Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja svoju prvasicu saljem, i ne samo zato sto ne radim od doma.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja svoju prvasicu saljem, i ne samo zato sto ne radim od doma.
    Jesi li razmišljala o broju djece u razredu i znači li ti to išta? Ne pitam s nikakvim lošim / ružnim konotacijama, samo me zanima je li to roditeljima čija će djeca ići u školu, nešto znači.

Već sam prije napisala, u svim mojim roditeljskim grupama (jaslice, vrtic, OŠ) za dvoje djece znam da će ići (1 u vrtic, 1 u školu). A čula sam i za hrpu grupa u kvartu da niti jedno dijete neće ići. I razmišljala sam o tome, da ih bude 9, to bi mi bilo ok. Ali da ih bude 2-3 to bi me baš nekako ubediralo. Ne znam je li do kvarta ili je drugdje drugačije, ali po komentarima svuda okolo nemam dojam da će u tim grupama igdje biti i približno devetoro djece. U toj situaciji bi mi to još teže palo, “jer moram na posao, a nemam drugu opciju i sad je tamo još i samo njih dvoje, troje npr.”. To mi nije ni približno situacija koja njima može nešto dobro donijeti, upravo suprotno, sa svim tim mjerama mislim da bi im to moglo biti baš stresno.

Tang, nama su za vrtic rekli da ne računamo na njihove tete.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

BB možda ni bilo i poticajno da ih ima u razredu do četri pet više se učiteljica može posvetiti pojedincu
    Jel sam pričala o srednjoškolci njemcu,? Ima sam svoju profi iz njemačkog mali uživa sad je maturant,ali greška je bila u organizaciji škole jer nije jedini njemac u generaciji

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •