Results 1 to 12 of 12

Thread: Da li stapici za ovulaciju sigurno pokazuju ovulaciju ?

Default Da li stapici za ovulaciju sigurno pokazuju ovulaciju ?

Da li su stapici za ovoluciju sigurni pokazatelji ovolucije ?Meni ginekolog kaze da sam po nalazima pomalo vec u klimaksu a ja mu kazem da meni stapici svaki mjesec pokazuju uredno ovoluciju 12..13...dan i nijedan mjesec nije nepokazalo a on kaze da se netreba pouzdat u stapice jer da oni nisu sigurni pokazatelji nego da treba ici na folikumetriju i da je jedino to sigzrno.Pa mene zanima zasto onda stapici kazu 99%sigurno ako to nije tako

Trakice tj stapici pokazuju lh porast u tijelu koji se desava prije ovulacije. Doktor ti dobro kaze, te trakice su vise nama za neku vrstu pracenja kod kuce, ali cesto ih doktori ne priznaju kao pokazatelj ovulacije jer trakica ne garantira da je folikul puknuo i ispustio jajni stanicu, vec samo da je doslo do porasta lh nakon cega bi trebala nastupiti ovulacija. Ovo 99% se vjerojatno odnosi na tocnost trakice u detektiranju lh peaka.
    Pridruzi se curama na odbrojavanju, to je tema koja je na ovom podforumu najaktivnija i na kojoj se razmjenjuju iskustva na putu do bebaca.

Quote Originally Posted by Jagodicabobica View Post
    Trakice tj stapici pokazuju lh porast u tijelu koji se desava prije ovulacije. Doktor ti dobro kaze, te trakice su vise nama za neku vrstu pracenja kod kuce, ali cesto ih doktori ne priznaju kao pokazatelj ovulacije jer trakica ne garantira da je folikul puknuo i ispustio jajni stanicu, vec samo da je doslo do porasta lh nakon cega bi trebala nastupiti ovulacija. Ovo 99% se vjerojatno odnosi na tocnost trakice u detektiranju lh peaka.
    Pridruzi se curama na odbrojavanju, to je tema koja je na ovom podforumu najaktivnija i na kojoj se razmjenjuju iskustva na putu do bebaca.
    Aaaa tako znaci.Sad razumijem.Hvala puno na objasnjenju

Pojavila mi se plodna sluz a stapici ne pokazuju ovoluciju???

Tanči's Avatar

Što je ovolucija?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rita, pridruzi se curama na ovoj temi: http://forum.roda.hr/threads/93845-O...r-amp-Hula-hop

Tu cure medusobno razmjenjuju iskustva, tema je aktivna i uvijek mozes pitati sto te zanima. Da ne otvaras novu temu za svako pitanje koje imas.
    A i ako radite na bebi eto imat ces drustvo.

Tanci, woooow kak si to cool! Mogu se druziti s tobom?

Osoblje foruma spajalica's Avatar

Jagodicabobica prije nego das.savjet o otvaranjima teme procitaj molim te pravila foruma.

http://forum.roda.hr/threads/54572-Pravila-ovog-foruma
    Last edited by spajalica; 26.02.2020 at 07:28.

Hvala.Nova sam pa se bas ne snalazim dobro.

Osoblje foruma spajalica's Avatar

Sveta Rita sve je OK. napravila si sve po pravilima foruma, ja cu ti jednio editirati naslov zabog greske u terminu.

Spajalica, ja sam curi dala savjet jer vec danima ispituje a nitko osim mene joj ne odgovara. I dala sam joj dobar savjet da se pridruzi odbrojavanju da ne ceka za svako svoje pitanje danima da joj se netko udostoji odgovoriti. Jer kao sto vidis neki dodu, izrugaju se, i odu.
    Ali okej, njima nemas nista za reci kao ni nekima drugima na nekim drugim temama, sve pet

Strasno stvarno, svaka cast na moderiranju i zastiti korisnika foruma!

I da, nisam nigdje napisala da je napravila ista protiv pravila. Hvala.

Hvala