Stranica 370 od 383 PrviPrvi ... 270320360368369370371372380 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 18,451 do 18,500 od 19127

Tema: Korona virus, panika ili?

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Slušam ekipu na stanici:
    (Dvije starije gospođe i dvije mlađe od kojih jedna baš jako glasna)
    I kažu:
    Starija- mene boli koljeno otkad sam se cijepila i to stalno, a nikad prije nije.
    Druga starija- je, je. Mene boli ruka
    Prva mlađa- ja sam se isto cijepila, ali zato da mogu na posao. Znam da su nas cijepili da nas mogu pratiti i sve pobiti.
    Druga mlađa- da, sve će nas pobiti.
    Evo, moja stara ima rak dojke, a prije cjepiva ga nije imala, a onaj dečko je umro, a cijepio se Fajzerom koji je najblaži. Moj ginekolog mi je rek’o da je najblaži…..
    Svi ostali- koji dečko?!?!
    Ma onaj.
    Svi- aaaa, taaaj, ajoj, jadan on

Glava me zabolila od te rasprave.
    Ove mlađe su lupetale još svašta pritom mašući s čikom u rukama.
    Dok su starije upijale poput spužve.
    I sasvim sam sigurna da će doma doći sa zastrašujućom pričom o “onom” dečku koji je umro od cjepiva.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Mef Zg traži od svih studenata na klinici ili da su cijepljeni ili moraju napraviti antigenski test koji, po novom plaćaju. Do sad je bio besplatan.
    Na predklinici svaka katedra odlučuje za sebe, no svi su odlučili da traže covid potvrdu ili isto test kao i na klinici.
    I to je ok.

A valjda ce se onda i ovi na katolickom medicinskom cijepiti. Vec sam si mislila da cu morati citati zivotopise i procjenjivati tko od mladih lijecnika misli na moje dostojanstvo i pravo na zivot.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja najviše volim sto vec znaju rezultate popisa koji nije ni gotov. To im je duh sveti prisapnuo, nakon što je pročitao sto pise u bazi a sto u glavama onih koji još uvijek nisu popisani.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I meni je upalo u oci to s popisom (puno dalje nisam ni dospjela s citanjem, got the point, nakon par rijeci). A i kuknjava s Kaptola oko online popisivanja da unuci krivo popisuju bake katolkinje. Bilo bi sjajno da je 80%, to bi bio pad od 6,5%. U prethodnom desetljecu je palo 1,5%.

Ne cudi me taj endemicni stav "hrvatske katolicke crkve" prema cijepljenju i mom pravu na dostojanstveno lijecenje.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Freya, pročitala sam cijeli tvoj post, ali ti biskupi nisu rekli nista konkretno. Ili je krivo prenešeno ili ja krivo čitam, no sve mi zvuči kao bla-bla. Kao i do sada. Neka svatko radi po svojoj savjesti.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    A valjda ce se onda i ovi na katolickom medicinskom cijepiti. Vec sam si mislila da cu morati citati zivotopise i procjenjivati tko od mladih lijecnika misli na moje dostojanstvo i pravo na zivot.
    Oni nemaju veze s Medicinskim fakultetom, niti se na njih primjenjuju iste odluke.
    Mogu ti reći da mirno spavaš jer svi osim jedne studentice su cijepljeni, a budući da ta jedna nema valjani razlog zašto se nije cijepila i pretpostavka je da joj neće biti fora plaćati svaki dan test po 50 kn, vjerojatno će se i ona cijepiti.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Krivo sam napisala pa da se krivo ne shvati:
    Dakle SVI na Mef Zg su cijepljeni osim jedne studentice.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mislim, imam ja i malo manje nadnaravnu teoriju otkud se oni pozivaju na rezultate popisa koji nije gotov. Mozda su koristeći svoju društvenu moc ilegalno dosli do povlaštenih informacija i onda ih javno objavljuju cime su svoj sitnozuboj stoci u ovoj državi poručili da su oni iznad zakona. Vidjet ćemo jednom kad objave službene podatke jesu li "pogodili".

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citajuci Freyin post prvo mi je palo na pamet da ce na popisu biti slican % hrvata. Pa bi bilo lijepo da postivaju smjernice Vlade i stozera

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Citajuci Freyin post prvo mi je palo na pamet da ce na popisu biti slican % hrvata. Pa bi bilo lijepo da postivaju smjernice Vlade i stozera
    Kako je ono islo Rimljanima - ne protivi se vlasti, jer je vlast od Boga...

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Oni nemaju veze s Medicinskim fakultetom, niti se na njih primjenjuju iste odluke.
    Mogu ti reći da mirno spavaš jer svi osim jedne studentice su cijepljeni, a budući da ta jedna nema valjani razlog zašto se nije cijepila i pretpostavka je da joj neće biti fora plaćati svaki dan test po 50 kn, vjerojatno će se i ona cijepiti.

Znam, ali i oni ce po bolnicama hodati i vjerojatno se zaposljavati isto kao i ovi s MEFa, na to sam mislila. Nisu jos odrasle prve generacije, srećom.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ispijajuc kavu jutros; izdrava, odmorna (jer ne radim u sustavu zdravstva ili skolstva ili u ducanima gdje nema dovoljno radnika/ca pa me nije dotaklo koliko je raditi tesko sad u zdravstvu/skolstvu/trgovini) razmisljam..

činjenice:
    cjepivo je dobrovoljno
    ako se zakonom uvede postat ce obavezno
    2 mil ljudi se cijepilo u RH
    zahvaljujuci cijepljenima mi građani HR (i katolici i nekatolici) mozemo u bolnicu, djeca nam idu u skole i vrtice, ducani rade (pa lezerno odlazimo u soping kad god nam se prohtije), ispijamo kavice na terasama s pogledom

jesmo li ikome od cijepljenih rekli/e hvala?
    jesmo li ijednom ucitelju rekli/e hvala sto u vremenu velike ugroze radite u direktnom kontaktu s djecom (koja prenose i prenosit ce zarazu)
    jesmo li ikome od medicinskog osoblja, zena u ducanima, konobarima u kaficima rekli/e hvala jer u vremenu velike ugroze rade da bi mi svi mogli neometano zivjeti?

je li naše prave na normalan život veće od zivota svih koji ga vec mjesecima nemaju?
    koliko nas je spremno iz ciste solidarnosti za ostatak (katolickog) drustva preuzeti odgovornost cijepljenja?
    zapadni svijet je to vec napravio, a kod nas, velevaznog katolickog drustva, gledamo svoju guzicu prvo pa tek onda..

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

U nadi da ovdje ipak nisu ostali svi slijepi na ovo što se događa, MOLIM vas pogledajte bilo koji video na yt o nasilju koje policija provodi u Australiji.
    Protiv običnih malih ljudi.
    Sutra parlament u Austriji glasa o tome da se necijepljene ljude stavi u lockdown. Znači zdrave ljude..koji se SAMO NE ŽELE cijepiti
    Znam što su mediji danas i koliko su nam svima isprali mozak, ali MOLIM VAS pogledajte ta videa.
    Pa se pokušajte uvjeriti da to ima veze sa zdravljem.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Potvrda o preboljavanju koja je fora s njom, za što ona uopće važi i koliko važi

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Danas su na redu necijepljeni koje se segregira, i ukidaju im se ljudska prava.
    Samo zato jer se ne zele cijepiti.
    Mislite li da će sutra prema vama cijepljenima biti bolji?
    Posljednje uređivanje od Dijana : 13.11.2021. at 09:20

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I dalje mislite da ovo ima veze s bolesti? Padaju zemlje u totalitarizam jedna za drugom...a ljudi misle da do njih zlo neće doći.
    Ali hoće nazalost.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety." Benjamin Franklin

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Neće biti bolji, Dijana. Već sad nisu, jer po svuda traže potvrdu.
    Od početka pišem kako ne volim to što vlasti rade sa propusnicama lani, sa potvrdama sada. Dijele nas nemilice i oduzimaju puno prava, i nema cijepljenima i svima necijepljenima.
    Znam da je pandemjja, ali ne mora biti i diktatura, i to ovoliko dugotrajna.
    Da samo znate kako pomorce maltretiraju! Ovo pokazivanje covid potvrde na porti je mila majka prema tome.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

da li bi ti otisla zivjeti u vrijeme B Fraklina?
    ja ne bi, hvala!

moja je deviza da moja sloboda i sloboda svakog covjeka ide (samo) do granice dok ne ugrožavamo slobodu drugog,
    u drustvu covjek nije sam i samim time kaj zivi u drustvu ima i odgovornosti, ne samo slobode

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Od početka pišem kako ne volim to što vlasti rade sa propusnicama lani, sa potvrdama sada. Dijele nas nemilice i oduzimaju puno prava, i nema cijepljenima i svima necijepljenima.
    Da samo znate kako pomorce maltretiraju! Ovo pokazivanje covid potvrde na porti je mila majka prema tome.
    beti
    kako se diktatura na tvoj zivot odrazila?
    mozes li napisati primjere ogranicavanja koje moras trpiti?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pokazivanje potvrde je početak.
    Ako se sad ne suprotstavimo nasilju, bit će puno teže poslije. Došao je red na Hrvatsku.
    Treba se upitati, na koju stranu ćemo stati..sad odlučujemo o sudbini naše djece.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Danas su na redu necijepljeni koje se segregira, i ukidaju im se ljudska prava.
    Samo zato jer se ne zele cijepiti.
    Mislite li da će sutra prema vama cijepljenima biti bolji?
    sad nalijećem grlom u jagode, otvorila rodu, pošla na burzu, ali zavirila tu na covid da škicnem neku raspravu, nisam 100 godina bila...
    mi smo si poznate, neš mi zamjeriti što preskačem cijelu temu i referiram se na tvoj post?
    ali meni majke mi nije jasno, ako znaš slučajno reci mi, kako spriječiti mutiranje virusa, kako zaustaviti ovu pandemiju drugačije nego cijepiti se svi, znaš li?
    postavljam pitanje vrtićkog nivoa, a zaglibilo cijelo čovječanstvo
    evo delte plus sada, da smo se ljetos procijepili većina, kao što smo se kao djeca cijepili protiv hrpe boleščura bez da su mame zdvajale nad bebećim pravima, bi li je bilo?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj mama pticica prvotno napisa Vidi poruku
    zna li netko gdje se i kako moze dobiti potvrda da se zbog medicinskih razloga osoba ne smije cijepiti? a koja sluzi umjesto Covid potvrde

nemrem nac nigjde..
    evo i odgovora, mozda nekom pomogne

lom veli "samo i iskljucivo preosjetljivost na sastojke cjepiva je prihvatljiv medic razlog"
    i prikačila mi je dokument stozera

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Druga najsramotnija stvar je kad se antivaxxeri pozivaju na slobodu (prva je uspoređivanje sa žrtvama holokausta). Sloboda pojedinca prestaje tamo gdje počinje ugrožavati drugoga.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pogledaj videa iz Australije adio Mare.
    Evo, ovako se 'suzbija virus'.
    Sve znate..samo pitanje hoćete li otvoriti oči.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pogledaj ti koliko ljudi je umrlo od korone u Australiji a koliko u Hrvatskoj

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

e, moja beti! Pa tako ti je to kada medicinu daš u ruke "znalcima", meni ekonomistici, tebi što si već, dijani profesorici jezika, mojoj sestri glazbe, pa udri ja 'oću, ona neće, a šta'š ti?
    a kaić i ekipa neka o virusima pišu i skladaju pjesme

mila majko, ide brod.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Sve dok vjerujete u sluzbeni narativ vlada 'naprednog' svijeta koje su se okrenule protiv vlastitog naroda, nećete moći vidjeti.

Stvari nisu onakve kakve vam prikazuju.
    Mi slobodni ljudi se u svakom slučaju neće predati bez borbe.
    Neka nam je Bog svima na pomoći!

Kada su nacisti došli po komuniste,
    ja sam šutio;
    jer nisam bio komunist.
    Kada su zatvorili socijaldemokrate,
    ja sam šutio;
    jer nisam bio socijaldemokrat.
    Kada su došli po sindikaliste,
    ja se nisam pobunio;
    jer nisam bio sindikalist.
    Kada su došli po mene,
    više nije bilo nikog
    da se pobuni.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Freya, pročitala sam cijeli tvoj post, ali ti biskupi nisu rekli nista konkretno. Ili je krivo prenešeno ili ja krivo čitam, no sve mi zvuči kao bla-bla. Kao i do sada. Neka svatko radi po svojoj savjesti.
    Beti, niposto kao i dosad. Nemoj mi zamjeriti, ali sad nemam vremena, poslije cu napisati zasto..
    Sto se tice popisa stanovnistva, tom sam brojkom izisla sebi na stetu, da ne bi ispalo da preuvelicavam, uskoro ce se vidjeti tocan postotak. Neke procjene vec postoje. Ne morate se za to zakaciti, ali nisam mogla napisati da nas je 87% kao na popisu iz 2011.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Mogu, ali neću. Dovoljno je napisati da mi se život preokrenuo za 180 radi korone i propisa u vezi nje.

Odgovaram mami ptičici
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 13.11.2021. at 09:51

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bogme oko mene hrpa reinfekcija. Kod ljudi koji su i cijepljenji poslije prebolijevanja

36 godina, otac dvoje djece, necijepljen, na respiratoru. Covjek 42 god pred respiratorom

Nije bilo ugodno slusati

Kad ce kraj....

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Takodjer se umrezilo 200-tinjak odvjetnika koji preispituju ustavnost i zakonitost covid potvrda, s obzirom na cinjenicu da se HOK oglusio.
    Puno je podnesenih tuzbi i ljudi su se pokrenuli.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Mogu, ali neću. Dovoljno je napisati da mi se život preokrenuo za 180 radi korone i propisa u vezi nje.

Odgovaram mami ptičici
    hvala ti,
    nek sto vise ljudi osjeti samo posljedice propisa, a sto manje bolesti !

jer evo bas sam otisla pogledati
    2% od svih sluzbeno oboljelih je umrlo

koliko bi trebao biti postotak da nas aktivira na solidarnost?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Silni lockdown u Austriji. Nevakcinisani zdravi smeju na posao, u šetnje i u esencijalne radnje.
    To se zove- običan život, za mnoge ljude sa slabo plaćenim poslovima.

Pravda protiv ekonomske segregacije!
    Želimo svoja ljudska prava!
    Dole ekonomski lockdown!
    Želimo svi u kafiće, bioskope, teretane i frizeraje!
    Mora biti solidarnosti!
    Mi slobodni ljudi se nećemo predati dok ne razbijemo ekonomsku segregaciju!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Da je ovo bilo (odvjetnici, popovi, internet ratnici) kad je bila variola vera...
    Posljednje uređivanje od ina33 : 13.11.2021. at 10:37

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Meni je isto sve ovo strasno... i potvrde, i odvajanje na one s potvrdom i one bez. Da mi studentima zabrane dolazak na nastavu bez potvrde, to mi je bas nezamislivo. Al kolilo vidim, bar moj faks, tim smjerom nece. Pogotovo sta potvrda nije garancija nicega.

Al s druge strane, strasne su i te silne brojke umrlih, necijepljenih, cijepljenih kako god. Strasno je i da mnogi vjerojatno ne bi umrli da su bili cijepljeni.

Al svejedno mislim da ova prisila, tj. uvjetovanje svega i svacega potvrdom, nije nacin...

I ovo sto je Lili pisala za frendice, da ce se namjerno zarazit da izbjegnu cijepljenje... i ja sam cula puno takvih prica zadnjih dana, paralelno sa slicnim pricama kakve je Vrci cula... da se ljudi namjerno zarazavaju potencijalno smrtonosnom bolescu da bi izbjegli cijepljenje, i to bi trebao biti alarm da ovakva uvjetovanja nisu dobra.

Mislim da nikome nije lako...

I ja bi dodala da pomorcima nije lako - i da nisu odusevljeni cijepljenjem... komentar na ono sto je netko rekao da se ne bune... bune se,... al sto ce oni, kad je ugovor uglavnom od ukrcaja do ukrcaja (mozda i nije uglavnom, Beti ce znat bolje).
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 13.11.2021. at 10:46

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja isto ne kužim to s potvrdama jer se zna da i cijepljeni obolijevaju i prenose zarazu. u manjoj mjeri, ali prenose
    a najbolje od svega je kad skinu maske u zatvorenom prostoru "jer su cijepljeni"

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    ja isto ne kužim to s potvrdama jer se zna da i cijepljeni obolijevaju i prenose zarazu. u manjoj mjeri, ali prenose
    a najbolje od svega je kad skinu maske u zatvorenom prostoru "jer su cijepljeni"
    Potvrde su dominantno sredstvo nagovora na cijepljenje. Nikakva garancija zastite u sadasnjem trenutku... zastita koju potvrde donose, dolazi tek kad se covjek zaista i cijepi, pa onda kad ih se jos vise cijepi, ... a sto vise cijepljenih, to zaista bolje za svih. Al u ovom trenutku boravak iskljucivo s ljudima koji svi imaju potvrde bas nista ne garantira.
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 13.11.2021. at 11:00

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Sve dok vjerujete u sluzbeni narativ vlada 'naprednog' svijeta koje su se okrenule protiv vlastitog naroda, nećete moći vidjeti.

Mi slobodni ljudi se u svakom slučaju neće predati bez borbe.
    Neka nam je Bog svima na pomoći!

Kada su nacisti došli po komuniste,
    ja sam šutio;
    jer nisam bio komunist.
    Kada su zatvorili socijaldemokrate,
    ja sam šutio;
    jer nisam bio socijaldemokrat.
    Kada su došli po sindikaliste,
    ja se nisam pobunio;
    jer nisam bio sindikalist.
    Kada su došli po mene,
    više nije bilo nikog
    da se pobuni.
    kad su se otimala prava gay populaciji, kad se zenama oduzimaju prava na slobodan izbor onda se protiv njih ustaje? a sad se trazi sto? da stanemo na stranu neznanosti? strasno! licemjerje do kraja, treba imati dzon obraz za to
    Posljednje uređivanje od magriz : 13.11.2021. at 11:02

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dijana, nisi sama u svom razmišljanju, samo takvi ljudi ovdje ne pišu.

u ovom je ključ.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    kad su se otimala prava gay populaciji, kad se zenama oduzimaju prava na slobodan izbor onda se protiv njih ustaje? a sad se trazi sto? da stanemo na stranu neznanosti? strasno! licemjerje do kraja, treba imati dzon obraz za to
    Cijepljeni PRENOSE virus..i to ga prenose NESMETANO..najranjivijim skupinama
    Gdje je tu znanost?
    Je li to u cilju smanjenja zaraze?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Znam sve. Ali ja sam htjela pokušati doprijeti bar do nekih...znam u kakvoj smo medijskoj blokadi godinama već.

Odgovarala sam neveni
    Posljednje uređivanje od Dijana : 13.11.2021. at 11:13

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj nevena prvotno napisa Vidi poruku
    Dijana, nisi sama u svom razmišljanju, samo takvi ljudi ovdje ne pišu.

u ovom je ključ.
    mene više plaši živjeti u neznanju nego istina kakva god je, pa bih tako voljela da mi oni, koji točno znaju kako stvari stoje, otvore oči, ako može?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Sad na vijesti Đikić može se smanjiti korona ako se u restoranu! nose maske, odmaknu stolovi, ko da je restoran pod nus, dajte najte! Pričamo tu o važnijim destinacijama

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Gdje je tu znanost?
    ajmo nas dvije stručnjakinje to raspraviti
    cijepljeni prenose viruse, to znamo. ali gdje mutiraju virusi, u organizmima koji imaju antitijela na njega ili u onima koji nemaju?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Gdje je tu znanost?
    Al i tu ostaje pitanje koliko vremena nakon cijepljenja/preboljenja treba proci da ga pocnu prenosit... ovi sa splitske onkologije su npr. u vec spomnjanom radio pozivu na cijepljenje, rekli da su se vecinom i tretji put cijepili. S obzirom da se tretja doza daje tek odnedavno, mislim (nadam se) da su oni ipak poprilicno sigurni.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Zašto onda nije bilo prosvjeda prije godinu dana, zašto se nije zahtijevalo da se svi testiraju? Ili barem oni koji su u kontaktu sa narjanjivijim skupinama?

Ah, da, zato što antivaxxere nije briga za najranjivije skupine (kojima najviše štete necijepljenjem), nego su samo smislili još jednu zgodnu parolu.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    ajmeeeeee
    sramoteeeee

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pokušat će, a to stalno i rade,nahuškat cijepljene na necijepljene.
    Posao vlade je da preuzme odgovornost, što ne radi. Zaobilazi zakonsku proceduru uvođenja stanja katastrofe kojom bi se regulirala BITNA ograničenja ljudskih i građanskih prava. Umjesto toga, ovakvu jednu odluku je donio jedan stožer.
    U zemlji je izvršen drzavni udar. Ako to nemate gdje pročitati sad, bez brige, imat ćete u narednim danima i mjesecima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •