Stranica 29 od 58 PrviPrvi ... 19272829303139 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,401 do 1,450 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku

katastrofa.
    Pa rekla da da ce ici online u slucaju drugog vala virusa. Sto je bolja varijanta?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Pa rekla da da ce ici online u slucaju drugog vala virusa. Sto je bolja varijanta?
    da je svu djecu vratila u školu još prije 2 tjedna?
    da je produžila ovu školsku godinu i skratila ljetne praznike pa otpočela sa sljedećom dok joj je (donekle) povoljan epidemiološki period?
    nešto?
    bilo što?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da je produžila ovu školsku godinu i skratila ljetne praznike pa otpočela sa sljedećom dok joj je (donekle) povoljan epidemiološki period?
    nešto?
    bilo što?
    i ja sam nedavno razmisljala da bi trebali sto vise iskoristiti dobro vrijeme za povratak u školske klupe. No o tome ni slova nego nas samo zatrpavaju s informacijama o mogućoj online školi sljedeće godine.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

nešto?
    bilo što?
    A nastavnici ce na godisnji ...kad?
    Ajoj, da..ionak nis ne rade..

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

nešto?
    bilo što?
    Iskreno, meni je mučno kad slušam kako se sve otvara, i shopping centri i teretane, evo i o kazalištima se nešto pregovara, i za izbore se spremamo, a škole su i dalje proglašene rizičnima i smiju ići samo mala djeca a zapravo bolje da su i oni doma, rizik od zaraze, itd.
    Pa zar je to epidemiološki zaista tako? Ili je nekome bilo jednostavnije reducirati školu na učenje s kompjutora i reći za javnost "otvorili smo škole"?
    Posljedice na dječje znanje i mentalno zdravlje će se još godinama zbrajati... ako to uopće ikog od mjerodavnih bude zanimalo.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

najbolje ništa, za boga miloga.

ja je više piškiću kakiću nemrem gledat na tom tv-u. a bogami ni capaka.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    pa pitala bih ga zašto je to tako jer me zanima i čula odgovor. to bih postigla.
    Da, takodjer. I onda, ako bi ravnatelj rekao da je to tako, bih s tim isla prema mzo.

Pa cak i da je to ravnateljeva ideja i nalog, pa ne moze on uciteljima govoriti da ne rade svoj posao. Ovdje se sve poremetilo.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Moj je na danasnjoj nastavj bio pola vremena u razredu, pola u setnji s uciteljem. Skroz mu je bilo dobro. A i ucitelju - tako mi kaze ucitelj.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

larmama pa to mislim i želim reći. nisam ja iznenađena drugim valom epidemije, nego sam iznenađena i ljuta kako oni to stanje uzimaju zdravo za gotovo bez imalo namjere da pokušaju nešto u međuvremenu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

larmama pa to mislim i želim reći. nisam ja iznenađena drugim valom epidemije, nego sam iznenađena i ljuta kako oni to stanje uzimaju zdravo za gotovo bez imalo namjere da pokušaju nešto u međuvremenu.
    da znam, tako sam te i razumjela , i slažem se s tobom.
    I iako su nam srednjoškolke iz različite vreće težimo istom.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Cijelo vrijeme pandemije pratim znanstvenike koji na razumljiv način tumače situaciju (Đikić, Rudan itd.) i pokušavam stvarati svoju sliku. No, pratim i neke druge ljude, npr. Nenada Bakića na FB (poznat mi je njegov svjetonazor, u nekim se stvarima slažemo, u nekima ne), ali zanimljiv mi je posljednjih tjedana jer dosta prati strani tisak i posebno skandinavske zemlje oko korona mjera. I matematičar je pa stalno nešto računa
    Upratite ga pa pogledajte neke linkove na članke i komentare.

Npr.: "The Norwegian Institute of Public Health has assessed some of the most comprehensive measures implemented by the government, and concluded that it had little effect on closing kindergartens and schools and that the quarantine of 14 days was unnecessarily long.
    - It's no wonder. You really stand on the ground when considering the effect of a new infectious disease. There are many factors that play a role and can have an effect. It is not easy to get an exact answer here, says Dudman, who still believes that Norway implemented the measures at the right time."

"Norvežani su odlučili otvoriti škole (ali za pravo, ne kao mi) jer su izračunali da je trošak zatvaranja škola preko 130 mil. eura DNEVNO, kroz propuštenu vrijednost znanja i izgubljeno radno vrijeme roditelja (izračun njihovog statističkog zavoda u komentaru). (...)
    Norvežana je oko 5 milijuna."

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ako planiraju i u rujnu online nastavu, što će naši prvašići, ovi koji će najesen krenuti?
    Oni pojma nemaju što je škola, kako se tamo radi, što se uopće tamo radi. I sad bismo ih posjeli doma uz TV? Ne kužim stvarno

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

tako da, draga rosa, nema odmora dok traje obnova.
    ili nešto krivo govorim?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

jesam li ja jedina koja SE PITA

zakaj sve radi ili je krenulo raditi normalno, samo djeca ne idu u skolu!?!

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mama pticica prvotno napisa Vidi poruku
    jesam li ja jedina koja SE PITA

zakaj sve radi ili je krenulo raditi normalno, samo djeca ne idu u skolu!?!
    Nisi sigurno, eno tanja_b se gore pita i ja se pitam i sigurno još mnogi. Ne znam, možda postoji neki rezon zašto to ima smisla. Ja nisam čula suvislo objašnjenje, a kako su se uspetljali u zadnje vrijeme, pitanje je i bih li mu vjerovala da ga ponude.
    Posljednje uređivanje od vertex : 12.05.2020. at 12:54

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Potpis pod Tanju i Vertex. Osobno mislim da je emocionalna steta
    ovog settinga po djecu nemjerljiva, i koliko god mi je drago da je moja prvasica sad u skoli, mislim da je steta jos vece po tinejdzere i adolescente. To je takav gubitak u razdoblju kada oni ionako funkcioniraju samo ovdje i sada. Moj je isto cijele dane za kompom, dobro adaptiran, zabrinjavajuce dobro adaptiran. Ja mislim da se isto trebalo razmisljati o produljenju skole do polovice srpnja, ako nam je epidemioloska situacija povoljna.
    I da bi skola uzivo od jeseni morala biti prioritet. Samo ne znam komu- jer Divjakica sigurno tada nece biti ministrica sto mozda objasnjava manjak ambicije u rijesavanju ove krize.
    Osim emocionalne stete- sigurna sam da se cini i ogromna obrazovna steta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    ovog settinga po djecu nemjerljiva, i koliko god mi je drago da je moja prvasica sad u skoli, mislim da je steta jos vece po tinejdzere i adolescente. To je takav gubitak u razdoblju kada oni ionako funkcioniraju samo ovdje i sada. Moj je isto cijele dane za kompom, dobro adaptiran, zabrinjavajuce dobro adaptiran. Ja mislim da se isto trebalo razmisljati o produljenju skole do polovice srpnja, ako nam je epidemioloska situacija povoljna.
    I da bi skola uzivo od jeseni morala biti prioritet. Samo ne znam komu- jer Divjakica sigurno tada nece biti ministrica sto mozda objasnjava manjak ambicije u rijesavanju ove krize.

Ja kad gledam svoju adolescenticu stalno mi to prolazi kroz glavu i te priče o daljnoj online nastavi me jako plaše.
    Posljednje uređivanje od larmama : 12.05.2020. at 13:32

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    Ja kad gledam svoju adolescenticu stalno mi to prolazi kroz glavu i te priče o daljnoj online nastavi me jako plaše.
    potpis.

ma meni dođe da vrištim koliko sam luda prvenstveno od pomisli na tu mogućnost, dalje uopće ne želim misliti.
    ni o sebi ni ikome od nas koji još radimo.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Preko ljeta imam 3 tjedna. Tri. Tjedna.
    I nikad ne mogu birati pocetak srpnja ili kraj kolovoza npr.
    Ostala tri tjedna imam za Bozic i Uskrs.
    Ne zalim se, da me se ne bi krivo shvatilo. Dosta je to.
    Ali svi oko mene koji su u realnom sektoru imaju isti broj radnih dana godisnjeg. Kojeg vise-manje dogovore s kolegama i poslodavcem. Sto ja ne mogu. Nikad.

To sto kao narod prihvacamo generacijama da je normalno da se krsi radno pravo i da ti se pise godisnji, a ti radis, zbilja nije nesto sto bi trebao biti standard. Ili jest?
    ja poznam puno učitelja
    osnovnoškolskih
    nitko nema 3 tjedna ljetnog godišnjeg već 5 tjedana

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku

i meni je muka moje adolescentice
    više mi je žao radi društvenog života nego škole

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Rosa, ljudi su prisiljeni trošiti godišnji jer rade od kuće.

Npr. moja prijateljica u jednoj velikoj firmi 3 dana tjedno radi a dva mora pisati godišnji.

Ja sam morala potrošiti sav stari go, a ako se u lipnju ne vratim u ured morati ću i tjedan novog.

U 7. i 8. ću smjeti uzeti max 2 tjedna.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Uvijek sam bila na strani profesora, ali u današnjoj situaciji više nisam. Svima je korona otežala život, mnogi su već potrošili pola godišnjeg jer bi inače mogli na burzu, npr. privatne zubne ordinacije.
    Ne mogu profesori tražiti cijeli godišnji ljeti u pandemiji. Nikako. Trebali su sada poslati nastavnički kadar na godišnji i 1.6. otvoriti škole za svu djecu. Ili 15.6., kad epidemiološka situacija dozvoli. Pa imati mjesec dana nastave da se djeca bar malo psihički oporave.
    A ne po svojom profesorskim grupama pisati kako trebaju opet štrajkati, jer nemaju povišicu. Opet preko dječjih leđa! Bilo mi je to teško pročitati. Treba misliti na djecu u ovoj situaciji.
    Svima nam novac treba, ali pričekajte. Bit će bolje. Sada treba svoj djeci olakšati život.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Uvijek sam bila na strani profesora, ali u današnjoj situaciji više nisam. Svima je korona otežala život, mnogi su već potrošili pola godišnjeg jer bi inače mogli na burzu, npr. privatne zubne ordinacije.
    Ne mogu profesori tražiti cijeli godišnji ljeti u pandemiji. Nikako. Trebali su sada poslati nastavnički kadar na godišnji i 1.6. otvoriti škole za svu djecu. Ili 15.6., kad epidemiološka situacija dozvoli. Pa imati mjesec dana nastave da se djeca bar malo psihički oporave.
    A ne po svojom profesorskim grupama pisati kako trebaju opet štrajkati, jer nemaju povišicu. Opet preko dječjih leđa! Bilo mi je to teško pročitati. Treba misliti na djecu u ovoj situaciji.
    Svima nam novac treba, ali pričekajte. Bit će bolje. Sada treba svoj djeci olakšati život.

S ovim se vecinom slazem.
    Kakav strajk? To bi bilo ludilo u ovoj situaciji.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma nemoj Beti skretati priču gdje ne treba. Treba napraviti najbolje za sve one koji su uključeni u online školu i učenike i nastavnike.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Privatni zubari pogotovo u tvojoj zupaniji skupili su love za nekoliko zivota. Druga stvar sto djelatnike nisu zeljeli placati , tako da to i nije neki primjer.
    Sto se tice ostalog ...mogli su nastavnici svakako pozitvnije reagirati na ideju da se dio djece vrati u skole ove skolske godine.
    Plus , svakako bi mogli pripremati se za nastavu na jesen pod pojacanim epidemioloskim mjerama .
    Posljednje uređivanje od sirius : 12.05.2020. at 13:49

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nemoj Beti skretati priču gdje ne treba. Treba napraviti najbolje za sve one koji su uključeni u online školu i učenike i nastavnike.
    Poštujem tvoje mišljenje, ali i ja imam pravo misliti da su sada važnija djeca nego nastavnici.

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Privatni zubari pogotovo u tvojoj zupaniji skupili su love za nekoliko zivota. Druga stvar sto djelatnike nisu zeljeli placati , tako da to i nije neki primjer.
    Sto se tice ostalog ...mogli su nastavnici svakako pozitvnije reagirati na ideju da se dio djece vrati u skole ove skolske godine.
    Plus , svakako bi mogli pripremati se za nastavu na jesen pod pojacanim epidemioloskim mjerama .
    Da, vlasnici jesu skupili, ne pišem o njima, nisam taj no djelatnici i nisu u toj poziciji.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Poštujem tvoje mišljenje, ali i ja imam pravo misliti da su sada važnija djeca nego nastavnici.
    Naravno, ma mislila sam na ove priče o štrajku .
    Da škola bez djece nema svrhu, ona su početak. Ako niih nema nema kome ni nastavnik držati nastavu.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

rosa, fakat sada nije vrijeme kada prštimo od empatije prema nastavnom osoblju, probaj i ti shvatiti
    ljudi ostaju bez posla, ispucali su sve godišnje, mislim da u tom kontekstu nije neki problem ako možeš SAMO 3 tjedna početkom kolovoza
    empatije smo imali na pretek u listopadu i studenom

ova tvoja kolegica koja ne da djeci da rade zadaću, njoj bih ukinula godišnji kompletno

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    rosa, fakat sada nije vrijeme kada prštimo od empatije prema nastavnom osoblju, probaj i ti shvatiti
    ljudi ostaju bez posla, ispucali su sve godišnje, mislim da u tom kontekstu nije neki problem ako možeš SAMO 3 tjedna početkom kolovoza
    empatije smo imali na pretek u listopadu i studenom

ova tvoja kolegica koja ne da djeci da rade zadaću, njoj bih ukinula godišnji kompletno
    Sve kuzim, ali sizofreno je sve ovo. Ispada da su nastavnici sve ovo zakuhali i trazili.
    S druge strane, zar je normalno da se 1% ucenika nizih razreda vratio u klupe? Svi su prezadovoljni online-nastavom ili su roditelji zbilja u strahu od zaraze kojim nas filaju od veljace?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sve kuzim, ali sizofreno je sve ovo. Ispada da su nastavnici sve ovo zakuhali i trazili.
    S druge strane, zar je normalno da se 1% ucenika nizih razreda vratio u klupe? Svi su prezadovoljni online-nastavom ili su roditelji zbilja u strahu od zaraze kojim nas filaju od veljace?
    Nisu nastavnici zakuhali nego je tu puno više stvari utjecalo. Jedna od njih je i to sto državna uprava u to vrijeme nije znala da ce se ovaj tjedana vratiti na posao. Osim drzavne uprave i dio ljudi u drugim firmama jos uvijek radi od doma. Puno je tu faktora.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

kako ne, čudo je da se itko vratio pored sustavne kampanje odvraćanja roditelja
    ako bi u jednom razredu samo jedno dijete krenulo u školu, učitelji/ravnatelji bi zvali i pitali roditelja - pa zar se ne može nikako snaći?
    mi smo dobili službena izvješća s preporukama povjerenika za rad i roditeljskog vijeća i ravnatelja - da se ne preporučuje povratak djece u školu
    u takvim okolnostima potrebna je ne baš zanemariva hrabrost roditelja da pošalje dijete u školu, jer je to suprotno svim preporukama koje su došle iz škole
    a ovo da na kraju dijete ni nema nastavu je van svake pameti

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nastavnici ovo nisu zakuhali niti tko to kaže. Nisam dijete poslala jer nije bilo jasno definirano što i kako. Zato što su mnogi ravnatelji, pedagozi pa i nastavnici nazivali i odgovarali ljude da šalju djecu. Zato što je došla preporuka da ih se šalje SAMO ako nemamo kud s njima.
    Imam veliki respekt prema nastavnicima ali mi se kosa na glavi diže kad se sad hvataju za godišnji i za rizike koje im djeca nose ako se vrate u škole. Nisu jedini, ja radim 2 mjeseca u zgradi stradaloj nakon potresa sa 6 kolega u 80m2 i u kontaktu (naravno s mjerama opreza) ali ipak kontaktu s klijentima ( a bilo ih je i pozitivnih samo srećom tada nismo bili u kontaktu) i s tim da doma imam 2 astmatičara.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

normalno da nije normalno. ali trebalo je objaviti nastavak školske godine u školama za svu djecu bez simtetamte-vakonako-oćuneću. djeca kojoj zdravstveno stanje ne dozvoljava vraćanje u klupe zbog pogubne opasnosti od zaraze ostaju doma, svi drugi idu u školu. to je to.
    da se zaraza ipak manje širi, ako moraš, ograniči sve ostalo. ne znam, penziće stavi doma stajat, ne uvozi koronu zbog turizma iz drugih država, šta ja znam koje sve sheme su dozvolili, a škole ne.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

normalno da nije normalno. ali trebalo je objaviti nastavak školske godine u školama za svu djecu bez simtetamte-vakonako-oćuneću. djeca kojoj zdravstveno stanje ne dozvoljava vraćanje u klupe zbog pogubne opasnosti od zaraze ostaju doma, svi drugi idu u školu. to je to.
    da se zaraza ipak manje širi, ako moraš, ograniči sve ostalo. ne znam, penziće stavi doma stajat, ne uvozi koronu zbog turizma iz drugih država, šta ja znam koje sve sheme su dozvolili, a škole ne.
    Djeca sa zdravstvenim stanjima navedenim kao kontraindikacija za skolu imaju roditelje koji cijelo vrijeme rade u zdravstvenim sustavu direktno s ljudima.
    Tako da bih ja rado vidjela smisao kad dode do takve odluke.
    Posljednje uređivanje od sirius : 12.05.2020. at 14:22

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Djeca sa zdravstvenim stanjima navedenim kao kontraindikacija za skolu imaju roditelje koji cijelo vrijeme rade u zdravstvenim sustavu direktno s ljudima.
    Tako da bih ja rado vidjela smisao kad dode do takve odluke.
    sirius, što ti misliš da bi bilo dobro napraviti u takvim situacijama? nekako se nadam da ih ipak nema bezbroj.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Šta nisu mogli nakon treće faze 'otvoriti' i četvrtu npr. dva ili tri tjedna kasnije (18.05. ili 25.05.) i vratiti ih sve u školu?

To bi djeci puno značilo i da pokrpaju eventualne rupe i da se još malo podruže prije početka dugih ljetnih praznika...

Ah, da, kao da je ikome stalo do djece osim roditeljima... Svašta i ja pišem...

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku

ja još ne mogu doći sebi od ovih vrlih nastavnika koji puštaju djecu da gledaju u zid od 8 do 16
    to je toliko nečovječno, ma gnjusno
    i nek sada netko kaže da to nije inat
    fakat trebaš biti duboko ogorčen na roditelje da na taj način tretiraš dijete

znam da će sada krenuti obrane da im je grad to naložio
    boli me k
    moral im je trebao naložiti nešto drugo
    Potpuno se slazem.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

No to je proslo, sad se ide u otvaranje i trebalo bi razmisliti i o povratku u škole .
    Posljednje uređivanje od larmama : 12.05.2020. at 14:03

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Znam, jasno je, cirkus je nastao s vise strana.
    Kamo srece da su donijeli odluku da se svi vracamo u skolu. Svi. Jer nikakve mjere de facto vise ne postoje.Samo na papiru.
    Ako moze parkic, vrtic, crkva, glasanje cak i ako si u samoizolaciji, onda je mogla i skola.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Eto, ipak se oko glavnog slazemo.
    Trebalo je MZO sa stozerom bolje iskomunicirati.
    Sto dalje, sve vise mislim da smo svi skupa pokusni kunici za projekt digitalizacije skolstva kojeg ce netko za masnu lovu prodati vani.
    Posljednje uređivanje od rosa : 12.05.2020. at 14:11

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Eto, ipak se oko glavnog slazemo.
    Trebalo je MZO sa stozerom bolje iskomunicirati.
    Sto dalje, sve vise mislim da smo svi skupa pokusni kunici za projekt digitalizacije skolstva kojeg ce netko za masnu lovu prodati vani.
    Ak ćemo ovaj kaos i kojekakvo svaštarenje po neprikladnim toolovima prodavati van - hahahahahahahaha
    Neki nisu znali ni uputu s Carneta pročitati koji tool je za što
    A da ćemo to prodavati van.... Što Microsoft, Cisco i Google alate?! Možda će ih ipak oni prodavati sami???
    Posljednje uređivanje od sillyme : 12.05.2020. at 14:29

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ak ćemo ovaj kaos i kojekakvo svaštarenje po neprikladnim toolovima prodavati van - hahahahahahahaha
    Neki nisu znali ni uputu s Carneta pročitati koji tool je za što
    A da ćemo to prodavati van.... Što Microsoft, Cisco i Google alate?! Možda će ih ipak oni prodavati sami???
    Iznenadila bi se. Zivi bili pa vidjeli.

martincius avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja sam svog prvasica poslala u skolu nakon sto smo ipak dobili prave informacije, a to je da ce se nastava odrzavati ista kao i online. On je presretan, iako ih je dvoje u razredu a u boravku je bio sam s uciteljicom koja nije njegova. Bojala sam se kako ce mu takva skola sjesti, a on odusevljen[emoji4]

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Martinicius, bravo za prvasica!

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ovo je toliko kompleksna tema koju nisu zakuhali ni nastavnici ni učenici .
    Zaista bi me zanimalo što ona učiteljica Mitovskine prijateljice radi od 8 do 16h. Potpuno sam sigurna da ne gleda u zid. Jer da "meni" gleda u zid, ja bih bila u školi sutradan pa ne bi više zidarila.
    Ove političke igre koje se oko školstva vode pogoduju jedino neradnicima jer radnici se u školstvu uvijek nekako snađu i to u pravilu na svoju štetu, bilo vremensku, financijsku ili zdravstvenu, a rado bi da postoji uređen sustav da se ne moraju "snalaziti". Takvi se, uostalom, osjećaju potpuno bijedno jer se javnost okrenula protiv njih, a oni su na rubu snaga.

Kad se podvuče crta, netko bi hitno školama "koje su se tako odlučile" trebao reći da rad koji isključivo obuhvaća uputu "pročitajte lekciju 25 i riješite RB 26", a bez objašnjenja gradiva putem prezentacije, video lekcije Škole za život ili sličnog vlastitog uratka (i bez ispravka domaće zadaće) NIJE PRIHVATLJIV za moguće dugoročno online školovanje.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 12.05.2020. at 15:37

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Kad se podvuče crta, netko bi hitno školama "koje su se tako odlučile" trebao reći da rad koji isključivo obuhvaća uputu "pročitajte lekciju 25 i riješite RB 26", a bez objašnjenja gradiva putem prezentacije, video lekcije Škole za život ili sličnog vlastitog uratka (i bez ispravka domaće zadaće) NIJE PRIHVATLJIV za moguće dugoročno online školovanje.
    mi smo imali anketu i ja sam skoro pa identičan komentar napisala.

svakom nastavniku matematike koji kaže: 1. pročitaj i probaj sam, pa ako ti nije jasno onda 2. pogledaj video tonija miluna i probaj tako, a ako ti ni to nije jasno, onda pitaj mene - bih uzela plaću i dala je toniju milunu.
    čuj to, maltene ti veli pokaži koliko si glup kad ti tri puta treba objašnjavati.
    e, pa ne možemo tako raditi.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi smo imali anketu i ja sam skoro pa identičan komentar napisala.

svakom nastavniku matematike koji kaže: 1. pročitaj i probaj sam, pa ako ti nije jasno onda 2. pogledaj video tonija miluna i probaj tako, a ako ti ni to nije jasno, onda pitaj mene - bih uzela plaću i dala je toniju milunu.
    čuj to, maltene ti veli pokaži koliko si glup kad ti tri puta treba objašnjavati.
    Mi dobijemo link na prezenzaciju na stranici skolske knjige. To je napredak. Prije nije bilo linka. Napredujemo .

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

slažem se potpuno!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

....roditelji na srv, s druge.....
    Ok a zašto bi roditelji koji je na srv lažirao bolovanje
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 12.05.2020. at 15:42

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ....roditelji na srv, s druge.....
    Ok a zašto bi roditelji koji je na srv lažirao bolovanje
    Pa zato sto je na SRV i radi 4 sata. SRV =skraceno radno vrijeme. Kuzis? Radis 4 sata ipak. Dijete ne ide u skolu i 4 sata je samo doma? Ili ne moze biti samo doma pa mama mora lazirati bolovanje jer dijete nije bolesno, a nije niti mama ili tata. Nego samo mora na posao, a dijete ne moze u skolu gdje zbrinuto?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Aha, sad mi je puno jasnije.
    Posljednje uređivanje od sirius : 12.05.2020. at 15:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •