Ola...raspisale se zadnjih dana, a ja nikako upratiti....

Bas mi je drago da je tema opet zivnula...iako, da budem skroz iskrena, kad vas citam, nasi problemi se cine manjima

Evo bas pregledala knjige i pisanke i nije mi dobro, ali ja sam zivac...jednostavno podivljam kad znam sto sve moze, koliko slusam o potencijalno natprosjecnoj inteligenciji i onda iz matematike dobije 3 jer eto, ne misli....a prije toga kaze, pisali smo mnozenje i dijeljenje s 4 (a ucili do 8 vec), bilo je prelako, sve sam provjerila
A pisanje, to je najveca frsutracija, zna sva pravopisna pravila i kad hoce, sve moze super napisati, a u pisankama....mene sramota....sve isarano ispravcima, pa i po 4. Puta ponavlja isti tekst dok ne bude tocan....pisanje, a prijepisi posebno - NE IDE
A opet nije da nikad nije tocno, nego 85% katastrofe, pa onda 1 dan joj cijeli razred pljesce jer je najbolje napisala...i sto reci?
Ali eto, bar lektire sama cita i dobiva petice ali iz CSR dobila 1

Moram nazvati logopedicu da vidim sad nakon par termina ima li tu cega ili je samo lijenost i nezainteresiranost....ja mijenjam misljenje iz sata u sat kako doma radimo, s jedne strane mi se ucini da se trudi, ali zbilja ne ide, a onda me opet izbije iz cipela....mozda i mi imamo notoricki nemir