-
Mene rastuzuje i ljuti kad ovo pročitam, kako to može biti u interesu djece?
Kruto i neljudski.
Obaveze se trebaju odrađivati i to nitko ne spori, ali ultimatumi su neprihvatljivi.
Djeca i svi mi skupa smo se našli u teškoj situaciji i mislim da se MORA imati dovoljno fleksibilnosti da bi se olakšalo najranjivijima.
Mi nikad prije 17 ili 18, 19 sati ne pošaljemo svu zadaću - odradi s HTV 3 sama, provježba linkove koje učiteljica stavi a onda skupa još prolazimo popodne iza posla što treba. Ona je 2. r. i vidim da ne može, a i ne treba sve sama.
Starija ima svoje obaveze i uopće mi ne pada na pamet da još mlađu poučava pride.
U školu neće ići isključivo zbog zdravstvenih razloga a da mislim da su zakinute ovakvom nastavom, mislim.
I neka škole puste ljude koji imaju svoje razloge i šalju djecu u školu, ako je takav stav epidemiologa onda to organiziraj i gotovo.
A ne da se roditelj ima osjećati kao neki krimos i uz sve stresove još i o tome glavu razbijati. I ići na posebne razgovore. Užas.
Čuli bi me i ministrica i dtžavni tajnici i stručna služba i mediji ako treba. Pa što je to, pedagoški pristup ili samovolja?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma