Stranica 249 od 383 PrviPrvi ... 149199239247248249250251259299349 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 12,401 do 12,450 od 19127

Tema: Korona virus, panika ili?

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Sve je to ok. Ali ako svi kazemo da je za nas i nasu djecu privremeno odobrenje nedostatno, necemo nikad doci do potpunog.

I to je primjenjivo na sve, ne samo na cjepivo protiv korone.

No pisala sam vec i prije, racunam da se stavovi mijenjaju kako se mijenjaju potrebe. Zivot moje djece u odredjenoj mjeri ovisi o kolicini brige i truda koje okolina zeli u to uloziti (od obitelji do prakticki potpunih stranaca). Tako da je nama (a i njima) posve normalno da vracamo zajednici sto mozemo. Pisala sam i o muzu.

I onda, na kraju krajeva, ako je [svim] roditeljima neeticno i prestrasno cijepiti djecu u ovoj situaciji, nece biti dovoljno miski za promociju cjepiva u potpuno odobrenu kategoriju.

S druge strane, ako je neeticno gurnuti ruke djece na cijepljenje u privremenoj fazi, kakvo je cekati dok tudja djeca isprobaju ono sto nasa ne bi jer su (valjda?!) vise vrijedna?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jel mozda znas jel daju financ.naknadu u fazi testiranja cjepiva za djecu kao sto su davali u UK za odrasle koji su pristali na testiranje?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

U fazama testiranja do privremenog odobrenja, da. Je li i to neeticno? Odrasli opet odlucuju sami, a za djecu netko drugi.

Nakon privremenog, a do potpunog odobrenja, naknade vise nema. Da se nitko ne cijepi, racunam da tih dvije godine ne bi znacilo ama bas nista.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Kaae,
    Dok ja dodjem do ove teme, evo nekoliko cura je vec iznijelo i moje argumente pa mislim da nema smisla da sve ponavljam.

Za mene privremeno odobrenje je apsolutno nedostatno. Za mene i moju djecu iz vec gore navedenih razloga.
    Ko voli, nek izvoli.
    Pa ti si cijepljena ( kao i ja , MM i moj sin od 19 godina) sa privremenim odobrenjem. Samo kazem.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa za 19 godina nije privremeno odobrenje.chepuvi je bilo namijenjeno za 16+?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Privremeno je da, ilitiga uvjetno. Za sve, ne za mladje od neke brojke.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sto nisu za sad sva cjepiva odobrena za hitnu primjenu? Dakle imaju privremeno odobrenje? Ili sam ja krivo pohvatala

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ti si cijepljena ( kao i ja , MM i moj sin od 19 godina) sa privremenim odobrenjem. Samo kazem.
    Da mi odrasli, al malodobna djeca mi nisu ni blizu ta kategorija.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 23.05.2021. at 19:55

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    U fazama testiranja do privremenog odobrenja, da. Je li i to neeticno? Odrasli opet odlucuju sami, a za djecu netko drugi.
    .
    Osobno mi je u najmanju ruku vrlo dvojbeno u etickom smislu jer moze biti itekako i "zlouporabljeno".
    Ne mora bit al moze.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da mi odrasli, al malodobna djeca mi nisu ni blizu ta kategorija.
    U Njemacko cijepe malodobnu djecu koja su rizicna skupina uz odobrenje roditelja. One za koje su roditelji procjenili da je manji rizik od nuspojava nego od bolesti i socijalne izolacije.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo juce mi kuma kaze kako u Njemackoj njena ujna od 70 god jos nije cijepljena.
    Sve mi se cini da ni drugdje nema reda,a ne samo kod nas.

Sestra mi u Njemackoj nikako ne uspijeva doci do cjepiva tako da ne znam vise sto bih mislila o svemu.
    Kod nas brate ko se hoce cijepit, moze se cijepit. Cjepiva ima i ne znam nikednu osobu iz svog okruzenja koja se nije cijepila a da zeli.

Kazem tko voli, nek izvoli.
    Svatko ima svoju glavu za promislit i odlucit za svoje dijete.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 23.05.2021. at 20:33

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pa rekla bih da nitko to bas ne voli.
    Ali neka djeca ne idu u skolu vec vise od godinu dana i ne druze se s vrsnjacima. Nije da bas to nekoga veseli. Imati kronicno bolesno dijete doma koje uz bolest ne moze imati niti normalan zivot.
    Posljednje uređivanje od sirius : 23.05.2021. at 20:45

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo jos 'eksperimentatorske' ekipe s djecom:

https://www.tportal.hr/vijesti/clana...-foto-20210523

Kcerin pulmo mi je pricao o vrlo netipicnom slikama i teskim posljedicama po pluca i kod djece, nepredvidivo je zasad. Neprocijepljenost uzgaja sojeve, nije to 0-1, evo, sad smo se rijesili, zastitili smo odrasle, pa cemu djeca. Jedan juznokorejski epidemiolog ranga faucija je rekao da postoji sansa i da se virus sam ugasi, al tad je tome davao manje od 10 posto.... Na kraju, u nekom timelineu, vjer. cemo cijepiti svakog, osim ako.se ne razvije turbo ucinkovit lijek ili se ne dogodi scenarij 10 posto.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 23.05.2021. at 22:01

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa bas to, ne bih rekla da itko voli.

Samo sto su neki spremniji od drugih podmetnuti ledja za vise od samo i iskljucivo svoje gujice.

(Ili im, naravno, treba vise nego drugima pa ce uzeti da se, izmedju ostalog, zastite od tih kojima ne treba pa nece uzeti ni za sebe, a ni za druge.)
    Posljednje uređivanje od Kaae : 23.05.2021. at 23:21

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja zakazala svojim deckima za cetvrtak. Valjda sve ok prodje.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sretnooo kli kli deckima

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Samo sto su neki spremniji od drugih podmetnuti ledja za vise od samo i iskljucivo svoje gujice.
    Ovo izjavit nakon sto smo naveli kakvih je sve bilo nuspojava kod djece i da nas je strah tih posljedica, da nije u redu da se riskira s malenima (s privremenim odobrenjem) da bi se zaštitilo starije, a ne znam sto reci Kaae....

Eto svi smo sebicni do bola.

I ne znam kako se samo usudimo drugacije razmisljat.

Svatko ima pravo na svoje misljenje. Valjda.
    Ili nemamo ?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ovo izjavit nakon sto smo naveli kakvih je sve bilo nuspojava kod djece i da nas je strah tih posljedica, da nije u redu da se riskira s malenima (s privremenim odobrenjem) da bi se zaštitilo starije, a ne znam sto reci Kaae....

Eto svi smo sebicni do bola.

I ne znam kako se samo usudimo drugacije razmisljat.

Svatko ima pravo na svoje misljenje. Valjda.
    Ili nemamo ?
    Zaboravljas da neku djecu takoder treba zastititi. Nije da ih se zrtvuje zbog Josipa Manolica.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kakvih je to bilo nuspojava kod djece? Valjda sam nesto propustila.

S druge strane, 24h temperature i simptoma nalik gripik ne smatram nekom grozotom i zbog toga ne bih preskocila cijepljenje. (Sjecate li se cijepljenja beba! Istih ovih koje sad ne bi cijepili.)

Kli, drzim fige da sve dobro prodje u cetvrtak. Djeca oko nas, ispod 16 (a i iznad) dobro podnose cjepivo.

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Sad kad ima cjepiva, trebalo i malo pojačati kampanju.
    Valjda imaju ljude za to, ali oni još rade za kampanje vezano uz 2.krug. Možda krene nakon 30.05.

Snimiti spotove s predstavnicima udrugama raznih rizičnih skupina koje će zamoliti sve ljude da se cijepe.
    Kod nekih bolesnih se radi njihove bolesti i stanja organizma neće razviti antitijela prilikom cijepljenja, pa zato trebaju pomoć da se cijela okolina cijepi. Treba to objasniti ljudima.
    Prvo bih apelirala na učitelje i profesore da ne budu sebični i neka se oni svi cijepe jer se djeca još ne mogu cijepiti.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

https://www.theguardian.com/world/20...ses-and-deaths

Ovaj članak govori o tome kako je u zemljama u kojima bjesni novi val sve više djece s teškom kliničkom slikom i da treba promijeniti razmišljanje da za djecu Covid-19 ne predstavlja rizik.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kli kli, koliki su decki, koja dob?

Kaae, bilo je endokarditisa, nije da je bas temp i bol miske, al po svemu sudeci to ce uc u nuspojave ala trombocitopenija jer ce ispast veci i cesci problemi za djecu od covida, nego od cjepiva, pratimo.

Sirius, nasmija me s manolicem i zrtvovanjem "malenih".

Lili, pomalo, jos cemo mijenjati stavove, nitko te ne tjera cijepis svoju djecu, a na skliskom.smo terenu cim krene 'moralna' prica koju si uvela, onda se neproduktivno koskamo oko 'zrtvi', 'malenih', 'sebicnih gujica' itd. Kaza josip manolic pustite malene k meni LOL.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 24.05.2021. at 09:44

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pa bas to, ne bih rekla da itko voli.

(Ili im, naravno, treba vise nego drugima pa ce uzeti da se, izmedju ostalog, zastite od tih kojima ne treba pa nece uzeti ni za sebe, a ni za druge.)
    Ma daj, ja svoju sigurno neću cijepiti privremeno odobrenim cjepivom. Slobodno me smatrajte sebičnom i gledačicom samo svoje gujice.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Ma daj, ja svoju sigurno neću cijepiti privremeno odobrenim cjepivom. Slobodno me smatrajte sebičnom i gledačicom samo svoje gujice.
    Neću ni ja, posebno ne u situaciji u kojoj je u zemljama u kojima je procijepljenost odraslih veća od 80 posto, stopa novozaraženih manja od par desetaka dnevno. U Gibraltaru ih npr. uopće nema.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam više na to da ih sad neću cijepiti. Iako me frka i dugoročnih posljedica preboljele korone

Ne znam, jako sam na vagi, ali više sam trenutno na ne

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja ću si dat malo vremena da osjećam zadovoljstvo i olakšanje zbog toga što smo se svi odrasli u obitelji cijepili, što smo sve ovo skupa preživili, što napokon imam opet punu plaću (i što sam uspila ne dobit otkaz) i što brojke padaju i sezona je zadnjih tjedan dana osjetno krenula..
    prije nego se opet uvalim u brigu i razmišljanje i donošenje odluka i procjenu rizika, pogotovo s obzirom na to da to trenutno nije niti opcija kod nas

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ću si dat malo vremena da osjećam zadovoljstvo i olakšanje zbog toga što smo se svi odrasli u obitelji cijepili, što smo sve ovo skupa preživili, što napokon imam opet punu plaću (i što sam uspila ne dobit otkaz) i što brojke padaju i sezona je zadnjih tjedan dana osjetno krenula..
    prije nego se opet uvalim u brigu i razmišljanje i donošenje odluka i procjenu rizika, pogotovo s obzirom na to da to trenutno nije niti opcija kod nas
    Kuc kuc, živili!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kuc kuc živili!

Evo potvrde i iz Zg da ide na bolje, od danas kod nas više nema rada od doma uopće, ni 2 dana tjedno što smo prije imali.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Super!

Ja bi još samo rekla da iako je lijepo pisati o kolektivnom imunitetu i kako štiti druge misilm da je jasno da je primarni cilj cijepljenja zaštita pojedinca koji prima cjepivo. I kod njega (za tu "skupinu" kojoj pripada) koristi moraju biti veće od rizika. Znači rizik od cijepljenja mora biti manji od rizika od bolesti. Kod provjerenih cjepiva ti su rizici misilm sasvim jasno dokumentirani i postoji konsenzus oko tog omjera.

Za covid taj omjer je još uvijek nepoznanica za cijepljenje djece, a i rizik od bolesti isto sigurno tako postoji ali trenutno ja osobno ne mogu procijeniti koliki je za moju djecu. Kao što smo vidjeli kod vektorskih cjepiva nitko nije prijavio vensku trombozu kao nuspojavu na 30.000 testiranih, no na milijunima se to ipak pokazalo kao prisutno. Isto (možda) vrijedi i za mRNA.

Tako da ako se želi nekog uvjeriti da koristi cijepljenja djece pretežu nad rizicima za tu djecu koja se cijepe onda molim linkove na istraživanja, brojeve itd. A ne spominjanje "bolnih miski" i "sebicnih gujica" kao argumenata i "take one for the team". U svakom slučaju kao roditelju mi ipak treba dosta više za odluku o mojoj djeci (ionako to neće doći kod nas na red do jeseni, ako i tad). Kome je ovo dovoljna argumentacija - ja mu neću pametovati oko odabira. U svakom slučaju svatko ima doma specifičnu situaciju i odlučuje i temeljem toga.
    Posljednje uređivanje od sillyme : 24.05.2021. at 12:37

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Super!

Ja bi još samo rekla da iako je lijepo pisati o kolektivnom imunitetu i kako štiti druge misilm da je jasno da je primarni cilj cijepljenja zaštita pojedinca koji prima cjepivo. I kod njega (za tu "skupinu" kojoj pripada) koristi moraju biti veće od rizika. Znači rizik od cijepljenja mora biti manji od rizika od bolesti. Kod provjerenih cjepiva ti su rizici misilm sasvim jasno dokumentirani i postoji konsenzus oko tog omjera.

Za covid taj omjer je još uvijek nepoznanica za cijepljenje djece, a i rizik od bolesti isto sigurno tako postoji ali trenutno ja osobno ne mogu procijeniti koliki je za moju djecu. Kao što smo vidjeli kod vektorskih cjepiva nitko nije prijavio vensku trombozu kao nuspojavu na 30.000 testiranih, no na milijunima se to ipak pokazalo kao prisutno. Isto (možda) vrijedi i za mRNA.

Tako da ako se želi nekog uvjeriti da koristi cijepljenja djece pretežu nad rizicima za tu djecu koja se cijepe onda molim linkove na istraživanja, brojeve itd. A ne spominjanje "bolnih miski" i "sebicnih gujica" kao argumenata i "take one for the team". U svakom slučaju kao roditelju mi ipak treba dosta više za odluku o mojoj djeci (ionako to neće doći kod nas na red do jeseni, ako i tad). Kome je ovo dovoljna argumentacija - ja mu neću pametovati oko odabira. U svakom slučaju svatko ima doma specifičnu situaciju i odlučuje i temeljem toga.
    Mislim da je to prilicno tesko procjeniti je niti su dostupne informacije koliko je tocno djece imalo covid , a koliko od njih je razvilo neki tezi oblik u vidu npr. upale pluca , upale srcanog misica ili onih teskih oblika sa problemima koagulacije.
    Osim onog sto je tu i tamo isplivao na portalima, statistike za Hrvatsku ( jos ) nema.
    Slucajno sam se sebicno raspitivala o rizicima kod lijecnika koji rade na djecjim intenzivnim jedinicama pa sam znala da je takve djece bilo ( i ima). Ali statistiku ne znam. Vjerojatno bi se na medinicinskim stranicama nasla statistike za druge zemlje.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mene zabavlja ovo : " nece moja djeca biti eksperiment!"
    ( iako razumijem strah, da ne bi bilo zabune)
    Tako su i neke moje kolegice vikale na nas koji smo se odlucili na nevideno prijaviti u 11 mj na cijepljenje kad se jos o cjeivu nije ni znao proizvodac .
    Neke su promjenile misljenje nakon sto su vidjele da nismo rogove dobile, neke nisu. Neke su u meduvremenu dobile i covid, neke nuspjave cjepiva.
    Iskreno bih voljela da ima dovoljno cijepljenih pa da gledam "eksperiment " iz loze. Ali obzirom da sam u prvom redu uz pozornicu, skupa sa svojom obitelji, nije bas da imam izbor.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo, moje dijete želi biti eksperiment al joj za sada ne uspijeva. Nema još 18. Al rekli su mi da je prijava primljena

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kod nas je danas u selu vakcinacija za sve 16+, bez zakazivanja, Pfizer i Sinofarm.
    Pre dva meseca to je bila nezamisliva situacija (mislim da ne očekuju bog zna kakav odziv, doduše, ali poznajem nekoliko srednjoškolaca koji su decidno rekli da idu. Argumenti su razni, od "ne želim ponovo tatu u bolnici tri nedelje zbog korone", preko "ne želim da razmišljam kome ću je preneti od mojih ako je dobijem", do "ne želim ja da je dobijem, jer imam dg astme/dijabetesa itd.)

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je to prilicno tesko procjeniti je niti su dostupne informacije koliko je tocno djece imalo covid , a koliko od njih je razvilo neki tezi oblik u vidu npr. upale pluca , upale srcanog misica ili onih teskih oblika sa problemima koagulacije.
    Osim onog sto je tu i tamo isplivao na portalima, statistike za Hrvatsku ( jos ) nema.
    Slucajno sam se sebicno raspitivala o rizicima kod lijecnika koji rade na djecjim intenzivnim jedinicama pa sam znala da je takve djece bilo ( i ima). Ali statistiku ne znam. Vjerojatno bi se na medinicinskim stranicama nasla statistike za druge zemlje.
    Sigurno postoje istraživanja (i znanstveni radovi) na ovu temu napravljeni za druge zemlje. Sigurno ne bi bio problem ni statistiku napraviti na hrvatskim podacima, nekome tko ima pristup podacima.

Što se tiče cjepiva i sigurnosti, zadnje što sam čitala, prije par dana, je da se sad ispituje (u Hrvatskoj) povezanost 14 smrti s cijepljenjem (službeno izvješće HALMED-a).

Inače, potpis na Sillyme.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo čitam na fejsu, kod nas u Samoboru u subotu bilo 700 doza Pfizera viška

Jer su zvali ljude s platforme koji se u međuvremenu cijepili drugačije. Znači sustav nije ažuriran i povezan. Piše da se ti ljudi nisu odjavili. A kako se uopće odjaviti s platforme?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Znači sustav nije ažuriran i povezan. Piše da se ti ljudi nisu odjavili. A kako se uopće odjaviti s platforme?
    Jao, raznijezila si me ! Kao i oni koji ocekuju neke cro statistike za ovo i ono. Ne, sustav nije azuriran i povezan. Najveca je sansa da cijepljenje iskrsne na egradjanima, odakle razumijevam da ce se vuc jednom podaci za covid pass, tako da lom upise cijepljenje koje je islo preko poslodavca, cijepise, poslodavaca itd. Nista cijepise i ostalo, samo ako je lom izdala/o uputnicu.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 24.05.2021. at 15:44

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Evo čitam na fejsu, kod nas u Samoboru u subotu bilo 700 doza Pfizera viška

Jer su zvali ljude s platforme koji se u međuvremenu cijepili drugačije. Znači sustav nije ažuriran i povezan. Piše da se ti ljudi nisu odjavili. A kako se uopće odjaviti s platforme?
    Glupost, pa nikako. Platforma ti dozvoljava samo prijavu i to jednom, mi smo probali 2.put misleći da nije bila neka greška jer bake i dede nitko nije zvao, no nismo mogli ništa napraviti. Čim prepozna OIB, platforma javi da je prijava zaprimljena, toliko o njenim mogućnostima hahaha

Tako su meni na poslu rekli pa kako nisi javila da si se cjepila.
    Ono pa kad ste radili neki preliminarni popis zainteresiranih iskazala sma interes, al mi niste naglasili da vam se trebam javiti povratno i kome ako se cijepim drugdje.
    Naravno da preko tog popisa na poslu još nitko nije cijepljen, no ljudi su se već masovno cijepili na druge načine. Cjepiva zaista ima viška.

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Kli kli, koliki su decki, koja dob?
    Novak u junu puni 16, a Izi ima 12.5.
    Vec sam pisala, njihovi drugari su svi vec vakcinisani. Cim su odobrili, mame su pocele da postuju ‘his/her turn’ fotke i razmennuju informqcije o terminima. Par Novakovih drugara je imalo reakciju kao mm i ja - dva dana gripa posle druge doze.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pa kaj onda seru da se ljudi nisu odjavili, da im šaljem dimne signale?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ne kužim u čem je stvar? Pošalje poziv i čeka da se javiš u 24 sata,ak se ne javiš nek zove drugog

Muž je cjepljen u sklopu firme na lokaciji firme u susjedstvu prošlu srijedu ih je tam cjepljeno preko 600,višak 7 doza. On je bio zadnji

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj kli_kli prvotno napisa Vidi poruku
    Novak u junu puni 16, a Izi ima 12.5.
    Vec sam pisala, njihovi drugari su svi vec vakcinisani. Cim su odobrili, mame su pocele da postuju ‘his/her turn’ fotke i razmennuju informqcije o terminima. Par Novakovih drugara je imalo reakciju kao mm i ja - dva dana gripa posle druge doze.
    Super, tx, moja ima 13 i astmu i zapravo sam u niskom startu da je zastitim cjepivom cim.bude moguce i kod nas pa javljaj pls kako ide ako bude sto neuobicajeno osim.temp i bolova tog tipa.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 24.05.2021. at 17:23

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Vazi, do sad se niko nije zalio.
    Da, tvoja cerka i moj Iz su isto godiste

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Vadio moj stari anritijela valjda na spike, ne znam. Normalno do 50, on ima 800-tinjak ako sam ga dobro shvatila. Pfizwler 2 doze davno, 80 plus god, nije imao nuspojava, osim vrlo diskretno ruka. Vadio u sklopu godisnjeg remonta kod kardio pa je bio znatizeljan i jer se sprema preko ljeta na 45 min udaljeni otok, sto je njemu big deal (solo zivi), nitko ga (osim vl. znatizelje) nije, of kors, na to uputio, al ga rezultat veseli.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 24.05.2021. at 22:49

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i što ako nam ne odgovara 1. termin, a drugi odgovara?
    dijet edobilo poziv preko platforme u dane kad ima ispite mature
    nude samo opciju pomicanja drugog termina

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    i što ako nam ne odgovara 1. termin, a drugi odgovara?
    dijet edobilo poziv preko platforme u dane kad ima ispite mature
    nude samo opciju pomicanja drugog termina
    Samo nazovi i traži drugi termin?

Ne vjerujem da će dugo čekati.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Čim će pomaknuti prvi termin,automatski pomakiva i drugi

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Znate li koga se može zvati za pomicanje termina? Bio je HZJZ objavljivao nešto da se može pomaknuti unaprijed radi godišnjeg.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Da ali samo koji dan

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kad je dobila termin? Kad bi joj više pasalo? Nek proba otići do onog vašeg cjepilišta u Dubravi i proba skordinirati termin.
    Kod nas na zapadu mogu dati termin ovaj tjedan ili možda već za idući ako ima kaj slobodno. Tako je moj veliki sredio

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bolje da ne govorim koliko sam već brojeva nazvala i koliko me puta šalju dalje ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •