Stranica 12 od 59 PrviPrvi ... 2101112131422 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 2947

Tema: Online nastava

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nakon sto sam prespavala neke stvari su mi kliknule.
    Prvo, od djece se sigurni ne ocekuje socijalna distanca. Pretpostavljam da se skole otvaraju da se vidi kako izgleda situacija bez socijalne distance ako je mali broj zarazenih u populaciji i ako je mogucnost zaraze izrazito niska. Djeca do sad nisu bila ugrozena populacija posebno ako bolnice nisu bile pretrpane i mogli su do zdravstvene skrbi. Pretpostavljam da je stotinjak zarazene djece u Hrvatskoj bio uzorak na kojima su promatrali iz blizine kako se virus ponasa u dobnoj skupini. Nadam se da ce izaci i sluzbeni sa informacijama da roditelji budu smireniji.

Drugo , zasto povratak djece u skolu?
    Epidemioloski gledamo ( ako zanemarimo druge dobrobiti) virus nece nestati do jeseni. Sigurno ce biti tu, sto bi znacililo da se onda i druga skolska godina provodi na daljinu. Posljedice toga da se cijela skolska godina provodi na daljinu imale bi sigurno puno vise stete na na puno nivoa , od rizika sirenja zaraze ( koja ce tada vec biti bolje proucena) i od rizika eventualnih posljedica zaraze na odredeni broj djece.
    Uglavnom, ista prica nas ceka na jesen, samo pretpostavljam da tada nece pitati roditelje da li im treba nastava.
    Posljednje uređivanje od sirius : 24.04.2020. at 05:48

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I meni se čini da je socijalnu distancu u školi nemoguće održavati, svakako ne onako kako nam se već tjednima preporučuje. A o dječjim vrtićima da ne govorim.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    U J. inom razredu je 28 djece. Kako će držati distancu? Ukoliko oni ne moraju držati distancu kojeg smisla ima distanca u trgovini, na ulici, na poslu?
    No, 2 tjedna je u ovoj situaciji dug period pa ćemo vidjeti.
    Pa nije ovo binarna situacija 0-1, pa ako ne mozemo drzati apsolutnu distancu, onda najbolje da odmah odemo na koncert sa 500 ljudi. Djeca sigurno nece drzati distancu na nacin na koji se to ocekuje od odraslih, ali ce, nadam se, biti poticana na cesce pranje ruku, igre na razdaljini, cesce ce se prati ucionice, mozda ce se dio nastave odvijati vani, gdje je moguce biti ce po jedan u klupi itd. Ja na poslu silom prilike krsim socijalnu distancu, no u svim ju drugim situacijama odrzavam. Poanta bi bila po meni da ne krsimo socijalnu distancu osim kad je to nuzno, dakle ne vozimo se tramvajem ako nije nuzno, ne idemo u ducan iako radi, ako nije nuzno etc. Ali skola po ovome ide u nuzno i meni je drago da je tako. Izmedju ostalog jer virus nece nestati na jesen, a homeschooling kroz tako dugo vremena bi bio fakat ostecujuc.
    Sto se tice vrtica, u Norveskoj su recimo napravili male grupe s po jednim odgajateljem koje se ne mijesaju. Mi sigurno imsmo manje infrastrukturnih kapaciteta, no sigurno ce biti i manje djece po vrticima, mozda ce se ici u tom smjeru. Primejrice sigurno ce se djeci reci da se 1b na igralistu drzi na svom dijelu i ne druzi se s 1a.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon sto sam prespavala neke stvari su mi kliknule.
    Prvo, od djece se sigurni ne ocekuje socijalna distanca. Pretpostavljam da se skole otvaraju da se vidi kako izgleda situacija bez socijalne distance ako je mali broj zarazenih u populaciji i ako je mogucnost zaraze izrazito niska. Djeca do sad nisu bila ugrozena populacija posebno ako bolnice nisu bile pretrpane i mogli su do zdravstvene skrbi. Pretpostavljam da je stotinjak zarazene djece u Hrvatskoj bio uzorak na kojima su promatrali iz blizine kako se virus ponasa u dobnoj skupini. Nadam se da ce izaci i sluzbeni sa informacijama da roditelji budu smireniji.

:
    Ovo mi zvuci kao da ce nasa djeca biti pokusni kunici...ajmo vidjeti kako ce se virus ponasati

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo mi zvuci kao da ce nasa djeca biti pokusni kunici...ajmo vidjeti kako ce se virus ponasati
    Svi smo mi pokusni kunici kad je nesto novo u pitanju. Ne zivimo na pustom otoku.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    To je istina, ali nema tu previše izbora - živimo sada. Svi smo mi na neki način pokusni kunići.

Eto, sirius me pretekla s istom izjavom. Slažem se s njom.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 24.04.2020. at 08:17

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Jedan-tri prvotno napisa Vidi poruku
    Evo kopiram pitanje: Imate li potrebu da Vaše dijete od 11.5.2020. pohađa redovitu nastavu u prostorijama škole? I varijacija za boravak nakon toga. Roditeljski putem Zooma
    Jucer popodne sam napisala da ocekujem anketu za roditelje i evo!

A za one koji se cude kako mogu pitati roditelje: ministarstvo se i inace boji roditelja vise nego vraga, a ovoj situaciji mislim da padaju svi pravilnici. Dozvolit ce se sve varijacije, a nastavnici ce zonglirati.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Meni pada na pamet da bi klinci iz jednog razreda mogli biti podijeljeni u 2 učionice. Ali i učiteljice se onda moraju klonirati

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

- S tim da, naravno, bit će propisano tko ne bi smio ići u vrtiće i škole. Koliko god je prijenos nizak, djeca koja imaju sama teške bolesti ili ukućani su stari ili bolesni za njih neće biti preporučljivo da idu u škole i vrtiće. Sve ćemo to napisati/propisati prije povratka u škole - rekao je Kaić.

https://www.24sata.hr/news/djeca-koj...a-skolu-689086

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Sad su se sjetili prvi put javno reći, nakon 2 mj. epidemije, da su maske preporučljive???

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    - S tim da, naravno, bit će propisano tko ne bi smio ići u vrtiće i škole. Koliko god je prijenos nizak, djeca koja imaju sama teške bolesti ili ukućani su stari ili bolesni za njih neće biti preporučljivo da idu u škole i vrtiće. Sve ćemo to napisati/propisati prije povratka u škole - rekao je Kaić.

https://www.24sata.hr/news/djeca-koj...a-skolu-689086
    To je najgenijalnije od svega.
    Jer roditelji djece sa teskocama u razvoju koji rade na 4 sata nemaju opciju ostanka doma na osnovu toga sto dijete ne moze u skolu zbog epidemije.
    Neki od tih roditelja cak imaju radnu obavezu jer rade u zdravstvu.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Sad su se sjetili prvi put javno reći, nakon 2 mj. epidemije, da su maske preporučljive???

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa ne možeš reći da je preporučljivo nešto čega nema za kupiti.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ne možeš reći da je preporučljivo nešto čega nema za kupiti.
    Ili kosta ko svetog petra kajgana.
    Medicinska maska komad 9 kn. Vrijedi 3-4 sata.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ili kosta ko svetog petra kajgana.
    Medicinska maska komad 9 kn. Vrijedi 3-4 sata.
    joj, da ti samo znas koliko njih koristi te maske opetovano. danima

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Po ljekarnama kod mene u zadnje vrijeme ima svega .Dezinficijensa raznih (tog ima i u dm-u hrpa od raznih proizvođača), rukavica (doduše zna zafaliti veličina), maske platnene i jednokratne...

Ja moram danas kupiti, idem na 2tj u ured i iako imamo tamo, voljela bih imati i svoje

A što mislite o maskama za djecu? Nose ju čija? Vidim po netu da šivaju ljudi u manjim veličinama

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Vrci znam vidjeti klince koji setaju psa vani. Ali kako drze te maske one su na njima da zadovolhe zelju roditelja.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Neće te zgrade ni na ljeto biti spremne za studente jedino ako su našli zamjenski prostor...
    Zavod za anatomiju se obnavlja i trebao bi biti gotov do 18.05. kad planiraju nastaviti sa sekcijama.
    za ostalo je kontaktirano katoličko učilište, PMF i IRB da prime Mefovce u podstanare.
    Posljednje uređivanje od Tanči : 24.04.2020. at 10:54

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Moš mislit kako će ih u školama držati...pa kad krenu piti vodu i grabiti smokiće i čips za marendu

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne znam di ce IRB primiti szsjede kad i sam ima istih problema.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Zavod za anatomiju se obnavlja i trebao bi biti gotov do 18.05. kad planiraju nastaviti sa sekcijama.
    Na ovo se mogu samo srdačno nasmijati i reći da je predstojnik Zavoda pretjerano optimističan

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    A i PMF je dijelom stradao. Biologija na Rooseveltovom je trenutno izvan upotrebe, pa zgrada na Marulićevom...

Marija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    DA, nas čeka selidba hrpe kapitalnih instrumenata koji su u oštećenom dijelu zgrade. A i ovako smo pucali po šavovima s prostorom, ne želim misliti kako će to izgledati.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I kod nas su trazili da primimo medicinare, a godinama nemamo mjesta ni za svoje studente. Uz to sto i mi obnavljamo stetu od potresa.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sad bi bilo lijepo dograditi kampus na Borongaju... mislim da bi bilo i jeftinije i brže gotovo, a stare zgrade neka ostanu djelomično za upravu, izložbene prostore i sl.

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

U Danskoj su otvorili škole, ali uz uvjete:

''Tako se primjerice u dječjim vrtićima mora osigurati šest kvadratnih metara prostora po svakom djetetu, a u školama četiri kvadratna metra i njihova mjesta za stolovima trebaju biti udaljena jedna od drugih po dva metra. U školskim bi se u dvorištima i izvan učionica djeca trebala nalaziti u grupi od najviše njih petoro. Zabranjeno im je da međusobno dijele hranu i slatkiše, a najmanje svaka dva sata tokom boravka u školi moraju prati ruke. Igračke, zahodi, stolovi, rukohvati i prekidači moraju se očistiti i dezinficirati bar dva puta dnevno.''

U našoj školi Zagreb) je bilo sapuna i papirnatih ubrusa samo nakon jakog pritiska novinara, i to samo 3 dana su osigurali sapun i onda je opet nestalo.
    Čistačica nema dovoljno niti inače.
    Kako misle osigurati minimalne higijenske standarde i koliko će učenika biti u razredima ne znaju.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Onda nasa djeca nece ici u skolu do upotrebe cjepiva u sirokoj populaciji...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i mi smo dobili upit iz glazbene i osnovne

odgovorila sam u poduljem pismu da još ne znam
    mislim da bi više bila potreba (što se tiče gradiva, predmetne nastave) za više razrede OŠ da krenu
    mali će brže nadoknaditi

stariji bi i mogli poštovati pravila, a hajde ti malima kad se zaigraju objasni da ne smiju uzeti slatkiš ili da moraju sjediti dva metra jedni od drigih...pa to bi im bilo još veći psihički udarac...
    jasno mi je da su škole opet "čuvališta" za manju djecu i da mnogi ne mogu ostati sami doma dok su roditelji na poslu ...

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Onda nasa djeca nece ici u skolu do upotrebe cjepiva u sirokoj populaciji...
    nemoj dvaput reći, moglo bi se ostvarit

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    nemoj dvaput reći, moglo bi se ostvarit
    O, da, kako vidim trenutnu situaciju mogla bi i druga godina ici na daljinu.
    Posebno za djecu s kronicnim bolestima i stanjima.
    Sve nekako ide u tom smjeru.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

https://www.telegram.hr/zivot/divjak...besmislene-su/

evo ovo krasno sroceno pitanje o potrebama ocito dolazi s gradske razine.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku

Nase odgovorne u gradu uvijek svasta zanima. Od broja cipela i hlaca za pocetak da neki kum moze konkurirati na natjecaju za uniforme itd.
    Kladim se da ce Zagreb biti prvi koji ce napraviti neki natjecaj za nabavu maski za ucenike. Vjerojatno ce komad biti po 30 kn.
    Posljednje uređivanje od sirius : 24.04.2020. at 15:57

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Meni je zapelo za oko ovo "prosječni razred u Hrvatskoj ima u 13,5 učenika"

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da bi više bila potreba (što se tiče gradiva, predmetne nastave) za više razrede OŠ da krenu
    mali će brže nadoknaditi

stariji bi i mogli poštovati pravila, a hajde ti malima kad se zaigraju objasni da ne smiju uzeti slatkiš ili da moraju sjediti dva metra jedni od drigih
    Slažem se.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ali skola po ovome ide u nuzno i meni je drago da je tako. Izmedju ostalog jer virus nece nestati do jeseni
    I meni skola ide u nuzno!

...a mise mi ne idu u nuzno

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je zapelo za oko ovo "prosječni razred u Hrvatskoj ima u 13,5 učenika"
    Ma u Zg ih malo vise. Ponakad.
    Mora da je zena ubrojili podrucne skole i mjeesane razrede na otocima.
    Pa je brojala razrede, a ne djecu.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mama pticica prvotno napisa Vidi poruku
    I meni skola ide u nuzno!

...a mise mi ne idu u nuzno
    Skola moze na daljinu i kao sto vidimo dobro ide.
    Misa ne moze. Ne ostvaruje se dobra veza.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Skola moze na daljinu i kao sto vidimo dobro ide.
    Misa ne moze. Ne ostvaruje se dobra veza.
    Jao, teatar apsurda...

Moj stariji je danas ispričao dobru foru na tu temu. Njihov profesor matematike rekao je da ce osnovati vjersku zajednicu štovatelja broja Pi, samo zato da bi mogao držati predavanja.Sljedbenika ima dovoljno, jer za osnivanje treba 500 ljudi, a na prvoj godini ih je više

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Jučer je bio roditeljski. Dobili smo dodatno objašnjenje ankete da je tumačimo kao i onu prvu, kada su zatvorene škole, u smislu možemo li zbrinuti djecu ili moraju dolaziti. Inače je atmosfera bila komorna, nitko ne zna što napraviti jer roditelji ne znaju do kada će raditi od doma.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mi nismo imali roditeljski ali smo dobili mail od ravnateljice u kojem je napisano otprilike sve osim direktno "nemojte slati ako ne morate"
    Uglavnom, ja mislim napisati da neće krenuti sad 11.5. ALI ako krenemo raditi iz ureda onda ćemo ga slati. I nemam se namjeru dalje od toga nervirati...

Iako, ako ispadne da neće više naša učiteljica (koja je super) držati im online nego neka lijeva - poslat ću ga u školu da bude kod nje. Ona mi je najpozitivnija pojava u hr školstvu na koju sam do sad naišla...

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja sam stvarno iznenađena količinom neodlučnosti ministrice. Ili se u školu ide ili ne ide. Nisam još dobila nikakav upitnik i ne znam kako bih ga popunila. Mm ima dijabetes i nemam iracionalnih strahova za djecu, kako kaže ministrica, ali nešto straha za muža ipak imam. Kad počnem opet i ja raditi normalno, najmanji treba ići u vrtić jer ga ne mogu čuvati maturant s ispitima mature i dvoje djece u nižim razredima... Ili mogu?

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pa nije to ministrica forsirala (izjašnjavanje) nego kod nas gradski ured. Ministrica je rekla da to nije ok jer nema ni detaljnih uputa epidemiologa da se uopće vidi kako će funkcionirati. Nemam pojma kako će to kod vas biti organizirano. Uostalom ni stožer ne daje konzistentne upute, što bi ona sad trebala?
    Stožer je odlučio očito najaviti mjere a da detalji uopće nisu poznati i sad će se svi krpati tjedan-dva

Mislim super su to izveli prvo kažu da se dućani vraćaju na staro radno vrijeme a onda "usput" zabrane rad nedjeljom, al bitno da se na misu može, čemu zabrana rada nedjeljom ak je umjesto toga ne možeš provest na misi :smajlićkojibljuje:

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam stvarno iznenađena količinom neodlučnosti ministrice. Ili se u školu ide ili ne ide. Nisam još dobila nikakav upitnik i ne znam kako bih ga popunila. Mm ima dijabetes i nemam iracionalnih strahova za djecu, kako kaže ministrica, ali nešto straha za muža ipak imam. Kad počnem opet i ja raditi normalno, najmanji treba ići u vrtić jer ga ne mogu čuvati maturant s ispitima mature i dvoje djece u nižim razredima... Ili mogu?
    casa, ako je mužev dijabetes iole dobro reguliran, ne bi trebao biti u povećanom riziku da razvije teži oblik
    Iako, nema garancije ni za koga
    Osobe s dijabetesom koje razvijaju tešku sliku obično imaju još neki faktor rizika, kao što su hipertenzija, hiperlipidemija, BMI preko 30

Sama imam tip 1 već 35 godina, ali nemam pretjerane strahove nakon svega što sam našla o tome. Ovo nije moj izvor iz kojega sam izvlačila ove zaključke, ali je također ilustrativno, pa baci oko:
    https://www.gov.uk/government/public...-from-covid-19

Što se škole tiče, mislim da kada jednom bude jasnije koliko ljudi ima potrebu za zbrinjavanjem mlađe djece, tek tada će se moći napraviti konkretni planovi koji će omogućiti da rizik za širenje bude što manji
    Neizvedivo je unaprijed izaći s ikakvim planovima, tek treba vidjeti koliki je broj djece koja bi išla u školu. Dr. Kaić je spominjao neki dan da je jasno da ne mogu i ne smiju ići sva djeca, iz različitih zdravstvenih razloga (kronična bolest djeta samog, ili nekoga od članova obitelji, npr.), dakle ostaje potreba da se i dalje radi online, bar za dio djece.
    Puno je nepoznanica i ne može se unaprijed donijeti konkretna odluka. Ovo ispipavanje javnosti tj. roditelja pokušaj je da se jedna od nepoznanica okvirno odredi. Nije baš vješto izvedeno ali ne bih rekla da se radi o bezglavom i potpunom prebacivanju odgovornosti na roditelje i slično. Dapače, pita nas se za situaciju, sudjelujemo u izvedbi... jest dodatna odgovornost, ali situacija je takva.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Onda je u javnost trebalo ići s drugačijom izjavom. Trebali su reći da će za one koji nemaju kuda i kako biti organizirana nastava u školi. Prije ikakvih izjava trebao je biti jasno izrađen protokol.
    Mi smo dobili mail i naravno na grupi je nastao kaos.
    U upitniku piše da će se 11.05. omogućiti pohađanje nastave za učenike koji imaju takvu potrebu.
    Onda morate odabrati razredno odjeljenje.. zatim ime i prezime učenika i ima li potrebu za nastavom i za boravkom.
    Ja na to pitanje u ovom trenutku ovako sročeno i 15 dana prije planiranog početka ne mogu odgovoriti. Želim da netko u ovoj državi tko je stručan (epidemiolozi, infektolozi, ministrica) donese odluku je li sigurno da se djeca vrate u škole ili ne.
    Imam li potrebu, imam ali mi je važnije zdravlje od te potrebe. Pogotovo ne mogu odgovoriti na pitanje ako ne znam uopće kako bi organiziranje nastave izgledalo.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mitovski, točno to!

Kakve su to ankete?!? Hoće li se održavati redovna nastava ili će to biti "čuvanje"? Sve nešto visi u zraku. Ministrica sad tek pita epidemiologe kako pripremiti nastavu u tim uvjetima. Kaos.
    U svakom slučaju sam ja s dvije strane jučer čula da će se od 11.05. ukidati rad od kuće s obzirom na otvaranje vrtića i "zbrinjavanje" ovih malih od I-IV r.

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Pa mom mužu i meni se rad od kuće ukida od ovog ponedjeljka 27.4. i idemo raditi.
    S tim da se željeznice otvaraju od 11.5. pa ne znam kako ću uopće do posla.
    I moja će djeca ići od 11.5. u školu, a mlađa u vrtić.
    I očekujem da to bude redovna nastava, a ne nikakvo čuvanje.
    A kako će s vremenom (do kraja svibnja)
    Većina vas se vratiti na posao, tako će se i škola popunjavati.
    Simple as that.

Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nemam problem da moje dijete krene u školu 11.05. ako stručnjaci kažu da treba krenuti. Imam problem da se odgovornost prebaci na mene i da se od mene traži da odlučim a ja niti znam niti imam sve informacije.

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja sam odlučila.
    Moram raditi, i nemam kamo s njima.
    Idem ujutro prije 7h i dolazim u 17h.
    Oni će dotad biti sami doma i čekati mene da skuham ručak i da krenem učiti s njima.
    Koliko vidim oko sebe, puno je ljudi u takvoj situaciji i djeca će ići u školu i vrtić.

Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk
    Posljednje uređivanje od sunce moje malo : 25.04.2020. at 21:21

Datum pristupanja
    Nov 2005

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Slušam danas priču škole iz krajiške,oni sele bi ni trebali seliti u Cankaricu i kak su roditelji jednog razreda rekli da klince neće slati u školu jer imaju učitelja koji spada u rizičnu skupinu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •