ako romobilom ide po pljusku doma i da je to što je pokisnuo bilo slučajno/čudno/nešto treće što će si on u glavi opravdati i zaključiti da se ovaj put sigurno neće ponoviti. E to su ti trenuci da bi udarala glavom o neki zid. Ima jako čudan sklop u glavi
    Posljednje uređivanje od sillyme : 19.05.2023. at 08:53

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •