Curke, kao sto vidite, ja sam svega nekoliko dana prije termina i jos se nista ne desava :/ Cak mi se niti trbuh nije spustio i tko god me pita kad trebam roditi, komentar slijedi: "o neces ti jos, gle kako visoko nosis"A ja, jadna nemrem docekati da moje zlato izadje i da se konacno pomazimo. Jel imala koja od vas iskustvo gdje se trbuh nije spustio, a usljedio je porod? Ili se je spustio u roku od dan-dva? Kako je pretpostavljam moje zlato vec poprilicno veliko, pocelo me je poprilicno boljeti kad se vrti i namjesta - a to je doslovno neprestano. Ponekad mislim da u 24 h ona odspava i mirna je mozda svega 2-3 h dnevno. Stalno se vrti - a i to su mi rekli da je znak da jos nista od poroda. Navodno, beba se primiri kad se porod priblizi i kad krenu trudovi. Jel to istina? Lagane kontrakcije imam, ali su rijetke i neredovite. I totalno bezbolne, za razliku od bebinog vrtenja, koje zna biti poprilicno bolno. Jel to sve normalno? Jedino sto osjecam je pritisak na zdjelicu i mokracni mjehur. Kada pukne vodenjak i voda je bistra, dal treba odmah ici u bolnicu ili se moze pricekti nekoliko sati? Eto toliko za sad od mene, nemirne mame koja ne moze docekati da se nesto pocne dogadjati. Lijepi pozdrav.

A ja, jadna nemrem docekati da moje zlato izadje i da se konacno pomazimo. Jel imala koja od vas iskustvo gdje se trbuh nije spustio, a usljedio je porod? Ili se je spustio u roku od dan-dva? Kako je pretpostavljam moje zlato vec poprilicno veliko, pocelo me je poprilicno boljeti kad se vrti i namjesta - a to je doslovno neprestano. Ponekad mislim da u 24 h ona odspava i mirna je mozda svega 2-3 h dnevno. Stalno se vrti - a i to su mi rekli da je znak da jos nista od poroda. Navodno, beba se primiri kad se porod priblizi i kad krenu trudovi. Jel to istina? Lagane kontrakcije imam, ali su rijetke i neredovite. I totalno bezbolne, za razliku od bebinog vrtenja, koje zna biti poprilicno bolno. Jel to sve normalno? Jedino sto osjecam je pritisak na zdjelicu i mokracni mjehur. Kada pukne vodenjak i voda je bistra, dal treba odmah ici u bolnicu ili se moze pricekti nekoliko sati? Eto toliko za sad od mene, nemirne mame koja ne moze docekati da se nesto pocne dogadjati. Lijepi pozdrav.
Odgovori s citatom
. Danas citav dan secem, cistim, pregibam se, samo da krene, ali nista. Ima li neki nacin na koji mozemo potaknuti trudove? Ja ne mogu docekat da se stvar pokrene sama od sebe. Grozna sam!
.
... znalo mije bljesnuti u glavi: 'pa mozda ja ni necu roditi'
.