Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ne zaboravimo da su tu još i dvije mlađe sestre koje isto baš tad moraju crtati, pa dok paziš da mlađa sve ne zalije vodom od tempera (lektiru mu je npr. carica već pošarala flomasterima) taj likovni ispadne teži nego put na mjesec.

Inače, danas je uciteljica iz engleskog ovaj tjedan najavila prvi zoom sat. Jupi, bas dobro da se sjetila sad kad više ne radimo od doma. Naravno da je njegova prva reakcija bila “neću je gledati i neću da mene itko gleda!” .

Nisam se dugo farbala, a sad ni neću, samo zato što me zanima koliko sam točno sijeda .

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Ne zaboravimo da su tu još i dvije mlađe sestre koje isto baš tad moraju crtati, pa dok paziš da mlađa sve ne zalije vodom od tempera (lektiru mu je npr. carica već pošarala flomasterima) taj likovni ispadne teži nego put na mjesec.

Inače, danas je uciteljica iz engleskog ovaj tjedan najavila prvi zoom sat. Jupi, bas dobro da se sjetila sad kad više ne radimo od doma. Naravno da je njegova prva reakcija bila “neću je gledati i neću da mene itko gleda!” .

Nisam se dugo farbala, a sad ni neću, samo zato što me zanima koliko sam točno sijeda .
    ne mora ga nitko gledati
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 11.05.2020. at 12:05

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •