Citiraj Mila84 prvotno napisa Vidi poruku
Evo mene opet, opet isti problem. Decko nocu cica ko lud zbog zubi a danju zboh dohrane svaka i do cetri sata u zadnje vrijeme. Znala sam imati zastoje, grude i bol. To razbijem ko nista mali cica kupus i cica ko nova za koji dan. Ali evo jutros opet ta lagana podmukla bol u cici, grude nigdje. Joooj mislim se samo da nije temperatura. I evo je skocila vec na 38 ujutro. Doktorica kaze to bude bakterija i hitno opet klavocin. Ovo mi je ubitacno, boli cica visoka temperatura pa se ti brini o bebi cijeli dan...
Cure sto da radim, mislim se da uvedem spricanje bradavice octaniseptom na dnevnoj bazi... Uvijek je ista cica.
Suosjećam...

Za zube djetetu nabavi neki Calgel ili miradent - ali nije to samo za bebu. Meni je to pomagalo i protiv bolova kod dojenja. Ja sam si ragade mazala s tim dječjim pripravcima za zube. Sadrže lidokain i neutraliziraju bol, pa se bolno dojenje može lakše izdržati. Mislim, ako može bebi u usta, može i meni na bradavicu.

Što se tiče podmukle boli, meni je to izazivala candida. Dijete je imalo soor, liječili smo ga rojazolom, ali sjećam se da je dr. rekla da i sebi namažem bradavice time i to je pomoglo. Davno je bilo, ali još to pamtim kao priličnu neugodu... Klavocin neće pomoći ako su gljivice. Ako su bakterije - hoće, ali u vezi gljivica pogoršat će stvari. Ja bih u svakom slučaju uzela neki probiotik (waya ili biocult) protiv toga. Pomoći će da se riješiš gljivica. Ide u kombinaciji s klavocinom, samo ih treba uzimati s razmakom od cca 2 sata, da u želucu ne budu istodobno, jer to smanjuje djelovanje i antibiotika i probiotika. Pitaj u ljekarni, možda ima i novijih probiotika.