Ovako da odgovorim u jednom postu na pitanja da ne odgovaram svakoj posebno,meni je to prva beba.
1.Znaci ja zelim izbaciti ad i ostaviti ga samo za nuzno kada negdje idem jer s električnom izjadalicom mi sporo curi,mlijeka imam jer mi se jastucici za dojilje redovno napune ali s izdajalicom mi sada teze ide i jedva 30 ml na obe dojke navucem i shvacam da je problem taj zato sto moj bebac dovoljno ne vuce.
2. Ja sam ga budila po noci dok je dojio i bilo je super ali on je opet nedovoljno dobivao na tezini i zato je uveden ad. Ad se uveo s mjesec dana njemu s kombinacijom dojenja i kad smo isli na cijepljenje s dva mjeseca i 5 dana tezina mu je poduplana i mirniji mi je jer je sad stvarno sit.
3. Redoslijed hranjena je isao prvo dojenje pa ad. U danu bi bilo 7 dojenja i 2 ad,navecer je samo sisao i u noći kad bi se probudio opet je sisao.
4.Kad je bio iskljucivo dojen nije spavao dugo u komadu on sada meni spava duze kad je na adu jer popije 130ml odjednom prilikom obroka,ja njega budim po noci i nudim mu dojku i nece,napravim ad isto nece jer je jednostavno sit. Ja nisam rekla da svaku noc odspava toliko u komadu. On se sam budi i meni trazi kad je gladan,jer kad ga ja budim na silu sada on pocne plakati cim dam dojku ili bocicu jednostavno nece jer bude sit,ne prestaje plakat dok ga ne pustim.

I zadnje probala sam jednu od metoda s linka i vec ide na bolje i takoder smanjujem postepeno ad. Hvala vam drage zene na pomoci.