Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: Odgoj u duhu slobodne misli (okrugli stol: vjernici, nevjernici i svi između)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Pa da, bilo bi školovanje skroz okej i bez sv. Save, i ja se slažem. Pulinka, meni je to što pišeš stvarno tragikomično, nisam uopće nikad razmišljala o sv. Savi i školstvu, sad vidim što me sve čeka. Znam samo da krene još u vrtiću. Prošle godine nas je teta obavijestila da je T. na pitanje jel znaju oni tko je sv. Sava, rekla da je to komšija njenog tate. Razlog je što naš balkon gleda na hram sv. Save, a jadnom djetetu nikad nitko nije objasnio tko je on kad se spominje taj hram.

Ona sudjeluje u tim priredbama za praznik u vrtiću. Nismo nikad vidjeli nešto posebno korisno u tome, ali ni loše. Ne znam, ne doživljavam ja to kao neki opći cirkus, nego samo kao neki praznik koji me se ne tiče. Možda sam prekratko u Srbiji.. Možda još nisam sve vidjela haha.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Prošle godine nas je teta obavijestila da je T. na pitanje jel znaju oni tko je sv. Sava, rekla da je to komšija njenog tate. Razlog je što naš balkon gleda na hram sv. Save, a jadnom djetetu nikad nitko nije objasnio tko je on kad se spominje taj hram.
    Ahahahaha deca su neprocenjiva stvarno !
    Moja deca su valjda do predškolskog svaku crkvu (isto nam je katolička u komšiluku) zvala "Čika -Bogina kuća" (MM jednom provalio u svom etno-stilu i ostade tako ). Moram li reći da smo dobijali čudne poglede od neupućenih ?
    Posljednje uređivanje od pulinka : 21.02.2020. at 11:02

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Ona sudjeluje u tim priredbama za praznik u vrtiću. Nismo nikad vidjeli nešto posebno korisno u tome, ali ni loše. Ne znam, ne doživljavam ja to kao neki opći cirkus, nego samo kao neki praznik koji me se ne tiče. Možda sam prekratko u Srbiji.. Možda još nisam sve vidjela haha.
    Nisi sve ni videla, a i ticaće te se više što dete bude angažovanije. Mislim, škola je sama po sebi oličenje stvari koje dete radije ne bi radilo ali eto mora, samo je motivacija za neke lakša za neke teža.
    Meni dođe jako teško kada mi dete (koje inače nit je plačljivo nit je malodušno) kod kuće plače jer eto nikako ne zna da nacrta Savi "onaj žuti tanjir iza glave, i šta će mu uopšte tanjir na glavi mama?" Mislim, neke stvari su vredne frustracije ali eto meni ova nije... I nekad mi dopi.zdi to "jačanje karaktera deteta" na gluposti.

Peterlin, ne spominji mi nove udžbenike, reforme i finansijsku stranu. To mi je jaaako bolna tačka na više nivoa, ne smem ni da počnem na tim temama da pišem jer neću stati na vreme...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •