Stranica 340 od 383 PrviPrvi ... 240290330338339340341342350 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 16,951 do 17,000 od 19127

Tema: Korona virus, panika ili?

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    sirius, nema potrebe za izvrtanjem tuđih riječi.
    Ništa od toga nije točno.

Kod nas na poslu su maske obvezne na hodnicima i wc-u. U uredu samo ako nisi sam.
    Zgrada o kojoj sam pričala ima više liftova i izričito su se dogovorili, tako piše kraj lifta kad je netko unutra da drugi ne ulaze samo članovi iste obitelji. Imaju dovoljno liftova i potpuno sami su u liftu s maskom.

Nepobitna je činjenica da se na cesti u Zg itekako može vidjet ljude koji sami sebe voze u autu s maskom na licu.
    Meni to jednostavno nije normalno ponašanje i da za mene su takvi otišli na kvasinu. ko i oni sta su sa maaskama na licu ulazili u more, takvih je bilo fakat malo, al eto i njih je bilo.

Nosim masku tamo gdje je propisana službenim mjerama.
    A čuj.. Tko zna zašto nose, može biti sto razloga.
    Ja kad sam išla na testiranje, a bila sam pozitivna, stavila sam masku i rukavice da ne zapljujem auto.
    Možda si me vidjela pa si mislila da sam ošla na kvasinu.

Možda ljudi dijele poslovni auto, možda odu ma testiranje, možda će pokupiti nekog itd. Nikad ne znaš.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Ja kad sam išla na testiranje, a bila sam pozitivna, stavila sam masku i rukavice da ne zapljujem auto.

Možda ljudi dijele poslovni auto, možda odu ma testiranje, možda će pokupiti nekog itd. Nikad ne znaš.
    A gle ako se tako gleda za svaki postupak u životu se može naći neki "opravdani" razlog.
    Uglavnom ja ih dosta oko sebe vidim (vidim dakako i one totalno opuštene kao da nema pandemije). I ne samo u autu. Vidim ih da naveče sami šetaju psa na otovrenom s maskom na licu. I takvi imaju sigurno neki "razlog".

Činjenica je da ova pandemija nekim ljudiam dosta loše utječe na psihu, pa i ponašanja sukladno tome postaju nesuvisla.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 18.10.2021. at 09:50

Francesca85 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Da, ljudi često imaju vrlo stvarne razloge za postupke koje promatrači sa strane ne razumiju, nije vrag da ne kužiš. Ti si odlučila da su drugi "paralizirani od straha od korone" i stalno hoćeš vodu na svoj mlin. Susresti nekog s maskom na licu iako tebi izgleda da mu ta maska u tom trenutku ne treba ne znači da je ta osoba "paralizirana od straha od korone". Božesvašta

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku

S možda jednostavno zaborave da imaju masku, ko i po cesti jedni odmah iza dućana i tramvaja skidaju ,a neki ostave dok prenesu stvari do obližnje klupice
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 18.10.2021. at 10:10

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Francesca85 prvotno napisa Vidi poruku
    Da, ljudi često imaju vrlo stvarne razloge za postupke koje promatrači sa strane ne razumiju, nije vrag da ne kužiš. Ti si odlučila da su drugi "paralizirani od straha od korone" i stalno hoćeš vodu na svoj mlin. Susresti nekog s maskom na licu iako tebi izgleda da mu ta maska u tom trenutku ne treba ne znači da je ta osoba "paralizirana od straha od korone". Božesvašta
    Francesca, jesi ti pročitala moje postove na stranici prije? Malo pažljivije čitati
    Ja sam pričala za vrlo konkretne meni poznate ljude koji su paralizirani od straha i čija kvaliteta života i mentalnog zdravlja je ozbiljno narušena i ugrožena.

Za ove druge koje viđam sa psima ili da se sami šeću s maskom na licu usred ničega po mraku samo kažem da su malo skrenuli s puta, nisam nijednom napisala da su paralizirani od straha kao prethodno navedeni koji drugima bez pitanja dezinficiraju ruke.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 18.10.2021. at 10:15

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Velika je razlika da ti neko dezifencira ruke i jel on nisi masku a slučajno se nalazi u tvojoj okolici.
    Tak moja susjeda ( cura iz kvarta) kad me vidi na placu s maskom se križa s levom i desnom,ali ja kad idem među hrpu ljudi stavim masku i nije me briga kaj netko drugi misli.
    Rođendan slavim na isti način ko i prije livada stil,kome o te avo ,kome krivo. Ne zalazim u to, i na najudaljenijoj klupi u parku uz dobro društvo može biti itekako lijepo

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ajde da pitam evo sad čula da sve više i više njih cjepljenih dobilo neki simptom korone i testirani su . Nije mi drago za to,kad će to više prestati

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Kod nas na poslu prošli tjedan potvrđeno 2 pozitivnih, oboje cijepljeni s obe doze. Jedan je ok. blagi imptomi, kod drugog nešto teža slika.

Problem je što je ekipa nakon cijepljenja umislila da je nedodirljiva za virus, uredno su se prešetavali bez maske u zatvorenom (vlastito tumačenje da maska nije potrebna ako si cijepljen) i nisu se držali ama baš nikakvih mjera.

Pitanje koliko ce nas biti narednih dana... Ovima koji sjede s njima, bome, nije svejedno (svi su na poslu jer su cijepljeni ili preboljeli i ne moraju u izolaciju).

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Ajde da pitam evo sad čula da sve više i više njih cjepljenih dobilo neki simptom korone i testirani su . Nije mi drago za to,kad će to više prestati
    Jelena.o, u našem kvartu, moja zgrada trenutno kat ispod peteročlana obitelj, cijepljeni mama, tata, najstarija kćer srednjoškolka. Imaju koronu mama, tata, ta cjepljena kćer i najmlađa kćer. Jedino još nije potvrđeno za srednju kćer (ide u razred s mojom).
    Inače baš su bili jakoooo oprezni cijelo vrijeme pandemije i govorili da ako jedno dijete dobije koronu da će ga izolirat u zasebnu sobu. Najmlađe dijete ide u 2. ili 3. razred. Moja kćer bila u šoku i pitala odmah jel bi mi tako nju.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 18.10.2021. at 10:42

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas na poslu prošli tjedan potvrđeno 2 pozitivnih, oboje cijepljeni s obe doze. Jedan je ok. blagi imptomi, kod drugog nešto teža slika.

Problem je što je ekipa nakon cijepljenja umislila da je nedodirljiva za virus, uredno su se prešetavali bez maske u zatvorenom (vlastito tumačenje da maska nije potrebna ako si cijepljen) i nisu se držali ama baš nikakvih mjera.

Pitanje koliko ce nas biti narednih dana... Ovima koji sjede s njima, bome, nije svejedno (svi su na poslu jer su cijepljeni ili preboljeli i ne moraju u izolaciju).

Slušaju ljudi predsjednika države

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Slušaju ljudi predsjednika države
    Našeg dezurnog cirkusanta

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Jelena.o, u našem kvartu, moja zgrada trenutno kat ispod peteročlana obitelj, cijepljeni mama, tata, najstarija kćer srednjoškolka. Imaju koronu mama, tata, ta cjepljena kćer i najmlađa kćer. Jedino još nije potvrđeno za srednju kćer (ide u razred s mojom).
    Inače baš su bili jakoooo oprezni cijelo vrijeme pandemije i govorili da ako jedno dijete dobije koronu da će ga izolirat u zasebnu sobu. Najmlađe dijete ide u 2. ili 3. razred. Moja kćer bila u šoku i pitala odmah jel bi mi tako nju.
    I jesi smislila odgovor?
    Da baš čudno da sad toliko puno pozitivnih a cjepljenih. Bez obzira na opreze

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Naravno da ima pozitivnih cijepljenih, cjepivo nije čak ni za vuhanski soj garantiralo 100% zaštitu od obolijevanja, a kamoli sad za deltu. Osobito ako je cijepljenje bilo davno.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I jesi smislila odgovor?
    Nemam ti pojma, otkuda bih znala.

Samo znam da MM još nisam rekla da su zaraženi jer ako bude i njihova kćerka (a vjerojatno hoće) ona sjedi do moje u razredu. Doduše sad se nisu vidjele od petka i sjede u mono klupama s razmakom.

Kako se to računa za izolaciju drugih - 48h od prvih simptoma ili poz.testa ? Ona simptome do juče nije ni imala (ta srednja kćer). Ne znam kako je danas.

Meni je to bezvezno i već sma rekla da ne testiraju sve članove obitelji ako ima pozitivnih članova obitelji. Sad bi možda moja kćer trebala bit doma,al eto svi su u razredu.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 18.10.2021. at 11:06

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I jesi smislila odgovor?

Samo znam da MM još nisam rekla da su zaraženi jer ako bude i njihova kćerka (a vjerojatno hoće) ona sjedi do moje u razredu. Doduše sad se nisu vidjele od petka i sjede u mono klupama s razmakom.

Kako se to računa za izolaciju drugih - 48h od prvih simptoma ili poz.testa ? Ona simptome do juče nije ni imala (ta srednja kćer). Ne znam kako je danas.

Meni je to bezvezno (već sam to rekla i prije) da ne testiraju sve članove obitelji (i ove bez simptoma), ako ima pozitivnih članova obitelji. Od njih 5, 4 je pozitivno. Na kućnom testu još je negativna ta jedna kćerka, a Bogapitaj jel to tako. Sad bi možda moja kćer trebala bit doma,al eto svi su u razredu.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 18.10.2021. at 11:09

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kad prestanemo testirati svako kašljanje i svaki simptom, i kad ćemo gledati samo broj hospitaliziranih i teško bolesnih?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Po tome nećemo ni znati da netko ima ili nema

Francesca85 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Francesca, jesi ti pročitala moje postove na stranici prije? Malo pažljivije čitati
    Ja sam pričala za vrlo konkretne meni poznate ljude koji su paralizirani od straha i čija kvaliteta života i mentalnog zdravlja je ozbiljno narušena i ugrožena.

Za ove druge koje viđam sa psima ili da se sami šeću s maskom na licu usred ničega po mraku samo kažem da su malo skrenuli s puta, nisam nijednom napisala da su paralizirani od straha kao prethodno navedeni koji drugima bez pitanja dezinficiraju ruke.

Lili75. izvrdavaš
    Napisala sam ti jasno: prestani ljude koji nose masku u situaciji koja tebi izgleda kao da maska nije potrebna koristiti kao argument za bilo što. A ako misliš da je pandemija djelovala na psihu drugih sigurno si misliš da je djelovala i na tvoju.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Po tome nećemo ni znati da netko ima ili nema
    Pa do kad će nam biti relevantno ima li ili ne?

Jednom će i to sumanuto testiranje morati prestati. Jer ne vidim da nam i cjepivo nudi nadu u normalan život, kako je bilo rečeno

Osim ako onaj lijek za covid što sad spominju ne bude nešto revolucionarno

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Vrci cijena lijeka od Merca je 700$.
    Hoce li biti na listi ne znam.

Francesca85 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

A uvest će ga naši ako bude radio... pa će ga u bolnici davati ili već nekaj. Opet jeftinije nego držati ljude na respiratoru ili na intenzvinoj, kaj ne?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nisam pratila, je li to antiviralni lijek, ono kao Tamiflu?

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Meni je to bezvezno (već sam to rekla i prije) da ne testiraju sve članove obitelji (i ove bez simptoma), ako ima pozitivnih članova obitelji. Od njih 5, 4 je pozitivno. Na kućnom testu još je negativna ta jedna kćerka, a Bogapitaj jel to tako. Sad bi možda moja kćer trebala bit doma,al eto svi su u razredu.
    Ako osoba ima simptome onda se gleda 48 sati od pojave simptoma, ako nema onda od testa.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je to bezvezno i već sma rekla da ne testiraju sve članove obitelji ako ima pozitivnih članova obitelji. Sad bi možda moja kćer trebala bit doma,al eto svi su u razredu.
    Hoćeš reći da je to na nastavi (dijete čiji su članovi obitelji pozitivni)?

I ja danas s maskom iz dućana i u auto... uopće ju više ne percipiram ... a mislim da nisam otišla "na kvasinu"

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Pa do kad će nam biti relevantno ima li ili ne?

Jednom će i to sumanuto testiranje morati prestati. Jer ne vidim da nam i cjepivo nudi nadu u normalan život, kako je bilo rečeno

Osim ako onaj lijek za covid što sad spominju ne bude nešto revolucionarno
    Nudi, nudi, al treba bit veca procijepljenost. I ne treba se slijepo drzat onog sto je bilo kao 'normalno'. I ovo je normalno. .

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ono...nikad? Cijepit cemo se redovno, naci ce neki lijek pa ce bit lakse.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Cekaj ina tebi je normalno hodat vlastitom zgradom haustorom potpuno sama bez ljudi oko tebe s maskom na licu? Isto tako u praznom liftu bez ljudi bit sam s maskom? Jer tako to ovi moji rade sad u listopadu 2021.a ne 2020.

To mi kao kad vidim one ljude s maskom na licu sami se u autu voze s maskom na licu a bome takvih sve vise vidjam, odose ljudi na kvasinu.
    Apsolutno mi je normalno u liftu i haustoru s maskom, kao i u autu s ljudima za koje ne znam jesu li cijepljeni i cudom se cudim sto se ti cudom cudis. Ono...fakat mi nije jasno. Bez maske mozes ic u lift samo ako sto posto znas da su svi procijepljeni. Ti se vozis s taksistom bez maske? Kod vas u firmi nisu jasno ustaknuta pavila za lifove? ako jesu, a ti se i dalhe cudom cudis...a ono, ti si ekstrem za mene, a ne tvoj bidni tm . Jer to nema nikakve logike.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 18.10.2021. at 12:46

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Par tisuca ljudi u mojoj firmi koji to sve postuju (a dobar dio procijepljeno) su onda ekstremisti, paralizirani od straha? Da, dolazimo do toga da svatko tko postuje mjere je ekstremist, blagi nam se.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 18.10.2021. at 12:50

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo je ekstremist Kaic danas rrkao da se boji korone i novih valova.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Gdje ti, Lili, zamisljas da je osao aerosol koji je izdahnula osoba a u liftu, u koji je nakon par sec usla osoba b i vozi se sama? Bas me zanima.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moje dijete studira u zemlji s visokom procijepljenošću, na faksu studenti više ne moraju nositi maske.

Gledam onaj graf koji je netko stavio - imaju malu smrtnost.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Nudi, nudi, al treba bit veca procijepljenost. .
    Misliš da bi tad prestali testirati i cijepljene? Jer vidim da sad sve više cijepljenih ispada pozitivno, dosta se o tome piše.
    Iako im 90% nije ništa ozbiljno, opet idu u brojke i rast panike o koroni i smanjenje povjerenja u cjepivo

Ja sam i dalje u fazi da sam polako već umorna od svega. Od brige, od brojeva, od mjera, od valova, cjepiva, testiranja

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Svi smo umorni od toga svega. Ali, ništa ne možemo, nego i dalje isto.
    Novo normalno. Nema nam druge.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Možda je negdje ipak normalnije, kaj ja znam.

Ja jako teško podnosim nošenje maske, tak da u javni prijevoz ne ulazim. Dućan obavim brzinski, na poslu u svojoj sobi masku ne nosim, znači samo na hodniku, sastancima i sl.
    Vijesti ne gledam/slušam/čitam
    Posljednje uređivanje od NanoiBeba : 18.10.2021. at 13:46

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mitovski hvala
    Francesca,ina33 kao da pricamo o kruskama i jabukama

Ja o voznji auta solo, ina o voznji auta s drugim ljudima. No nema veze.

U nasoj zgradi nitko ne nosi masku ni u haustoru,ni u liftu apsolutno nitko, ni u drugim zgradama u kojima sam bila.
    Na poslu lifta nemamo, maske nosimo po hodniku i wc-u.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 18.10.2021. at 14:03

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cak sam na tragu onog sto je netko gore spomenuo da dok je relativno svjeze cjepljen covjek da treba malo i boostat imunitet.

Cjepivo nas ocito stiti samo od tezeg pobolijevanja.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 18.10.2021. at 14:08

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Meni se iks puta desilo da iz pekare izađem s maskom, a kako mi je zgrada blizu, ne sjetim se skinuti za tih 100 metara. I možda onda netko misli da sam malo skrenula, a Bože moj.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ne brini i meni ostane 100m i vise ako odnekud izadjem, pogotovo ako je vani hladno.
    Nema potrebe za banaliziranjem.

To uopce nije usporedivo sa setanjem psa nocu solo kad nema zive duse. A sa psom si vrlo vjerojatno izasao direkt iz svog stana da ga proseces,osim ako nisi zaboravio skinut masku jos od posla i ureda jer eto zaboravljivost

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Osim ako ideš liftom zar ne

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Btw. kad sam nosila masku dok sam šetala psa to je bilo zato što sam mislila da MM ima koronu.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E da, ni u lift ne ulazim. što zbog korone, što zbog potresa.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Cak sam na tragu onog sto je netko gore spomenuo da dok je relativno svjeze cjepljen covjek da treba malo i boostat imunitet..
    Može li prevod?
    Kaj nije friškije cjepljen čovjek u većoj opasnosti od zaraze? A i lakše možda prenijeti zarazu dalje
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 18.10.2021. at 14:33

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Izasao iz haustora, pretpostavljam, gdje zive drugi ljudi i gdje postoji lift.

Mozda osoba nije pomahnitala, vec je u njihovoj zgradi dogovoreno pravilo da ce svi tako, nositi maske u zajednickim prostorijama. As they should. (Ali ja sam pomahnitala takodjer jer je nosim gdje nije obavezno, ako ocijenim da treba, a pogotovo ako vlasnik kaze da preporuca ili bi volio.)

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kolika može bit vjerojatnost zaraze u praznom liftu uslijed aerosolnih čestica koje su možebitno u njemu ostale, opstale i zarazile idućeg korisnika lifta?
    Minimalna, skoro nikakva. Vrijeme će pokazat.

Već se pisalo da je zarazu potreban direktni kontakt sa zaraženim u trajanju minimalno 15ak minuta u zatvorenom prostoru. Svaki dna nešto novo pišu, imaju nova saznanja.
    Vjerujem da ćemo se smijati jednoga dana pri spomenu kada smo robu, hranu iz dućana dovlačili umjesto u stanove na balkone, stavljali na sunce, pa onda pod vodu ili dezificijens za svu vrstu namirnica koje taj postupak mogu podnijeti

jelena.o pod svježe cjepljen sam mislila unutar par mjeseci od druge doze, ne odmah nakon 2. doze
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 18.10.2021. at 15:05

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Izasao iz haustora, pretpostavljam, gdje zive drugi ljudi i gdje postoji lift.

Mozda osoba nije pomahnitala, vec je u njihovoj zgradi dogovoreno pravilo da ce svi tako, nositi maske u zajednickim prostorijama. As they should. (Ali ja sam pomahnitala takodjer jer je nosim gdje nije obavezno, ako ocijenim da treba, a pogotovo ako vlasnik kaze da preporuca ili bi volio.)
    Svašta pretpostavljaš a da ti kažem da susjed živi u kući, opet bi nešto pretpostavila

Ma nema veza, samo kažem da su meni takva ponašanja strana.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 18.10.2021. at 15:08

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Evo, moja prijateljica smatra da se zarazila u liftu svoje zgrade u prosincu prošle godine, s obzirom da u to vrijeme nije nikog viđala niti išla, osim u dućan, naravno s maskom. Mene čudi da sada viđam više mlađih ili ljudi srednjih godina da hodaju po cesti s maskom. Zaključila sam da bi to bili cijepljeni kontakti, koji umjesto samoizolacije trebaju nositi masku.
    Posljednje uređivanje od Jedan-tri : 18.10.2021. at 15:14

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa da, i meni je strano iscudjavanje i etiketiranje neceg sto, u trenutnoj situaciji, zapravo uopce ne odskace od "normalnog".

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo upravo dosla iz WC-a na poslu i skužila da sam smetnula stavit masku od ureda do tamo cca 30m. Događa mi se i to i da je zaboravim skinut. Kod mene svega

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Jedan-tri prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, moja prijateljica smatra da se zarazila u liftu svoje zgrade u prosincu prošle godine, s obzirom da u to vrijeme nije nikog viđala niti išla, osim u dućan, naravno s maskom. Mene čudi da sada viđam više mlađih ili ljudi srednjih godina da hodaju po cesti s maskom. Zaključila sam da bi to bili cijepljeni kontakti, koji umjesto samoizolacije trebaju nositi masku.
    Gdje u Hrvatskoj? u Zagrebu?

Ja nikad manje ljudi nisam vidjela bez maski na mnogim (zatvorenim) mjestima gdje bi je i trebali imati. Jedino gdje vidim da se poštuje 100% je na vlaku (ne vozim se tram/bus).

Misliš da su cijepljeni kontakti zato što nose maske vani?
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 18.10.2021. at 15:22

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •